Azbest uklanjanje pločica Savjeti

Posted by sorav at 02:50

Saturday 14 April 2012

Azbest vlakana popularno su korišteni u proizvodnji različitih podnih materijala do 1970. To je zato što azbestnih vlakana pomogao da dodate dodatne snage podnice materijala te je otporna prema vatri. Kasnije, utvrđeno je da kad ti podnice materijala postaju trošan, oni imaju tendenciju da oslobađanje azbest vlakana u zrak. Azbest, ako se udahnu, je loše za dišnih organa i može dovesti do neke ozbiljne bolesti poput mesothelioma. U vrijeme uklanjanja azbesta crijep, postoji velika vjerojatnost izloženosti azbestu. Stoga, određene mjere opreza treba poduzeti kako bi se štetni azbest ne dobiti mixed up sa zrakom.
Azbest uklanjanje pločica Savjeti
Prije nego što počnete zadatak azbest uklanjanje pločica, bitno je da se zaštitili sebe uz pravilnu sigurnosnu opremu. Te bi trebao nositi odjeću kao da u potpunosti pokrivaju vaše tijelo. Osim toga, morate nositi rukavice, respirator i zaštitne naočale u svrhu zaštite vaše ruke, pluća i oči respektivno. Nakon što je zadatak je učinio, istuširajte se da biste dobili osloboditi od bilo kakve azbestnih vlakana iz vašeg tijela.
Tu je neke opreme koja je potrebna za uklanjanje pločica azbest katu. Oni uključuju - utility nož, metalni kit nožić, izmijenjen i dopunjen vodom, takoñer, ljepljive trake, otpad jednokratnu vrećice i kutije. Skupite sve navedene opreme na radnom mjestu sama, tako da ne morate napustiti mjesto između. Tako možete spriječiti onečišćenje drugim područjima kuće.
Priprema radnog prostora je vrlo važno. Dobra priprema znači minimum izloženost azbestu u okolici. Skrenite od klima uređaja ili grijača u prostoriji. Uklonite sve pokretne objekte od poda u sobi. Prikriti ostatak objekata, prozore, otvore itd., plastične plahte i zapečatiti ih s ljepljive trake.
Pravilno odlaganje azbesta uklonjene pločice mora kako bi se spriječilo zagađivanje okoliša. Stavite komade pločice u otpad kutije i zapečatiti ih gore. Skupite sve ostale krhotine u otpad vrećice te ih zapečatiti. Označite vrećice i kutije koje oni sadrže azbest materijala te ih odlagati na odlagalištu područje koje je značilo da se bave takvom vrstom smeća. Nemojte jednostavno ga baciti u kantu za smeće u blizini svoje kuće.
Kako to Maknuti Pločice Kat azbest?
Za početak, temeljito navlažite mijenja podove vodom. Voda pomaže da se omekšaju do pločica materijal i popustiti svoj obveznica s ljepilom agent, i čini rad uklanjanja lakše. To je poznato kao mokro skidanje metoda i smatra kao najsigurnija. To je zato što voda upija sve prašinu azbestnih vlakana i sprječava njegovo raspršivanje u zrak.
Zadatak za uklanjanje azbest crijep treba početi od rubova, a zatim premjestiti na sredini poda. Te bi trebao uzeti pomoć čekićem i nožem za mješanje da se popustiti prvi azbest pločica. Zatim stavite kit nož na 45 stupnjeva kut i staviti neki pritisak na njega. Možete vidjeti da je pločica iskakanje. Nakon toga, možete jednostavno ukloniti ostatak pločice na isti način. Uklonite pločice u obliku velike komade kako bi se smanjila ispuštanja prahu azbestnih vlakana u. Kada ste uklanjanja azbest pločice, ne bušiti, rezati ili ih vidio. Takva djela oštetiti pločice što rezultira u izdanju velike količine azbestne prašine u zrak. Nakon što ste završili svoj posao, počistiti radno područje tako da je wiping off uz pomoć vlažnom krpom. Operite oprema koja se koristi u svrhu uklanjanja azbesta pločica.
U nekim područjima, postoje neke lokalne zakone, što ga čini obvezno zapošljavati stručnjake za azbest uklanjanje pločica. Ako postoji takav zakon u vašem području, kao dobro, a zatim biste trebali uzeti pomoć takvih profesionalaca. Štoviše, ako vam je teško izvršiti zadatak na vlastite sa tolikim mjerama opreza, uvijek je poželjno da zaposli stručnjake, kao dobro.

0 comments: