Frizura za tinejdžera

Posted by sorav at 13:20

Thursday 19 April 2012

Teenage godina je vrijeme za zabavu i veselje! Ovo je vrijeme kada se može eksperimentirati u smislu modne ideje i odnijeti novi izgled s velikom stilu i polet. Ako mondeno odjeću u rasponu od funky do bizarne, tinejdžeri se mogu nositi s bilo koji element kada se podudaraju s cool stav. Dakle, kada je u pitanju frizure, mnogi uber cool su tinejdžeri izrazito modno svjesni. Osim toga, kada govorimo o teen moda, kako se mladi tinejdžera se ostavio iza sebe! Danas se može pronaći mnogo mogućnosti za trendy frizura za teen tinejdžera. Bilo sofisticirane ili divlja, današnji tinejdžera znati kako impresionirati mlade dame. Pa, mladi tinejdžera koji su spremni ići da ekstra milja mogu provjeriti neke od tih zanimljivih frizura za tinejdžera.
Frizura za tinejdžera:
Morski vranac frizura, muškarci će uvijek biti dečki! Pa, vragolast dječaci koji nemaju vremena za održavanje može ići u za čuperak frizura. Morski vranac frizure su zabavni i zanimljivi i odijelo mladih tinejdžera savršeno. Da li dugo ili kratko, te frizura izgleda fantastično kad styled dobro. Kratki shags zahtijevaju kosu da se rezati u mnogim slojevima. Ravna kosa će biti više pogodna za čuperak frizura. Slojevi uglavnom okvir lica i frizura je zapušten izgled u ukupnom poretku. Ovisno o osobnim preferencama, dužina se može održavati i styled.
Posada Cuts; tinejdžera koji vole vani i vole sportski izgled se može odlučiti za smanjenje posade. Posada rezovi su styled stvarno blizu tjemena. To je također jedna od frizura koje ne zahtijeva njegu i pažnju. Šiljat, poker izgled može biti oblikovana malo drugačije, uz pomoć nekih styling gel.
Slojevita frizura, slojevite frizura radi čak i za dječake! Pa, duga ili kratka, slojevi mogu biti jazzed se na različite načine. Dodajte malo kratke rese i pretvoriti ih prema gore uz styling gel za novi izgled. Ili cesalj dolje rubu, ako vam je potrebna urednim izgled. Tu može biti razlika u slojevima, te mogu biti kratki ili dugi na stražnjoj strani. Slojeva može biti smanjena ako kosa je kovrčava u njegovu teksturu. Malo kovrča može biti izrađen kako bi prednost u ovom slučaju.
Pletenica frizure; tinejdžera koji su spremni da se odluče za nešto stvarno funky može ići u za pletenicu frizura. Ovaj pogled će zahtijevati jedan imaju prirodno kovrčavu kosu. Naravno, ti zasigurno će trebati stručnjak frizer za profesionalni dodir. African American kose pletenice su najtopliji frizura, koje zahtijevaju puno vremena za stvarni proces. ih Jazz sa šarenim perlicama, a vi će sigurno biti hit na bilo koje stranke!
Tinejdžerski dječaci također mogu odlučiti za punk frizura, međutim, ja bih predložiti jedan ne provjerite s vlastima faksu da to rezultira kazne vrsta! Dakle, kada je u pitanju opredjeljuju za najbolji frizura za tinejdžera, predlažem vam ići naprijed i zabavite se. Pustiti kosu dolje i uživajte! je vrh s cool stav, a vi ste spremni za rock!

0 comments: