Stan Hair Twist

Posted by sorav at 19:05

Saturday 7 April 2012

Brenda je hodio u klubu te večeri, a svi su bili batrljak po novi izgled je ona predstavljena. Brenda, koji je bio poznat kao ružno pače zbog kose koja je uvijek dao joj izgledaju kao da je otpuhan od strane tornada, gledao tako kul sa svojim novim frizuru. Bila je nosio joj kosu u stan pletiva koja istaknuo joj boje lješnjaka obojene oči su totalno. Druga žena u klubu su bili izgladneo da se zna tko je učinio stan hair twist za nju. Svi su bili iznenađeni kada su saznali da je to učinio sebe.
Žene s kovrčavom ili kovrčast kose često pada kratko frizure i sportu iste one više puta. Danas, ovaj trend se mijenja i mnogi novu frizuru su vidjeli invaziju kovrčavu kosu svijetu. Jedan od njih je ravan hair twist koji je namijenjen za kovrčavu kosu i izgleda odlično na njemu. These pletiva izgledaju tako funky da su žene s ravnom kosom rotor hair samo svoje, tako da oni mogu pohvaliti stan stilova uviti kosu. Stan hair pletiva su uglavnom poznata kao crni frizura.
Ova frizura je malen-malo teško učiniti na svoju vlastitu, tako, trebate malo taktike i mnogo strpljenja proći kroz iskušenje izrade vlastite stan hair pletiva frizuru. Jednom kada dobijete dokučiti ga, možete doslovno okrenuti i uviti stana pletiva u bilo kojem smjeru ili frizure koje želite.
Kako učiniti Stan Twist kose
Korak 1: Prvo i najvažnije, operite kosu i vlasište čist i pustiti kosu suha.
Korak 2: Detangle vaše kose s debelim češlja prvi onda s tankim češljem, tako da svaki vlasi kose je vidljiv.
Korak 3: Sada, uz pomoć češalj rat rep particiju kosu centralno, ostavljajući sloj kose u centru, isječak druge dvije strane.
Korak 4: Počnite s ovom sloju u početku ga dijeli na dva dijela pa čak i twist na lijevoj strani više onu pravu. Pazite da bi uviti čvrsto i nastaviti ovo do kraja cjedilu.
Korak 5: Odaberite vlasi kose kao i ti ići duž cijele cjedilu i pečat kraju nasukavanje s kose bend. Nitima koji odaberete zajedno dodati u glavni jedan će odlučiti smjer koji stan twist.
Korak 6: Ponovite isti postupak za ostatak kose čineći paralelne niti u središnji.
Možete izvršiti pletiva na cjedilu samo do vlasište i ostaviti ostatak cjedilu besplatno ili ga vezati, kao konjski rep drugo, ako želite, možete ga pletenica ili ga zadržati uvijanje dalje do kraja. Nakon što ste učinili sve vaše kose, možete napraviti različite frizure poput njih pletenice u jednu pletenicu, ako je kosa dovoljno dugo.
When tulumarenje, možete čak i dodati sjaj, koji odgovara Vašim odijelo boje, između dva stana hair obrata što ga čini izvanrednim frizure. Morate poduzeti posebne skrbi stana pletiva, posebno dok spava drugo, pletiva vjerojatno će se otvoriti i kose može slomiti zbog povlačenjem. Dok spava, možete nositi čarape kapica koja pokriva kosu. Primjenom kosu zadržati pletiva je mjesto također će biti od pomoći. Međutim, ne zaboravite da koristite hidratantnu šampon, dok pranje kose prije i nakon što napravite pletiva kako bi se spriječilo bilo kakve oštećenja kose. Oni izgledaju posebno dobar kao kratka kosa stilova za žene.

0 comments: