Ulica Pravni golf kolica - Susjedstvo Električna vozila

Posted by sorav at 15:26

Sunday 29 April 2012

Ulica pravne golf kolica i susjedstvo električna vozila su powered by električne energije koja se pohranjuje u on-board baterije. Više od 40 država ima zakone koji se odnose na ulicu pravne golf kolica i susjedstvo električna vozila. Ti zakoni se primjenjuju konkretno sporo kreće električnih vozila.
Ulica Pravna golf vozila, u slučaju ulici pravne golf kolica, zakoni ih definiranje i reguliranje njihova upotreba stanje sljedeće:; Ulica pravne golf kolica ne mora biti u stanju kretanja brzinom koja prelazi 35 milja na sat. ; Maksimalni kapacitet je 4 osobe za svaku ulicu pravne golf košaricu. ; Svaka ulica pravne golf kolica moraju biti opremljeni sigurnosnim značajkama kao što su prednja svjetla, stražnja svjetla, kočnička svjetla i skrenite svjetla. ; Oni također moraju biti opremljeni reflektorima sa strane se protežu od prednjeg do stražnjeg kraja vozila. , Ona je obavezna za ulicu pravne golf kolica da imaju unutarnje i vanjski retrovizori. Vanjska zrcala moraju biti montiran na strani vozača i suvozača. , Vjetrobranskog stakla, parking pauze i identifikacijski broj vozila je nužna za svaku od tih vozila, iako vjetrobransko brisači, nisu obvezne. ; Svaka ulica pravne golf kolica mora se osigurati s tri točke sigurnosnih pojaseva. , Svako vozilo ovog tipa mora imati proizvođač Certifikat o podrijetlu, izjavljujući da se radi o malim brzinama vozila. ; Košaricu golf ne zahtijeva osiguranje, ali električni ulica pravne golf treba biti osigurani. ; Oznaka upozorenje da je to određeno vozilo ne bi trebalo biti prevezeni na brzinu veću od 35 kilometara na sat, mora biti zaglavi na svakom tih vozila. ; Susjedstvo Električna vozila (Nev); susjedstvu električno vozilo je vozilo klasifikaciju koja ima odobrenje od Sjedinjenih Američkih Država Department of Transportation. Klasifikacija je za ograničene brzine vozila koja rade na električnu energiju pohranjuju u on-board baterije. Susjedstvo električna vozila može se definirati kao bilo koji na sva četiri kotača vozila koje teži manje od 1400 kilograma s vrhunski brzinu od 25 milja na sat (40 km / h).
Susjedstvo električna vozila posebno su dizajnirani i izrađeni da budu ulici pravne. Potpuno naplaćuje susjedstvu ima električno vozilo vožnje rasponu od 30 milja (48 km). Ove električna vozila može biti priključen na električni izvor (110V standard izlazu), napuniti svoje baterije. Punjenje može trajati 6-8 sati. No, neke od tih vozila može biti priključen na 220 volti električne utičnice i zahtijeva 4-5 sati ponovo napuniti.
Obje ulice pravne golf kolica i susjedstvo električna vozila ne može djelovati na svakoj ulici. Nakon određena ograničenja, oni mogu djelovati na javnim cestama, s ograničenje brzine od 35 milja na sat. Također se zove low-speed vozila, oba ulica pravne golf kolica i električna vozila susjedstvu su utrke naprijed uzeti zadužen za kratke udaljenosti putovanja, kao što su putovanja u centar za shopping, posjet prijatelja u susjedstvu ili branje djecu od autobusnog stajališta ili u školu. Uporabom ovih vozila je ekonomski pristupačne, kao i oni troše struju vrijedi 1-3 centi po milju. Gas-powered vozila su skupe za rad na kratkim udaljenostima. Tih vozila koje su pogodne za rad u kratkim potega i dok radite, tako uspjeti u štede novac i da je tajna njihove popularnosti.

0 comments: