Električni Motorna pila Recenzije

Posted by sorav at 14:22

Sunday 8 April 2012

Opskrba električnom energijom, kada se uzimaju u obzir, uvijek je bio bolji od goriva i drugih ne-obnovljivih izvora energije. Proizvodi pogonjena električnom energijom su učinkovitiji i eko-friendly nego njihov plin prešao kolegama. Jedan od takvih proizvoda, električni motornu pilu. Električna motorna pila proizvodi manju buku tijekom rada i zahtijeva manje održavanja u usporedbi s korištenjem plina motornu pilu. Budući da je lakši u težini, to je lako za manevriranje alat. Osim toga, zbog nedostatka goriva, aparat stvara manje ili zagađenje ne na sve.
Prednosti Electric motorku, električna motorna pila je idealan alat za obrezivanje grmlja i male grane. Njihova izgrađen je značilo za light-duty rezanje. , Za razliku od plina motornu pilu, ne postoji zabrinutost za motornu pilu da ostanete bez benzina ili motornih ulja. Možete raditi sa svojim električnim motornom pilom dok je isključen. , Vrijeme nije izgubio u pokretanje električnog motornu pilu. To je samo pitanje flipping prekidač. Ono počinje s blagim zujanje zvuk za razliku od buke koju proizvodi motor plina motornu pilu. , Kao električna motorna pila teži manje i radi na niske snage, što je smanjen iznos od kick-back. Kick-back je vrsta kreten koji se proizvodi kada je kraj lanca pile's bar hitova objekt. Dakle, koristeći ovaj aparat smanjuje mogućnost bar na kick-nazad prema vama. I, konačno, električna pila je prenosiv i ne zahtijevaju puno prostora za pohranu. Morate jednostavno iskopčajte kabel za napajanje alata i to završiti. Neki električni pile također dolaze s njihovog skladištenja slučajevima. , Međutim, električna motorna pila je nekoliko nedostataka u odnosu na plinskim pogonom jedan. Kao što je ranije spomenuto, električna motorna pila ne može se koristiti za rezanje težih predmeta ili ekstremiteta. Takvi objekti zahtijevaju više snage kao da je plin-motornu pilu. No, najveći povući iz električne pile je njegov kabel. Kabel ne dopušta da ide izvan raspona od 100 metara iz električne utičnice. Morate biti uvijek na paziti protiv zabrljati gore sa kabel. Postoje šanse da kabel dolazi u vaš način, te da ćete završiti piljenje sam kabel na dva dijela. Međutim, ti nedostaci su manje previše previše uzeti u obzir pri kupnji električne pile. Ljudi, obično se ti kao zanemariv i nedostaci su zadovoljni rade s električnim pile.
Ovdje je popis nekih od najboljih električnih lančana pila, na osnovu dobivenih recenzija obrazac potrošača povratne informacije.; Među najboljima umjerene i razumne cijene (predložen cijena u rasponu od $ 50 - $ 120) električne lančane pile su:; Remington Električna pila, Black & Decker CCS818; McCulloch Električna pila, Obrtnik Električna pila, najbolju top-rated Električna pila, Obrtnik 34118: S trenutni zahtjev od oko 13 Amp, ova električna motorna pila je izgrađen za povremenu uporabu. Pile sprječava kick-back, pruža alat bez napetost lanca i automatski ulja lanca. , Husqvarna 316: Ova električna motorna pila je ocijenjeno kao jedan od najtiših pila. Za česte sječa šuma, ovaj alat dolazi s anti-vibracijama ručke. ; STIHL MSE 180 ° C-BQ: Za svakodnevno rezanje je STIHL MSE 180 ° C-BQ je ocijenjeno među najboljih igrača za građevinske radove. To je kao snažan kao srednje veličine s plinskim pogonom chansaw. , Akumulatorski Makita Chainsaw: Ovaj pilu pruža hassles slobodu oblik upravljanja napajanja. Pile je upravljan od strane snaga pouzdan baterija, što omogućuje mobilnost uređaja. , Ako ste mislili kupiti novi motornu pilu ili zamijeniti svoj stari, zatim električna motorna pila bi biti mudar izbor. Niska na cijenu, kao i održavanje, ovaj uređaj je samo jedan put kupiti. Njegova upotreba je nježna na okoliš i na džepove također. Za razliku od plin-pogon motornu pilu, ne morate biti zabrinuti za potrošnju na gorivo ili motorno ulje. Različite električni motorna pila recenzije otkrila je da ovaj stroj je omiljena kod većine ljudi. Pogotovo za kuće, njegova razumne kupiti u smislu troškova i štednje, u usporedbi sa svojim kolegama plina.

0 comments: