Kat pločica Patterns

Posted by sorav at 23:59

Sunday 1 April 2012

Ornament etaže oduvijek bio omiljeno kada je u pitanju pregradnja bilo koje kuće. Kat crijep obrasci čini se da su prevladavali kroz stoljeća iu različitim kulturama. Budući da je najveće područje svakoj sobi, to je samo prirodno da je i izgled pločice na podu prizvati osjećaj reda, dubine i vitalnosti u sobi.
Interijer dizajneri obično traže inspiraciju za podne pločice obrasce u arhitekturi, tekstila, pa čak i popluni dizajna. Međutim, postoje određene jednostavna pravila koja usmjeravaju vaš izbor uzoraka za vaše podne pločice. Dok je čvrsto usmjerena uzorak u svjetlije nijanse podnih pločica čini soba izgleda veća nego što je, jak veliki uzorak može napraviti sobu pojaviti prilično mala. Međutim, prednost velikih uzoraka u živim bojama su da se može uzeti vaš um off boxiness prostorije. Također, pri odabiru boja podnice, to je bitno uzeti u obzir boju pločica. Na primjer, tamne boje poda može stvoriti privid veće stropa. Osim toga, elementi kao što su arhitektura prostorije i namještaja također određuju odabir uzoraka podne pločice. Da bi vam pomoći na putu za projektiranje poda, ovdje je popis od zajedničkog kat pločica uzorak izgleda u uporabi danas.
Kat pločica Uzorak Ideje, postoji mnogo mogućnosti za uređenje podne pločice posebno, ako ste koristeći naglasak pločice. Možete koristiti inovativne ideje za stvaranje obrasce u sredini sobe ili oko svoje rub koristeći porculana ili keramičkih pločica podnice.
Trg Crijep obrasci; ravnoj stazi: Zamisli tic-tac-toe odbora i to je ono što vaš ravno crijep polaganje uzorak izgledati. Ovaj standard crijep obrazac koji se obično koristi se formira po slaganje trg pločice s grout linije prikazuju okomito i vodoravno uz nju. To funkcionira najbolje kad naizmjeničnim boje ili nijanse se koriste, osim ako vam je draže jednostavne rešetke uzorak.
Dijagonalni ili Diamond Uzorak: Slično ravno mrežu, dijagonalne crijep izgled je napravljen tako da instalirate trga pločice i trčanje talog linije kutom od 45 stupnjeva dijagonalno. Ovaj obrazac ima veliki učinak kada su položili pločice dijagonalno od najvažnijih ulaza u sredini sobe.
Zidanje ciglom Uzorak: Ovaj keramičkih pločica obrazac zahtijeva polaganje ravno tečajeve pločice, a zatim svaki red se izmjenjuju s prethodni redak u trčanje obveznice ili cigle uzorak. Ova djela za pravokutne pločice obrazaca, kao dobro.
Pravokutna pločica obrasci; Basketweave: Za basketweave uzorak vam je potrebna pravokutne pločice koje su dva do tri puta njegovu visinu. Stavite 2 pločice vodoravno na vrhu svake druge, stvarajući trgu, nakon kojih slijede 2 okomite pločice. Zatim slijedite ovaj gore s drugom trgu 2 vodoravne pločice i nastaviti ovaj uzorak svi na putu preko željenu površinu. Kada pokrenete sljedeći tečaj, opet početi sa 2 vertikalnim pločicama i slijedite ga sa 2 vodoravne pločice.
Riblja kost: mnogo teže u odnosu na ranije uzorak, jedan uzorak riblja kost zahtijeva od vas da koristite oba pravokutnog i kvadratnog pločice. To u osnovi sastoji od pravokutnika smjenjivale i trgovima postavljeni na slučajan način. Međutim, morate napraviti komada stane zajedno kako bi se dodati raznolikost u uzorak.
Dijagonalno riblja kost: Iako nije slučajan kao riblja kost uzorak, uzorak riblja kost dijagonalne vam omogućuje da se samo pravokutnika u nizu dijagonalnom crtom. U ovom slučaju, drugi crijep i sve one koji nakon Počinje li na sredini prethodne pločica. Za to je potrebno da stane drugi tečaj ispod pločica prvi, a prvi pločica uklapanja u utor koji je stvoren između prve i druge pločice, po prvi tečaj iznad. To mora biti nastavljen za svaki kolegij u dijagonalama.
Vrpca Uzorak: Morate izmjenjuju pravokutne pločice s trga one u bilo složen, ili od opeke kao uzorak.
Vatreno Patten: U pinwheel ili vjetrenjača uzorak je stvorio okružuju trg pločica s četiri pravokutne pločice na obje strane sa svakim od pločica preklapaju s druge.
Imajte na umu da pri odabiru uzoraka postoji nekoliko stvari koje morate odlučiti, kao što su želite li dizajn koji nosi kroz sobu ili želite to samo razbiti osnovni uzorak za injektiranje linija. Uostalom, više napora da ide u jedan crijep uzorak, više vremena i novca koštat će. Druge stvari koje trebate imati na umu su na površinu pločica, kako inkorporirati pločice koje imaju različite završi i teksture površine i koliko dobro vaš novi kat podudara s druge etaže. Dakle, učiniti vaš domaći prije nego što odete u za obrasce podne pločice. Možete pregledavati kroz svoje omiljene časopise interijer ili posjetite pločica trgovine kako bi dobili bolju ideju. Uz neke kreativne mašte možete dodati pizazz u vaš dom i povećati njegovu vrijednost kao dobro.

0 comments: