Solar Powered vodenih fontana

Posted by sorav at 04:12

Thursday 5 April 2012

Solarna powered vodu fontane su praktične, eko-friendly i ne zagađuje krajolik čvora. Kao što ime sugerira ovih vodenih fontana koje koriste solarnu energiju za svoj izvor energije. Dakle, vi ste slobodni od gadan električne žice kablovi prolaze kroz Vaše vrtove.
Kako napraviti solarni fontana, postoje mnoge setove dostupan da sadrži sve komponente i da su spremni za instalaciju. Također možete odabrati komada pojedinačno i okupiti ih za napraviti svoj vlastiti solarni powered fontane. Pumpa ste izabrali bi trebao biti potpuno uronjene u vodu. Pumpa bi trebao imati filtar da bi iz prljavštine i prašine. Sljedeći važan stvar je visina do koje vode mora biti ukinute. Možete izračunati visinu uz pomoć ravnala. Izračun protoka je malo zbunjujuće. Ako je protok je previsoka, voda može izliti iz fontana, a ako je previše niska, ona može postati ustajao bazen vode i leglo za komarce. Tipična protok je 20-30 litara na sat. Međutim, postoji nekoliko koje su dizajnirane za do 60 litara na sat. Nakon što ste odredili visina i protoka, možete odabrati pumpa koja odgovara vašim zahtjevima. Postoje pumpe dostupni što su solarni-powered i ne zahtijevaju solarni paneli. Ali, ako je vaš pumpa nije na solarni pogon onda ćete morati kupiti solarni paneli ili čak možete izgraditi vlastiti solarni paneli.
Solarnih panela se mogu postaviti na različite načine. Najvažnija stvar za upamtiti je da je ugradnja pod izravnom sunčevom svjetlu će proizvoditi više energije. Ako je vaš vrt nije izravno izložena suncu, onda će to biti težak zadatak pokrenuti solarni pogon pumpe to je optimalna učinkovitost. Treba osigurati da ne postoji stablo ili zid koji može blokirati sunčevo svjetlo, čak za nekoliko sati.
Mnogi su solarni paneli proizvedeni su patentirani, sastavni, podvodni solarni paneli. Oni su lice suncu direktno, a nalaze se na vrhu zdjelu fontana. Postoji nekoliko daljinski solarne ploče koje imaju kabel koji je 10 stopalo dugo, što ga čini lakšim i fleksibilnim im mjesto pod izravnom sunčevom svjetlu. Ova daljinska solarni paneli mogu se montirati na zid ili stav da je uvjet, ili direktno postavljeni na terenu.
Vrste solarni vodenih fontana; najpopularnije vrste solarni powered vodu fontane su dva kata i tri umoran fontane. Postoji mnogo vrt fontane koje su izrađene od glazirana keramika, terakota ili kamen baci smole. Završne boje smole kamen baci kamen je sivi, crni željezni i brončani završiti. Škriljevac i bakar također su uzeti u obzir za gradnju solarni powered vodu fontane. Još jedna popularna vrsta fontane je solarni powered birdbath fontana. Solarni paneli na birdbaths su postavljeni na vrhu fontane, tako da oni mogu uhvatiti izravnog sunčevog svjetla. Lijepa voda zvuk se proizvodi sve ove različite vrste fontane koji će uistinu živce. Solarni powered vodu fontane koji se danas proizvode dolaze zajedno s baterijom za pohranu solarne energije. To pomaže fontana ostati funkcionalna čak i noću.
To nije kompliciran zadatak napraviti solarni powered fontane. Ti solarni powered vodu fontane stvoriti opuštajuću atmosferu, a dah života u inače ravnodušan vrt. Ćete ljubav cvrkut vaše pernate prijatelje kad dođu za njihove svakodnevne kupke u vašu birdbath fontana. Ili možete organizirati vrt strana okružuje svoje lijepe solarni powered vodu fontane. Donijeti radost u vaše domove sa svojim prekrasnim troškovno učinkovite i okoliš solarni powered vodu fontane.

0 comments: