Sušilo za proširenje Uklanjanje

Posted by sorav at 17:58

Wednesday 4 April 2012

Kose ekstenzije su pribor za kosu koje se mogu dodati dodir glamura i chicness čak i za loše izgleda kose. Oni su postali izuzetno popularni u posljednjih godina kao što su puno ljudi opredjeljuju da biste dobili različite vrste kose ekstenzije različite nijanse na. To je također odličan izbor za ljude koji imaju vrlo tanke ili oskudno kosu ili onima koji pate od ćelavosti. Da biste spriječili da vaše prirodne kose od oštećenja, vrlo je važno da uklonite kosu ekstenzije, nakon oko tri mjeseca. Baš kao kose ekstenzije treba primijeniti koristeći određene metode, uklanjanje kose ekstenzije, također, treba biti učinjeno nakon specifičan način. Ugradnja umetaka uklanjanje zahtijeva neki iznos strpljenja i to je dugotrajan proces, ali ona može spasiti vaše kose s puno potencijala oštećenja kose i gubitak kose. Navedene u nastavku je korak-po-korak vodič o tome kako ukloniti kose ekstenzije.
Kako to Maknuti kosa ekstenzije, Metoda se koristi za uklanjanje sušilo za proširenje ovisit će o tehnici sušilo za proširenje koristi za njih primjenjuju. To je najbolje da biste dobili vaše kose ekstenzije uklanjaju na kozmetički salon za profesionalni frizer, ali ako ste sigurni da možete upravljati uklanjanjem kose ekstenzije sami, onda ovdje je kako možete ići oko njega.
Uklanjanje kosa ekstenzije sašiveno-u nastavcima, materijale potrebne, škare, sušilo za proširenje alat za uklanjanje (opcionalno); Široki zubat češalj, šampon i omekšivač
Metoda; ušivenim-u kosa ekstenzije mogao dobiti malo komplicirano i teško ukloniti i mogu također uzrokovati puno kose gubitak, ako se ne radi sustavno. Dakle, biti vrlo oprezni kada su uklanjanje ušivenim-u kosa ekstenzije. Za ušivenim-u kosi nastavak za uklanjanje, morat ćete identificirati i pronaći nit koja je ušivenim u svoju prirodnu kosu. Nakon što ste se nalazi nit, pažljivo izrezati koristeći škare, rezanje bez svoje prirodne kose. Skinite sušilo za proširenje iz prirodne kose prstom ili uklanjanje dlaka proširenje alat. Ponovite ovaj postupak za sve kose ekstenzije. Nakon toga, češalj kosu temeljito koristeći širok nazubljenim češlja dok je potpuno detangled. Nemojte biti oštra ili uporabe sile na svoju kosu. Kada sve od kose je potpuno detangled, šampon i stanje vaše kose kao i obično.
Uklanjanje Ekstenzije kosa-Micro cilindara / Micro Ring, materijale potrebne, sušilo za proširenje uklanjanje alat kliješta i Ring maknuti; Wide zubat češalj, šampon i omekšivač
Metoda; Ovaj tip kose produžetak, također, treba puno njege tijekom sušilo za proširenje uklanjanje. Za uklanjanje kose ekstenzije ovog tipa, prvo, morat ćete pronaći mjesto gdje se ekstenzije su u prilogu ili uvijen na vaše kose. Jednom smještena, ako je prsten u produžetak nije oštećen, koristite Plier to uncrimp i odvojiti proširenje od vaše prirodne kose. Ako je prsten je oštećen, koristite alat maknuti prsten za odvajanje kose ekstenzije. Nakon svih ekstenzija koje su off, češalj you hair temeljito, šampon i uvjet.
Uklanjanje kosa ekstenzije lijepljenih-u nastavcima, materijale potrebne, sušilo za proširenje maknuti / Ljepilo dissolver; Wide zubat češalj, šampon i omekšivač
Metoda; Ovaj tip kose proširenje uklanjanje može izazvati mnogo oštećenja kose, pa morate biti jako nježni i pažljivi, dok uklanjanjem dlaka produljenje zalijepljen-u tipa. Počnite s primjenom uklanjanje sušilo za proširenje / ljepilo dissolver na dnu kose ekstenzije. it Rad za minutu i pol, dok počnete osjećaj labavljenju up kose ekstenzije. Koristite široko nazubljenim češljem nježno ukloniti proširenja kroz duljinu kosu. Ponovite to za sve nastavke, a zatim temeljito češljati kosu jednom sve ekstenzije su uklonjene. Slijedite ga s shampooing i kondicioniranje.
Uklanjanje Ekstenzije kosa-Toplinska i hladne fuzije proširenja, materijale potrebne, Bond Remover, Široki nazubljenim češljem, Bond uklanjanje šampon i omekšivač
Metoda; Ovaj tip kose proširenje uklanjanje je najbolje obaviti u kozmetički salon. To učiniti kod kuće, trebate primijeniti obveznica maknuti na bazi sušilo za proširenje, to djelo se temeljito i ostavite ga na oko deset minuta dok obveznica olabavi. Zatim češalj iz ekstenzije sa širokim zubat češalj šampon sa šamponom obveznica uklanjanje i slijedite gore sa uređajem za uklanjanje obveznica.
Skidanje Ekstenzije kosa-Clip-u nastavcima; Ovaj tip kose proširenje uklanjanja je najlakše učiniti kod kuće. Vi samo trebate pronaći produženje, poništi isječak i gurnite ga s vaše kose. Više o kako to maknuti kosa ekstenzije.
Morat ćete slijediti pravilan režim za njegu kose, uz uporabu odgovarajuće proizvode za njegu kose, nakon sušilo za proširenje uklanjanje. To je bitna za sprečavanje štete i održavati kvalitetu svoje prirodne kose.

0 comments: