Vanjski Kamin savjete za sigurnost

Posted by sorav at 19:18

Monday 2 April 2012

Vanjski vatra jama je prirodnim ili umjetnim požar ograđeni prostor za kuhanje, poboljšanje ambijent za posebne prigode ili generira toplinu na hladno, zimske večeri. Jama nudi moderne kuće dojam rustikalni kamp tlo, kompletan sa rupu u zemlji, okružen prsten stijena. Požara jamama dodati kvalitete za kuće za odmor i mjesta za kampiranje u šumi. Međutim, poslovičan "igra s vatrom 'mogao dobiti doslovno, ako određene mjere opreza nisu na mjestu.
Vanjski požara jamama su sjajan način da ispune vaše želje za ugodno i pozivamo vatru u svom dvorištu. Dizajna na raspolaganju dobro pomiješati sa vrt namještaj i vanjsku rasvjetu. Vatra jama služi kao žarišna točka za razgovor i roštilj okrenuti izlasci. Oni promicati atmosferu za uzimajući zajedno i stvaranje velike uspomene. Toplinu i vizualni signal light show drugarstvo. Vanjski vatra jama izgleda odlično u vrtovima, dvorište i patios.
Vanjski Fire Pit savjete za sigurnost:
Granični ploča za kuhanje:
Investirajte u požaru jama koja ima prsten. Postoji nekoliko proizvođača požara jamama koje nude razne tih prstena. Tu su dizajnirane s mogućnosti siluete životinja i stabala za dodavanje kvalitete kampa, pa čak i redovite čelične mreže i stakla. Ovisno koristiti vatra jama se stavlja da, prsten može biti odabran. Na primjer, ako isprobavanja divan roštilj receptima na otvorenom je ideja onda mreža od nehrđajućeg čelika ili ekstenzije dizajnirane su dobar jeftino. Prsteni pomažu stvoriti ambijent logorska vatra i dolaze u različitim veličinama.
Široki baze dizajna:
Prilikom odabira vatra jama, važno je da se prvo razmotriti opće uporabe koji jama će se staviti na broj ljudi koji mislite da će koristiti objekt i prostor gdje se vatra jama će najčešće koristiti. To je sigurnije da ide u za najšire baze dizajn dostupan u veličini, kategoriji koju tražite. Jame dolaze u širokom rasponu materijala i veličina. Oni se nalaze izvan zemlje, ako ne i trajno smješten u prizemlju, i pomoći vam da se stvarna vrijednost optimiziranjem otvoreni prostor. Široku bazu nudi više topline i dodatni prostor za kuhanje. Ona također koristan korak poduzeti za sigurnost djece kada se vaši gosti su djeca.
Dim otvora:
Dima otvori obično se prodaju zajedno s vatrom jama. Prednji otvor za vent funkcije kao što su dimnjak za dim biti preusmjerena. Dima otvori su izrađeni iz različitih materijala, uključujući i gline, bakra i lijevanog željeza. Oni su velika pomoć kada su zabavni više od svoje uobičajene gost kapaciteta i kada postoje djeca koja na roštilj. Otvori omogućuju svima da uživaju pucketanje zvuka, toplinu i ugodan ambijent, bez neugodne strane dim i pepeo.
Pozicija:
To čini dobro odabrati mjesto za vatru jama uz pomoć profesionalnih ili netko tko ima se koristi jedan za godina. Jama idealno bi trebao biti smješten nekoliko metara daleko od bilo zapaljive području doma, za električnu sigurnost. Morate osigurati da je struktura daleko od pristupne točke u glavnom zatvoreni dnevni boravak, električni uređaji, biljke i drveća i nadstrešnicom. Ostale stvari koje treba paziti su suha trava, sijeno i hrpe otvorenih ogrjev. Pravilno planirani i pozicioniranje također će olakšati središnje mjesto za potiče razgovor i interakcije.
Izbor 'goriva':
Još jedan savjet za sigurnost od požara pri odabiru instalirati vatru jama je da pažljivo odabrati goriva. Razina plamenu i količinu topline generira uvelike su utjecali na gorivo u. Propan i tlak drveta opcije su tu, ali u potonjem, prevencija je bolje nego liječiti. Emitirana pare su otrovne. Fat-drvo, prirodni proizvod visoko zapaljivih borove smole čini velike goriva. Tvrdi šume kao što su hrast ne samo da proizvode manje dima, ali su također sigurna s djecom okolo.

0 comments: