Hammered Bakar backsplashes za Kuhinja

Posted by sorav at 15:11

Friday 20 April 2012

Bakra backspash daje vaše kuhinje topao, rustikalni izgled. To ne samo da pruža gladak i sjajan pozadina za svoju kuhinju dekor, ali i čini izgledaju više prostrana. Dakle, to je velika mogućnost ako imate posebno mala kuhinja. Bakar je popularan materijal za backsplashes, uz nehrđajućeg čelika.
Bakar listovi, Bakar je svestran metala, a dolazi u raznim vrstama. Bakar backsplash je napravljen od jednostavnih kovan bakra listova, koji su urediše za instalaciju. Najčešća veličina za bakar listova 8x3 metara, a to je cijena po stopalima. Bakar pločice su inovacija u hammered bakra i backsplashes su preferirani način za stvaranje prilagođeni dizajniran backsplashes. Oni su također jeftiniji i jednostavan za instalaciju.
Debljina; hammered bakar listovi su dostupni u različitim debljinama. Debljina je povezana s brojem, veći broj, tanji je list. Izbor debljine ili mjerač treba obaviti ovisno o namijenjene korištenju. Za stambene svrhe, odlučiti za tanji gauge, od vas će biti instalirate ga sami. Tanje kolosijek lako može biti obrubljen s metalnim sheers i može biti oblikovan oko rubova. Problem s tankim kolosijek je da ne može izdržati udubljenja niti može sakriti nesavršenosti.
Površinske obrade, Bakar vam omogućuje da odaberete iz različitih završi kao što su hammered, teksturom, reljefne ili brushed. Uglavnom, ti završi su stroj napravili, međutim, čekić dorada se može obaviti kod kuće također. Sve što morate učiniti je kupiti jedan običan list bakra i čekić s loptom PEEN čekić.
Instaliranje kovanog bakra backsplash, Postupak instalacije je sličan onom instaliranja krova treperi. Bakar limova nisu nikada prikovan ili pijan na površinu. Najbolji način da ga instalirate je tako da je lijepljenjem s ljepilom. Drugi način ugradnje je tako da je laminiranje na podupiratelj odbora kao što je šperploča, iverica ili sheetrock, a zatim ga instalirate.
Održavanje hammered Bakar backsplashes; Vaše prethodno iskustvo s bakrenim će vas možda upozoriti protiv ide za bakar backsplash, od bakra zahtjevima rutinsko čišćenje. Začudo, bakar backsplash neće vas gnjaviti s puno čišćenje. Bakar, kada dođe u dodir sa zrakom rezultira u formiranju zelenkasti sloj na površini, zove kao patina. Iako je, primjenom višestrukih slojeva laka na vašem backsplash sprječava izlaganje, postoji mnogo ljudi koji vole ovaj patinom za duboko, estetskih. Primjena laka također sprječava razmazivanje te pruža sjajan učinak.
Prednosti bakra backsplashes; Osim stil i svestranost, bakra također nudi mnoge prednosti. Bakar backsplashes su izuzetno izdržljivi i nisko na održavanje. Budući da, bakar djeluje kao prirodni anti-mikrobna površinu, odbija rast mikroorganizama ili alge. To je posebno korisno svojstvo od bakra, jer vlažnim uvjetima i oko sudopera području su povoljne za rast mikroorganizama. Tako, bakar backsplashes za kuhinju vam dati više od jednog razloga da ih izabrati više backsplashes od drugih materijala.
Dok se opredjeljuju za bakar backsplashes za svoju kuhinju, pobrinite se da ide dobro sa dekor vaše kuće. Nemojte instalirati bakra backsplash ako imate ultra moderne kuhinje, ići za nehrđajućeg čelika backsplash umjesto. Bakar backsplashes su najprikladniji za zemlju-tematske ili ukusno uređene domove.

0 comments: