Automobili Touch Up Paint

Posted by sorav at 22:54

Thursday 5 April 2012

Mi često imaju tendenciju da se slučajno istrti boje vlastitog automobila. A onda smo prokletstvo ili sebe za glupost ili neke pijane vozače na cesti. Mnogo puta, mi također imaju tendenciju da se ispočetka boje off, dok je parkiranje automobila. U današnjem svijetu, auto je vrlo važan posjed za mnoge ljude i obično čuva na najbolji mogući oblik zbog sljedećih razloga. , Većina radnih profesionalaca, kao što su, odvjetnici, posrednici, zastupnici i rukovoditelji, kupiti najbolji mogući modeli automobila s najboljim mogućim bojite posao, samo kako bi impresionirali svoje konkurente, suradnicima i klijentima. ; Mnogo puta, osoba status je suditi prema automobilu vozi. Ovo je način kako CEO's of mnoge tvrtke završiti kupnju skupe automobile, visoke škole i studenata s najboljim automobilima, kraj gore sa najbolji mogući datumi za njihove maturalne i neiskusan, pijane vozače sa snažnim automobilima završavaju u bolnici. ; Osobe automobila također se koristi za suca njegov / njezin ukus. U mnogim organizacijama, posebno u korporativnom svijetu, osobe automobila zapravo je uzeti u obzir prije njega zapošljavanje / joj na važno mjesto. , Da mnogi od vas, iz tih razloga može biti jako smiješno, no jedan od najvažnijih razloga za korištenje auto dodir boje ili auto dotjerati boje je da auto izgleda vrlo lijepo i ako se osjećate dobro dok ga vozite.
Automobil dotjerati boja je sredstvo za spremanje puno novca. Boje bilo kojeg automobila je podložna stalnim atmosferilija. Kao i ostali dijelovi automobila, boja je dužan da se izgreben i atmosferilija. Slijedeći su neke od najčešćih razloga zašto boje a car dobiva se pogoršali. , Ogrebotina zbog ključeve i druge takve male predmete. ; Periodni oksidacije. , Suši se ptica izmet i druge ljepljive tvari koje padaju na automobil u dogledno vrijeme. ; Buffer kovitla. , Klip-web-efekt. ; Ogrebotine koje se pojavljuju, dok parkiranje vozila (to može biti prilično duboka); Automobili dodir boje je vrsta to učiniti sami lijek za ogrebotine koje se pojavljuju na površini automobila. Ove vrste boje nisu dostupne u konzervama ili velike kante, ali su obično prodaju u malim konzervama i može se koristiti i kao učinkovit sprej boje. Automobilskoj dotjerati boja je većinu vremena proizvedena i distribuirana od strane proizvođača automobila i dostupan je s trgovcu kod kojeg ste kupili auto. Ako proizvođač automobila ne proizvodi automobilske dodir boje, onda ste u za teška vremena. Morate pronaći odgovarajuću boju i vrstu hladu koji se koristi za vaš automobil. Ja bih savjetovao da imate pogled na upotrebu u automobilu ili primitka koji je uručio kada ste kupili auto. Vrlo je važno pronaći pravu boju i nijansu boje kao i bilo neslaganje može ostaviti iza sebe strašno mjesto potpuno drugačiji nijansu na automobilu.
Ovo su neki od važnih stvari koje treba imati na umu prije nego popravak ogrebotine koristeći automobilski dotjerati boje. , Jedna uvijek mora oprati ogrebotina koja se pojavila na površini boje kako bi se ukloniti sve prljavštine koje je naseljavaju dolje na ogrebotine. , Neke od auto dodir boje su vrlo gust. Da bi se tekućina više slobodno teče i korisna, naselje na lak razrjeđivač. , Ako imate jako male ogrebotine, onda je poželjno koristiti mali kist na dodir površinu. ; Ako ispočetka vrlo duboko koristiti mali kit nož da ga napuniti.

0 comments: