Načine kako bi jeftin Pokloni kod kuće

Posted by sorav at 20:18

Tuesday 24 April 2012

Jeste li često otišao u kupovinu za nekoga ti ljubav i vratio se kući praznih ruku? To je uobičajena situacija među mnogima koji su na lov za poseban poklon za posebnu osobu. Uzdah! Unatoč broj dar trgovine koje su se namnožile sve više, nekako, dolazi vrijeme kada savršen poklon čini se da je teško kupiti. To je kada domaće darove može biti velika mogućnost da se donese osmijeh na lice naših najmilijih. Domaći su darove koje personaliziranu dodir, a također su relativno jeftin. Osim toga, te također zadovoljiti potrebu u kreativne osobe da isprobate nešto novo i ekskluzivno. Uostalom, to je ljepota domaće dar, svojim jedinstvenim i nikada ne može se naći na bilo kojem pojasu od trgovine. Uzimajući u obzir ovu misao, ovdje su neke načine kako bi jeftin darove kod kuće.
Načine kako bi jeftin Pokloni kod kuće; Prvo, morate razmišljati iz perspektive primatelja. Ako on / ona voli nositi majice, možete čak i dizajna jednom kod kuće ako imate dobru ruku na crtanje i slikanje. Kupite jednostavnu bijelu majicu, a to će biti relativno jeftin. Boja portret njegova / njezina omiljena zvijezda ili jednostavno napisati bezobrazan slogan. Personalizirani dodir je dužan oduševiti primatelja.
Želja za dar osobi nešto što on / ona nedostaje puno? Pa, ovo jeftin dar ideja je zanimljiva na dar ljubitelje sunca i pijeska! Sigurno, ne mogu obećati nikome plažu, ali vam može pomoći osobi da dobiju osjećaj o tome. Posjetite svoju lokalnu trgovinu i kupiti plovila prazna riba zdjela. Sada, ispunite riba zdjela s nekim pijeska i školjke, ako imate bilo kakvih. Možete čak i kupiti maleni školjke za mali iznos novca. Vaš sljedeći korak će biti da koristite stiropora komadu i to uklopiti u gornji dio zdjele. Možete čak ljepilo neke zanimljive školjke na gornjoj polovici. Potražite prilično vrpcom oko kuće i kravatu oko vrata riba zdjela. ga završiti i prezentirati ga s osmijehom!
Handcrafted nakit je još jedan uredan ideja za jeftin domaće dar. Ovaj dar idealno će odgovarati djevojčice freaky i funky pribor. Sve što vam treba su neke zanimljive perle, žica i kreativnost za izradu vrata komada ili anklets koje su jedinstvene. Ako ste u potrazi za zamršene obrasce, čak možete posjetiti knjižnicu na umu niz stepenice. Siguran sam, kao handcrafted nakit će se nositi s ponosom osmijeh od strane primatelja.
Je li prijemnik kompletan foodie? Dok blagovaona izvan je zabavno, zašto ne ščepati nešto sami u kuhinji? Ovdje je jednostavan recept koji će sigurno čarolija uspjeh!
Ukusna 'Nutty' Recept:; Sastojci; indijskog oraščića (1 šalica), šećer (3 / 4 šalice), Sol (3 / 4 žličice); piment (1 / 4 žličice); Muškatni oraščić (1 / 4 žličice); Pecans - poluvremena (1 šalica), Voda (3 žlice), cimet (1 žličica), Ground cloves (1 / 4 čajna žličica), bjelanjak - lagano tukli (1); Cijeli bademi (1 / 2 šalice), oraha (1 šalica)
Priprema; Započnite predgrijavanja pećnicu na 250 stupnjeva, F. Uzmi veliku zdjelu i miješati sve sastojke gore spomenuto, osim za orasima. Sada, promiješati matice u ovom dok su ravnomjerno obložena. Jedanput ispunjavanja, širenje te orasima ravnomjerno na cookie sheet. Pecite 45 minuta za pripremu. Osigurati te umiješajte ga nakon 15 minuta. Nakon pečenja, koji se proširio na voštanom papiru. Dopusti da se ohladi. Nakon cool, spremište u hermetičan jar. Ukrasite s vrpce i završiti s nekim jazzy papir. Možete čak ukrasiti jednostavna list papira na vlastite za omatanje. Takve darove hrane uvijek će oduševiti foodies.
Koristite ove ideje kako bi jeftin darove kod kuće kako bi oduševiti vaše voljenima. Uostalom, donosi osmijeh na lice je neprocjenjiv dar jedan ikada može imati!

0 comments: