Savjeti za kupnju kuglica štednjak

Posted by sorav at 04:49

Saturday 28 April 2012

Kuglica štednjak je sofisticirani izgaranje uređaja. Mnoge kuće su se opredjeljuju za to, jer to je više energije učinkovita i ekonomičan kućanskih aparata, u odnosu na peć drvo paljenjem. Za razliku od drveta spaljivanja peći koja koristi logove, a kuglica štednjak koristi pelete izrađeni su od recikliranog Trijeska za gorivo. Piljevina, trave, pšenice i biomase kao što su kukuruz ili soje može se koristiti kao gorivo u nekim kuglica štednjaka. Još jedna prednost koju nudi kuglica štednjak na drva spaljivanja peći je da nema dima ili kreozot (ljepljive materijal koji uzrokuje dimnjak požari). Do sada morate imati dovoljno zainteresirani! Let's pogledajte nekoliko savjeta za kupnju kuglica štednjaka.
Kupnja kuglica štednjak, raspon peleta peći je prilično opsežna, dajući entuzijasta ili die-hard korisnici dosta opcija. Možete odabrati na temelju goriva ili unutrašnjosti značajke ili atraktivan dizajn. Uzmi pomoć obrazovan prodavač pri kupnji. On će biti u mogućnosti da Vam pomoći da odlučite koji model kuglica štednjak će najbolje odgovarati vašem domu postava. Ali vi također trebate imati pošteno ideju o tome što očekujemo i što pitanja pitati, kada posjetite kuglica štednjak dealer. Evo nekoliko savjeta koji vam mogu pomoći kupiti kuglica štednjak koji će stati Vašim potrebama.
Možete kupiti pelet peći koje koriste ili drvo ili kukuruza, kuglica ili više vrsta goriva. Let's pogledajte na ove vrste kuglica štednjaka.
Drvo kuglica štednjak, Peć drvo loptica je dekorativni uređajem za loženje. To je dostupan kao samostojeća (samostalne) i kamin umetnuti. Samostalni vrste mogu se čuvati u svakoj sobi. Ako već imate dimnjak ili kamin, tada možete odlučiti za dimnjak ili kamin umetnuti verzije respektivno. Ako već imate na drva spaljivanja peći i tražite troškovno učinkovit alternativa, dobro, kuglica štednjak je samo prava stvar za vas! Većina kuglica štednjak modeli imaju Termostati, tako da se automatski upaliti i isključiti. Neki su čak i na raspolaganju sa daljinsko upravljanje. Najnovija, kompjuterizirana verzija čak i vas upozoriti u slučaju problema. Automatizirano verzije kuglica štednjak su izuzetno praktični uređaji jer oni rade na vlastitu, nakon što ispunite ga s peleta i uključite ga.
Kuglica peći s velikim hoppers mogu trajati dok za tjedan dana na duljinu i učinkovit sustav centralnog grijanja. Najbolja loptica štednjak bi biti onaj koji odgovara vent sustav u vašem domu. Verzije uređaja sa fanovima koji pušu topli zrak su također dostupni. To se zna da toplinu cijeli kat.
Kada kupujete kuglica štednjak, trebate utvrditi da li je top-fed i dno-fed. Peć top-fed kuglica koristi high-grade, nisko pepeo peleta; dok štednjak dnu hranjena kuglica također zahtijeva dobru kvalitetu goriva. U bivšem sustavu, pepela i klinkera (od grijanja pepela ponovno) ulazi u komoru za izgaranje, dok se u potonjem slučaju, oni spadaju u Pepeljaru. To korak ustranu bilo kakve probleme koji proizlaze iz ovog, trebate ukloniti pepeo, barem jednom tjedno.
Neki peleta peći su također dostupna s gledanja stakla, tako da možete gledati plamen. Ako vam se sviđa izgled tinjajući plamen, možete se odlučiti za ovu verziju. Plamen proizveden u kuglica štednjak je mali i gori jak u sredini. Ako želite vidjeti više tradicionalnih požar, možete pitati za keramičke trupaca koji će napraviti raspršeno plamen uzorak.
Kako kuglica štednjak radova; kuglica štednjak potreba električne energije za ispravno funkcioniranje. Međutim, grijanje se ostvaruje motorizirani sustav naziva bušilica, što je spirala, metal duljina održava unutar cijevi. Ovaj uređaj se nalazi iznad ili ispod burnpot, perforiranim lijevanog željeza zdjelu, i usmjerava kuglica rasti iznad lijevka prije nego što padne u burnpot i početi zapaliti. Kao intenzivan plamen gori, a izgaranje puhaljka uvodi zrak u donjem dijelu burnpot. Niz od lijevanog željeza topline (morate provjeriti kod trgovca, da li je loptica štednjak želite kupiti ih ima ili ne), duž leđa i gornji dio kuglica štednjak je ložišta. Konvekcijske puhala pomaže cirkuliraju zrak u sobi preko izmjenjivača topline. (Ovaj ciklus cirkulacija također osigurava da se na vrhu i natrag područjima ne postati previše vruća na dodir, za razliku od s drveta spaljivanja peći za upotrebu.) Istovremeno, ispušni ventilator gura iz zraka u ložište, putem dvostrukih stijenki odzračivanje. Ovaj ciklus cirkulacija osigurava protiv pregrijavanja u ložište. Osim toga, kuglica štednjaka su senzori topline koje uzrokuju pričepiti dolje, u slučaju pregrijavanja. Pregrijavanje može dovesti do problema kao što su električni dio kvara ili požara u lijevak (skladištenje posuda u peći).
Kuglica štednjaka su certificirani odzračivanje sustava koji ima pocinčani izvana pokriva od nehrđajućeg čelika debljine unutrašnjosti. Zbog prisilnog ispušni, to ne treba vertikalni otvor, iako je preporučljivo kako bi se spriječilo curenje, u vrijeme nestanka struje. Ako nema dimnjaka u vašem domu, možete instalirati horizontalno odzračivanje do krova. U slučaju da imate dimnjak, vaš prodavač može preporučiti metal brod koji ide gore duljinu Vašeg dimnjaka za odgovarajući izradu.
Kuglica štednjak može biti osvijetljene ručno ili automatski upaljač. Nakon što je kuglica štednjak je počeo, kuglica se hrane rutinski u vatru. Sustava grijanja i prilagođava temperaturu unaprijed postavljena na termostatu.
Kukuruz kuglica štednjak, Kukuruz gori kuglica štednjak modeli su dostupni sa lijevka veličine sposoban za držanje do 85 kilograma kukuruza. Iako posvećena kukuruz kuglica štednjak teče na isti način kao i štednjak drvo kuglica, glavna razlika je pružanje metal uzbudljiv štap u bivšoj. Tijekom izgorjeti ciklusa, uzbudljiv štap, spojen na motor i lanac sustava, raspada masa pepela (šećer iz kukuruza miješa s pepela u obliku tvrdo mase) uzrokujući jedinstvena izgorjeti.
Štednjak peleta kukuruza može koristiti ekološki oblik goriva, ali to ne daje da puno topline kao drvo kuglica štednjaka. Štoviše, on se ne spali kao čisto bilo, tako da treba čistiti češće. Za razliku od drva kuglica štednjak, štednjak kukuruz loptica je nacrt puhaljka da se snage iz zraka za izgaranje bez dima dopuštajući sebi.
Cijene ... da je važno, kada razmišljate o kupnji ništa za taj tvar. Štednjak na drva kuglica troškova između $ 1.200 do $ 3.000, a peć pellet kukuruza može koštati ništa od $ 1.600 do $ 3.000, a štednjak multi-fuel tableta je cijena oko 2.000 dolara.
Gdje kupiti peleta; A kuglica štednjak je nazvana tako zato što koristi drvo ili kukuruza peleta kao gorivo, umjesto trupaca. Granulati ogrejnog drveta dostupni su u malim vrećicama koje je lako nositi. Visok stupanj pelete izrađeni su od drveta, dok su nižih razreda i one su bora. Osim održavanja ekstra čišćenje pepela, koristeći niskog stupnja kuglica može utjecati na rad elektroničkih uređaja.
Cijena peleta može se razlikovati od regije do regije. Općenito, 40-pound bag može koštati između $ 2 u $ 4. Možda ćete naći mnoge marke kuglica dostupni na tržištu. Pokušavajući se svake marke, jedan po jedan može biti najbolji način da odlučite koje brand zaliha za duge zime. Jedan savjet će vam pomoći da odlučite: izaberite onaj koji ostavlja manje ostataka pepela. Svoj drugi izbor može biti backup, ako je redovito jedan nije dostupan. Dok kupujete kuglica štednjak, bolje je da imajte na umu koje vrste kuglica su dostupne u vašem području.
Ako obje su na raspolaganju, onda ste svibanj ištanje to uzeti u obzir štednjak multi-fuel kuglica koja radi na 50/50 kukuruza i drvo kuglica miješati. Međutim, ako se odlučite na kupnju peći drva kuglica, ne pokušate snimiti kukuruz u njemu, kao što će se morati suočiti s klinkera tada. Možete čak i pokušati napraviti drvo kuglica na svoju vlastitu.
Let's pogledajte na downside korištenja peleta peći. Prvo, oni su prilično komplicirana, a ako ne znate puno o njihovom održavanju, morat ćete poziv u tehničar, kad god lice problem. Neka prodavač instalirati kuglica štednjak u svoj dom i ne zaboravite napraviti ugovor o održavanju. Drugo, oni pokreću na struju, tako da u slučaju nestanka struje, morat ćete koristiti generator backup. U mjestima, gdje se moć smanjuje se redovite pojave, možete se odlučiti za model pričuvna baterija.
Usprkos tih nedostataka, te bi trebao kupiti štednjak pellet because kuglica nisu samo jeftini, ali također uzrokovati manje zagađenje. Osim toga, pomoću kuglica štednjak definitivno će pomoći u smanjenju račun za grijanje. Dakle, što mislite o kupnji kuglica štednjak i provesti duge zime ... u ugodnom toplinom.

0 comments: