Kauboj Baby Tuš

Posted by sorav at 15:32

Thursday 5 April 2012

Tradicija beba tuš je pokrenuo njemački trgovac Franz Schauer u 18. stoljeću. Rođenje djeteta se slavi povodom beba tuš. Beba tuš je aktivnost koji je nastao u Sjedinjenim Američkim Državama te je u praksi u Europi i nekim dijelovima Azije i Afrike.
Savjeti za tuširanje Kauboj Baby
Pozivnice, hrana, dekoracije i igre su sastavni dio bebe tuševi. Baby tuševi s govedar teme su poznati kao kauboj bebe tuševi. One se mogu provoditi niz baby tuš ideje u tuš beba kauboj.
Pozivnice: Pripreme za bilo kakve proslave započinje s izradom popisa gostiju i pozivnice. Za planiranje beba tuš s govedar temu, pozivnice treba biti uređena u skladu s tim. Uređenje pozivnice beba tuš sa skicom tipično kaubojski šešir ili jednostavno sliku kauboj bi to vrlo zanimljivo.
Hrana: U baby tuš hrana recepti s govedar theme treba odražavati okus jugozapadnom delicije. Prehrambenih proizvoda za takve proslave uključuje čips i zamoči, quesadillas, malo smokies, chalupas, mini tacos, itd. kolač može biti ukrašen kauboj temu. To može biti dizajniran sa značajkama kao laso, kaubojski šešir, čizme, itd. Tipičan 'zapadne konj torta' mogu biti pripremljeni prvi pečenja 13x9x2 (cm) kolač. One će zahtijevati šalice bijelog glazura i 3 šalice čokoladnih glazura za ovaj kolač baby tuš. Ovaj obliku konja smeđa kolač treba biti ukrašen bijelim glazura koji podsjeća na 'griva' na konju. Za zauzdati i uzde od konja, sladić treba pletenice. Za oči, zavojnica crni slatki treba koristiti.
Dekoracije: baby tuš ideje uključuju uređenje plakata, centerpieces ispitivanja stolova i mnoge druge stvari. Plišane životinje poput krava i konja može se koristiti za uređenje kuće. Plakati sa slikama beba stvoriti efekt i okoliša za savršenu beba tuš party.
Igre: Igre koje smo uglavnom igraju u stranke mogu mijenjati za kauboj bebe tuševi. Kauboja i perspektive mogla biti uključena u beba tuš stranaka kako bi to zanimljivo i zabavno. Igra pogađanja imena kauboja filmova će mu dati poseban dodir. One mogu isprobati bilo koji film John Wayne ili drugih filmova kao što su 'Nepomirljivi', 'Tombstone', 'Dawn Rider', itd. Igra roping predmete mogu igrati pomoću kauboj temu. Objekti kao što su kape, plišane životinje (krave i konji), čizme, ostruga, sedla, itd., treba se koristiti za takve igre baby tuš. Igra riječi verati se može igrati na takve stranke. Uobičajeno kauboj riječi mogu se koristiti za igrati takve igre. One mogu koristiti "Cowboy Bob's Dictionary" kao referencu dok igrate igru. 'Glazbeni Boca Race', igra koja je slična glazbena stolica može igrati na takve stranke. Male razlike između ove dvije utakmice je da je u bivšoj jedan, tri bocice ispunjen neki pića su kružile među igračima. Osoba drži bocu u vrijeme kad glazba prestane, dobiva uhvaćen. On je tada sudjelovati u utrci za piće. Gubitak za piće utrke ga izbacuje iz igre. Osoba koja preživi do kraja pobijedio.
Kauboj baby tuševi mogli biti zanimljivo i zabavno-punjene s raznim idejama je gore spomenuto. One također mogu koristiti njegovu maštu, a planiranje beba tuš. Ukratko, baby tuševi su namijenjeni za to što je dobar provod i treba uživati ​​u njemu u najvećoj.

0 comments: