Odjelenje uređenje Ideje

Posted by sorav at 11:37

Saturday 7 April 2012

Ured kabine su dosadni kao što su suha i običan. S druge strane, dobro uređen uredski odjelenje odražava vašu osobnost. Također, ormara ideje ukras ne smije biti previše jazzy, kao što je vaše radno mjesto, a ne prostor u vašem domu. Vi potrošiti gotovo dvanaest sati dnevno u uredu. Dobro uređena kabine može učiniti vaše radno udoban prostor koji također pomaže povećati produktivnost vašeg rada. Ured ukras ne uključuje uređenje mjesto s novitetima koje će nereda mjesto. U stvari, ured ormara moraju biti uređena tako da bi trebao odražavati vašu osobnost i interese. Ovdje su neke od ormara uređenja ideje koje možete koristiti za ukrasiti vaše radno mjesto.
Odjelenje Pribor; Neka nam vidjeti neke od ormara pribor koji će vam pomoći da ukrasite kabinama. Većina tih dodaci su dostupni u uredske potrepštine trgovini.
Miš jastučići, Biljke, Dopisivanje stoji, oglasne ploče, svjetiljke, kalendara, Razvodni ormarić Decor Ideje, prvu stvar koju trebate učiniti je da provjerite je li vaš ured vlasti omogućuju personalizaciju kabine. Onda početi s jednostavnim promjenama kao što su, mijenja svoje čuvara zaslona ili ima personalizirane svjetiljka koja je samo odrezan na svoj kabine. Čuvare zaslona su dostupni online da možemo učiniti vaš stol ugodnijim. Slide show je također najbolja opcija u kabine ukrašavanja ideja.
Pravilna rasvjeta aranžmani u uredu vam pomoći da prevladaju eyestrain. No, većina ureda su jarko osvijetljena s fluorescentna rasvjeta. Ovo fluorescentna rasvjeta je često surovi na oči, a vi morate upravljati dobiti indirektno svjetlo mijenjanjem kabine. Svjetiljka hladu ili stol svjetiljka je dobra ideja da to učinite.
Drugi pribor koje možete dodati na svoj odjelenje ukras oglasnoj ploči. Oglasnoj ploči mogu biti postavljeni izvan kabine. A ako ste na čelu nekih odjela, možete dodati nedavne rokove biti dovršen, predstojeće događaje i projekte koji su biti završen, za njega. Ovaj forum može biti uređena uz pomoć različitih boja i tema. Teme može varirati prema sezoni. Također, kalendar u kabini koji ima svoje vlastite rokove označena može biti je zadržao.
Jedan od sljedećih kabini ukrašavanja ideja je dodati neke slike na svoj kabine međuspremnik. Ove fotografije će uključivati ​​fotografije svoje obitelji, prijatelja ili kućnih ljubimaca. Također, ako ste bili na nekom mjesto za odmor, možete dodati te sjedne na svoj prijenosnik. Osim iz memorije, također možete imati dekorativni okviri za fotografije. Lijepo napisan inspirational citati mogu biti ošišan na vaš odjelenje dodati ljepotu kabini.
Slatkiša jelo portretira sladak izgled vaše kabine. Možete dijeliti bombona sa svojim suradnicima. Tada dolazi zatvoreni lišće kako bi kabine življe. U početku, odlučiti mjesto gdje ćete se zadržati oko biljke. To će vam pomoći da odlučite želite li prave biljke ili promašaj biljke u vašem uredu. Na kraju, prema Vašem proračunu, kupiti biljka za vaše kabine. Neki od ureda biljke su Croton, amarilis, mali kaktusi, mir ljiljan, biljka i pauk caladium. Opš
Ideje za uređenje ureda kabinama; Ured ukrašavanja ideja, home office uređenja ideje: "Ovo su neke od ormara ukrašavanja ideja da bi vaše radno udoban i ugodan prostor za rad u. Best of luck za ukras.

0 comments: