Kako Hang Kuhinja Kabineti

Posted by sorav at 10:34

Friday 27 April 2012

Viseća kuhinja ormarića imaju prednost da ne zauzimaju prostor na podu bilo. Kada objesiti novi ormari u vašoj kuhinji, ne samo da će vam dati neke dodatne prostora za pohranu, ali i transformirati izgled i dojam svoje kuhinje u potpunosti. Neka nam pronaći vanjska strana kako to objesiti kuhinja ormarića.
Priprema zida za vješanje Kuhinja Kabineti, kad ste planirali objesiti kuhinja ormarića, prvi korak je da se poduzmu odgovarajuće mjere zida gdje ormara moraju biti obješen. Korištenje olovke i ravnala, označite točan područje gdje želite staviti u kuhinju ormarića. Također nacrtati ravne crte na zidu gdje želite da se gornje i donje rubove kabineta biti. Dakle, možete procijeniti veličinu ormara koje su vam potrebne. Ravno linije koju su obilježili će osigurati da, kada objesi, ormarića ne izgledaju kosim. U vašem mjerenju, ne zaboravite uključiti prostor potreban za kuhinju countertop. Imajte na umu da je jaz između gornjeg i donjeg ormarića treba biti najmanje 18 cm.
Nakon što je Vaša kuhinja zid označen, tražiti stud. Možete to učiniti koristeći klinac tražilo koje ima sve upute za instalaciju pod uvjetom da s njim. Nakon locirati klinac, oznaiti 16 inča udaljen od te točke za označavanje položaja sljedeći stud. To mora biti učinjeno na svim zidovima gdje ste plan za vješanje ormara. Poravnanje ormarića zida klinac trebao bi se poklapati s rasporedom ormara. Gornji ormarići Moraju biti fiksirane na zid, gdje se nalaze dugmad.
Viseći kredenac - Hang okvire kuhinja ormarića, provjerite svaki ormarića kako bi saznali jesu li podudaraju s mjerenjima koje ste snimili. Pročitajte upute o kredenac instalaciju, koju proizvođač pažljivo kako bi saznali alate potrebne za vješanje ormara. Provjerite jeste li tih alata s vama. Izvadite kabinet vrata i ladice iz okvira vlade. Prvo, objesiti samo okvire. To je zato što je vlada zajedno s vratima, vrlo su teški i teško dizati. Kada pokrenete vješanje ormara, spustite gornji ormarići najprije kao onda, donji ormarići neće prekinuti sa svojim radom. Najbolji način da se objesiti kuhinja ormarića je priložiti sve zajedno prije nego što ih objesiti.
Viseći kredenac - okupljanje i Hang kredenac, Početak montaže gornjih ormarića na prvom mjestu. Na dnu gornjeg kabineta bi trebao biti postavljen na jedan-po-četiri za podršku. Stavite gornji ormarići na leđima na podu ili bilo koje druge ravne površine. Popraviti sve, čak površine ormar s stezaljke, a zatim dodati vijci za drvo. Vodite računa da su sve površine su na istoj razini. Na poleđini kabineta, tu su i viseće trake čija dužina je oko jedan-inčni. Zid klinac treba biti umetnuta u trake. Nakon što se gornji dio ormara priključen na zid, započeti sklapanje donjeg ormarića. Ako se uzme baseboard iz donjeg ormarića, zadatak će biti puno lakše. Počnite s izgradnjom osnovne jedinice kutu, a zatim premjestiti na druge staviti niži ormari. Kad je cijeli okvir kuhinja ormarić je obješen, priložite vrata i ladice. Tada popraviti do kickplates i baza zajednice. Konačno, vijak kuhinja ručice vrata kabineta i ručke i ostali pribor od ormarića. Uglavnom, rupa za vijke su pre-bušenih i ne morate izbušiti rupe bilo.
U mnogim kuhinja ormarića, zagrade su dati od strane proizvođača. Morate stane zagrade na zid prve uporabe zid studs, a zatim ormari su obješen na zagrade. Sada, da znate kako to objesiti kuhinju ormarića, možete početi svoj posao. Nadam se da ćete imati ispunjavanja iskustvo vješanje kuhinja ormarića i mogu vas uvjeriti na kraju rezultat će biti jednako ugodan.

0 comments: