Tree Root Killer

Posted by sorav at 00:56

Sunday 8 April 2012

Postoje mnoge vrste korijen ubojica dostupnih na tržištu, ali dok odabirom ubojica stablo korijena, mora se voditi briga. To je zbog toga, gotovo sve dostupne proizvodi su kemijski temelji i pogrešna uporaba može dovesti do katastrofalne posljedice. Since korijenje stabla utjecaj na tlo može biti dugotrajan, dobru brigu o tlo moraju se poduzeti. Uvijek pročitajte upute navedene na kutiji naslovnici ubojica stablo root pažljivo prije uporabe.
Sada dolazimo na najvažnije pitanje u članku, kako ukloniti korijenje stabla? Možete ih maknuti od živih stabala, ili ste ih mogli ubiti prije nego čupanje. Dakle, umjesto da radimo na live korijenje stabla, možete koristiti načine i sredstva koja će vam pomoći da izbjegnete glup ručnog rada. Uporaba kemikalija garantira brz uspjeh, ali oni svibanj kraj gore harming vaše tla. Tradicionalne metode također mogu ubiti korijena stabla, ali morate imati strpljenja za to. Konačno morate ukloniti korijenje stabla fizički, ali to pomaže ako su mrtvi.
Vrste Tree Root Killers
Roundup, Roundup je kemijski stablo root ubojica, koji je bio najpopularniji ubojica stablo korijena u uvjetima prodaje, od 1980. Glavni sastojak Roundup is glifosat isopropylamine sol. Nakon Roundup se primjenjuje na drvo panj (po uputama), lišće žuti početi u roku od 48 sati. Roundup sustavno ubija biljka iznutra.
RootX, glavni sastojak RootX is vodenih herbicida dichlobenil. Iako je kemijski RootX u prirodi, to ne naškoditi Vašem cijevi, ili septičke jame ili bilo kakav sustav odvodnje. RootX je glavni konkurent vijesti. To je vrlo učinkovit i siguran koristiti.
Bakar sulfat; Prije pojave Roundup i RootX, bakar sulfat je korištena za čist svih cijevnih vodova. Iako, bakar sulfat je vrlo učinkovit u unclogging cijevi i ubijanje korijenje stabla, to je mnogo skupo nuspojave. Bakar sulfat, što je kiselog u prirodi, reagirao s cijevi i stalno ih smanji. Je ubila bakterije u septičkih kanalizacijskog sustava, kao dobro. Erodiranog cijevi na kraju će ispucati i propuštanja kemikalija koje su unutra. Moderna dan plastičnih cijevi ne imati tolerancije na bakar sulfat, ali bakterije ne, tako da korištenje bakar sulfata se ne preporuča.
Dušičnih gnojiva tekućine; Da znam, to je proturječje. Dušik je gnojivo, a ne ubojica stablo root desno? Korištenje ovog ubojica stabla korijena sasvim osebujna kao što je opisano u nastavku:; Drill 10-15 rupa u stablo panj. Oni bi trebali biti otprilike 10 duboka; Sada prelijte dušika gnojivo tekućine u ove rupe. ; Dušika gnojivo (koji je odgovoran za rast stabla kada je pomiješana sa zemljom), počinje nagriza stablo panj iznutra. ; Ovaj proces je spor i nije pouzdan. Ako se kanalizacijski sustav u potpunosti je začepljen je korijenje stabla, uporaba dušika gnojiva odčepiti to nije preporučljivo.
Sol; Jednostavna običan stari soli, će učiniti trik. Napravite visoko koncentrirana otopina slane, i to sipati u tlu oko stabla panj. Morate to učiniti barem pet puta dnevno, dok sve korijenje stabla su mrtvi. Prema tlu znanost pomoću soli, ti si renderiranje područje potpuno pust.
Asafoetida, to je tradicionalni indijski, niske cijene, jednostavan za korištenje i dugotrajan ubojica stablo korijena. Međutim, generacije i generacije poljoprivrednika su dokazali ove metode stabla korijena ubijanja da se vrlo učinkovit. Morate stvari stablo panj s komadićima Asafoetida, koliko možete, kao i mnogo puta kao što možete. Izbušite rupe i stvari s Asafoetida. Naći ćete Asafoetida u bilo koje trgovine. Asafoetida traje najmanje dva tjedna ili čak i više da ubije korijenje stabla. Također održava tlo tekstura, i ne imati bilo koji nuspojave (osim naravno na stablo panj).
Kaustična soda, napraviti otopinu kaustične sode i vode (jedan dio kaustična soda i dva dijela vode) i primijeniti ovo rješenje tri do četiri puta na panj. Postepeno, to će ubiti panj, a zatim idite na ubiti korijena kao dobro. Ali korijeni će možda trebati biti fizički uklonjen.
Kompost gomilali na Tree Stump, Cut stablo na takav način da je njegov panj se nalazi na prizemlju. Napravite veliki hrpu komposta na stablo panj. Kemijskim tvarima iz komposta pomaže ubiti panj i na kraju korijena kao dobro. No, kompostiranje bi trebalo biti učinjeno, samo ako niste u žurbi.
Sode bikarbone i octa, nanesite debeli sloj sode bikarbone na korijenje i ulijte oko galon octa na panj. Nemojte se Uznemireni fiz. To je učinak kemijske reakcije. Ova mješavina je također učinkovit stablo root ubojica.
Ručna bomba, ako ništa od navedenog načina ubiti svoje korijenje stabla, biljke ručnu granatu, uzeti pin off i trčanje za svoj život. Samo šala, dečki! Ja sam šalite. NE čak i razmišljati o pokušava nešto poput ovoga.
Sve navedene stablo root ubojice treba rukovati s pažnjom, i odgovarajuće upute treba slijediti. Uvijek koristite gumene rukavice dok rukovanje kemijski ubojica stablo korijena. Nadam se da gore navedenih metoda pomoći čitateljima u uzimajući osloboditi od korijenja stabala iz njihove zemlje i kanalizacijski sustav.

0 comments: