Kupaonica pregradnja ideje

Posted by sorav at 14:18

Thursday 5 April 2012

Kupaonica pregradnja ideje su vrlo lukav i teško staviti dolje na građevinskim nacrtima. Osnovna poteškoća koje se prekida tijek rada je trošak. Iako većina od nas uistinu bi volio da imamo kupatilo remodeled u u naš san kupatilo, ponekad se jednostavno nije moguće s proračunskim pri ruci. Dakle, u ovom članku imam uključene neke vrlo jednostavna, a opet pristupačnim skup kupaonica pregradnja ideje ideje koje su novčanik prijateljski, iako su neki od kasnije one su prilično skupe, koje možete implementirati kao dio svoj san kupatilo.
Da biste znati više o pregradnja pročitati Kupaonica pregradnja. Da biste znati više o kupaonicu dizajna i dekoracije imaju pogled na Kupaonica dizajni Kupaonica i podova.
Pocket Prijateljski Kupaonica prepraviti Ideje; Mi često imaju tendenciju da se obnoviti našu kupaonicu kao rezultat zelenaški troškove. Pregradnja i dom poboljšanje proračuna da bi se zahtijevaju za tu vrstu obnove su relativno niske. Let's imaju pogled na neke od lisnice prijateljski pregradnja ideje.
Repainting kupaonice, jedan od najjednostavnijih, a ipak vrlo učinkovit kupaonica pregradnja ideje je dati kupatilo svježi sloj boje. Jedan od najboljih načina da se dati sobi svježe kaput boje je da su kombinacija u prirodnoj veličini laminiranih slike i boje. Jedan od takvih kupatilo preudesiti ideja, da sam posebno sklon je da su na bazi vode temu za kupaonicu. To je ono što možete učiniti. Prvo boja kupaonicu u različite nijanse plave. Tada su život veličine slika oceana ili podvodni biljni i životinjski svijet. Dok tuširanje sigurno ćete osjećati kao da stojite u oceanu. Također možete koristiti briljantne nijanse i kombinacije, dok slikarstvo subsurfaces u kupaonici. Na primjer, možete koristiti kombinacije boja neba plava, svijetlo plava, tamno plava i paunovo plave boje. Ako imate umjetnik skrivene u roku od vas, bilo bi poželjno da isprobate neke vrlo učinkovite kombinacije kao što su slikarstvo podu kupaonice da nalikuju plaži ili na dnu oceana. Također možete slikati različite vrste ribe i školjke na nižim dijelovima zidova.
Zamjena Kupaonica Hardver, a manje hardverske može biti sve, od vrata knobs do slavine u kupaonici. Postoji odličan izbor kupaonica pregradnja ideje koje su dostupne s obzirom na različite vrste hardvera koji se lako može zamijeniti uz pomoć jeftini budžet. Slijedi popis svih stavki koje možete uzeti u obzir zamjenu u vašoj kupaonici. ; Slavine, lampshades, sapun za stezanje, četkica za zube stoji, vrata knobs, ručke kupka kace, Ručni tuš, tuš glava, Toaletni papir nositelja, dok zamjenjuje sve ove stavke Ja bih vam preporučam dobiti sve ovo hardver od istog proizvođača i iste boje. Izgleda sjajno!
Elaborat Kupaonica pregradnja ideje, a ako ste o tome da su komplicirana i skupa kupaonicu pregradnja onda ovdje su neke učinkovite ideje koje vam svibanj želite uzeti u obzir.
Imati jedinstveni Kada, jedan od mojih omiljenih kupaonica pregradnja ideje, stvarajući jedinstveni kadom. Na primjer, možete imati kade koja je modelirana kao auto ili svemirski brod. Pa ovo je samo zbog toga djelotvorna za geeks vani. Jedan drugi način imati jedinstveni kadi je da onaj koji je ekvivalentan razini poda. Također možete imati kružni jedan desno u sredini u kupaonicu.
Izrada Veličanstveni Kupaonica Tuš, još jedan vrlo dobar način da prepraviti Vaše kupaonice je napraviti kupatilo tuš. Dok izradu kupatilo tuš možete jednostavno koristiti puno inovativnih i zanimljivih ideja. Da bi pogledati te nove i inovativne ideje za kupatilo tuševima i tuš enclosures, možete pročitati više na, kupatilo tuš ideje.
Pa evo gdje sam odjaviti i najbolji od sreća uz kupaonicu pregradnja ideje.

0 comments: