Ideje za srednje škole Pranks

Posted by sorav at 16:02

Sunday 22 April 2012

Gimnazijskih dana i može se računati kao najbolji dani u životu! Ti prekrasni godina dreading knjiga i veseli košarkaške utakmice podesno pokazuje mnoge strane visoke škole života. Slušanje glazbe u knjižnici, crtanje grafita na zidovima, izbjegavajući dosadne predavanja i gori Midnight Oil završetka nastave ... svi ovi incidenti su zajednički priča među učenicima u srednjoj školi. Seniori dominira juniora je još jedan čest prizor na mnogim visokim školama. Iako, mnogi veterani ne zapravo znači bilo kakvu štetu, neki često prelaze liniju dok igrate podvale o juniorima. Postoje mnoge nestašnog mnogo da je čak i provesti nekoliko sati ili dana planiranja sve vrste podvale da se igrao na kolege iz razreda ili čak nastavnika za taj tvar. Hmm, prilično avanturistički puno, moram reći! Pa, razmišljam o inovativnim idejama za srednju školu podvale je kao religija za neke! A za takve pesky Brats, imam kompilaciju ideje za srednje škole podvale koje se mogu koristiti kako bi svi smijati!
Ideje za High School Pranks:, Ovo je vrlo bezopasan podvala koji mogu pomoći da se PEP dosadan dan u školi. Prikupiti mnoge odskakanje lopte i pustiti ih izgubiti u hodniku. Naravno, ti bolje biti spreman da ovo napravite ranije prije ostalih učenika stići. A onda provjerite da li izblijediti u pozadini.
To je još jedna velika podvala ideja! Napravite jednostavne znakove kao što su "Push" ili "povući". To je nešto što se može obaviti lako na računalo i ispisati ove riječi na zasebnim listovima. Kazeta ti na vratima kupaonice ili čak razredu vrata, u blizini kvaka. Ali bi se osiguralo da ih staviti na pogrešnoj strani! Watch zabavno kao svatko bori za otvaranje vrata na pravi način.
Koliko ste dobri u prikrivajući svoj glas? Ako možete upravljati oponašati glas svog učitelja, ovdje je uredan podvala ideju kako bi se osiguralo da dobijete neki besplatni pauze! Ako dobijete vaše ruke na telefon u školi, sve što trebate učiniti je nazvati dva nastavnika i prikrije svoj glas kako bi se zvuk kao druga osoba. Učinite vaš glas činiti hitno i poziva ih oboje na jednom mjestu na drugoj strani kampusa. Kad su u susret, oboje će se osjećati kao da je druga osoba dala poziv. U vrijeme kad oni shvatiti podvala, vi ste dužni da imaju puno slobodnog vremena u klasi za neke lijepe tračeve i glup igre!
Evo još jedna podvala ideja možete pokušati, ako imate hrabrosti. Ako uspijete da imaju pristup zajedničkim prostorijama od svih učitelja razredne nastave i profesora, ušuljati u sobu s nekim laštilo za cipele kad nitko je oko. Odaberite relativno tamnije boje telefon u sobi koji odgovara laštilo za cipele. Nanesite malo na donjoj strani prijemnika i provjerite da li su oko gledati zabavno kad telefon zazvoni! (Nemojte se na put svog učitelja u tom slučaju!)
Koristite ove ideje za srednju školu podvale i gledati zabava oko vas razvijati. Dokle god nitko nije ozlijeđen u jeftino, malo bezopasne zabave samo mogu skupiti nekoliko smijeh!

0 comments: