Kreativne načine dati novac kao dar

Posted by sorav at 16:57

Thursday 26 April 2012

Shopping za poklone je nešto što svi vole raditi. Kupnja stvari za naš kraj i one drage i gledajući osmijeh proširila diljem na lice je stvarno neprocjenjiv trenutak. Radost Vjenčanje stvari koje drugi ne može opisati. Međutim, postoje slučajevi kad možda ćete osjetiti zbunjen razmišljajući o pravu dar. To je kada se osjeća davanje novca može biti bolji izbor jer primatelj može barem kupiti nešto što je on / ona voli ili je vjerojatno da ste za kišnih dana. Novac je posebno bolju ideju za poklon mlade kada ne stvarno naći nešto odgovarajuće na poklon dućani. Ipak, postoje mnogi koji osjećaju Vjenčanje novac stvarno ne čini kao vrlo zgodna opcija, jer se ne može zaista izgledaju osobnije. Međutim, postoje mnoge kreativne načine kako bi novac kao dar, a to će mu dati osobni dodir. Također će ukloniti taj početni neugodan osjećaj jedan dobiva, a daje novac kao dar za svaku prigodu. Bacite pogled na ove kreativne načine kako bi novac kao darove.
Kreativan i zabavan načina da daju novac kao Pokloni:; kupiti maleni kasice ili bilo koje takve zabave dar koji je kombinacija za zaključavanje. Mjesto novac u to i to završiti. Vjenčanje prase banka koja je brava sa kombinacijom će također naučiti primatelj važnost uštede novca. Ova kreativna ideja je posebno korisno za djecu!
Jeste li pokušao blagom? Pa, ovaj kreativni ideju će dobro raditi sa tinejdžerima. Mark osobito područja oko kuće i ostaviti tragove. Nakon što dati primatelj prvi trag, on / ona će imati zabava vremena rješavanja zagonetka. Pronalaženje novac jednom posljednji trag je riješen će dodati uzbuđenja i odnese na drugi način 'sivilo osjećaj' od dobivati ​​novac kao dar.
Nejačad vole balone. Ako je rođendan ste za planiranje, trake novac rep od balona. To će učiniti da se kao zmaj repa. Neka baloni labav u sobu nakon što primatelj budi. Neka baloni lebde po sobi, ali naravno, pobrinite se prozori su zatvoreni! Ili, netko drugi može imati sretan put s gotovinom dar!
Vjenčanje novca za mlade ili male one se mogu donekle kockast u slučaju da sve potrošiti u jednom pokretu. Da bi se izbjegla takva situacija, to možete učiniti popusta kupone kod kuće. Odlučite iznos darovitih. Pripremite kupona u skladu s tim. Na primjer, možete dodijeliti određeni iznos kao shopping rashodi i jedan za filmove. Primatelj potom može doći do vas s kuponom kao i kada on / ona želi potrošiti novac.
Upućivanje novac origami je još jedan uredan ideja kao kreativan način za dar novac. To međutim zahtijeva praksu s papira origami. Pregledavanje online ili sami opremiti s knjigama na origami. Jednom kada se naviknete na origami, možete zaraditi novac bez trošenja origami o kidanje bilješke! Novac origami je odličan način prezentiranja novac kao dar.
Te kreativne načine dati novac, jer su darove dužni oduševljenje primatelja! Vjenčanje novac više nije dosadan zadatak kao što možete vidjeti!

0 comments: