Kako to Maknuti plijesni

Posted by sorav at 15:04

Monday 16 April 2012

Ako bi vidjeli gljiva-zaražene biljke, to je najvjerojatnije plijesni, koja je utjecala na biljke. Plijesan utječe na biljke je posebno zove pepelnica i tu je drugi tip plijesni, koja utječe na biljke i druge organske tvari, koja je miraza plijesni. No, plijesan ne samo utjecati na biljke. To utječe na druge organske materijala kao što je tkanina, tepiha i odjeće, te je redovita pojava na mjestima koje imaju značajan sadržaj vlage. Dakle, površina kao što su pločice kupaonica, stropove, tuš zidova i drugih mjesta su lako napadaju plijesni. Kao rezultat plijesni, moglo bi doći bojenje na tim površinama.
Ako je uopće imate problem vlage upravljanja u vašoj kupaonici ili drugim područjima spominje, i to je dovelo do razvoja plijesni, sljedeći koraci mogu vam reći kako to maknuti plijesni.
Kako to Maknuti plijesni Mrlje?
Uklanjanje plijesni Mrlje od pločice, ne dopustite da gadno plijesni pokvariti vaše kupanje iskustvo. Sigurno možete dobiti osloboditi od plijesni, mrlja. Dakle, za početak, sprej područje s crijep čišći i pročišćavati očistite pločice koliko je to moguće koristeći tvrdo četkom i četkica za zube. Za postojane plijesni, sprej rješenje komercijalnih bjelilo i vode - (1 dio bjelila i 10 dijelova vode) za bolje rezultate. Sada ostavite pločice kao što su oni i daju priliku za bijeljenje pokazati njezin utjecaj. Zatim, u konačnici, isprati s vodom.
Tepisi su veliku površinu na meti plijesni. Dakle ovdje je kako možete dobiti besplatno plijesni mrlja tepiha.
Uklanjanje plijesni Mrlje od tepiha, plijesni mrlje zaista može učiniti vaš tepih izgledati loše. Plus, to je zdravstveni problem, kao i, tako plijesan sredstvom za uklanjanje mrlja iz tepiha je vrlo presudan. Za to morate najprije vakuum područje s mokro ili suho shop vakuum, za izdvajanje i sisati sadržaja vode iz tepiha. Get tepih osloboditi od maksimalne vlažnosti što je više moguće. Onda nakon što ste osigurali da je područje vlage besplatno, to izbrisat s čistim bijelim ručnikom. Zatim, izlagati prostor za deterdžent za pranje rublja, koji će djelovati kao agent ribanje kada očistiti područje. Tada možete pomiješati otopine, šalicu tekućine jasno deterdžent za pranje rublja i par čaša vode, a zatim očistiti područje s tom rješenje na čist bijeli ručnik. Također zapamtite da ne koristite previše tekućine kao dobro, jer tada, to će dodati vlage i da će ponovo potaknuti plijesni. Opet, koristite wet suho, vakuum shop sisati dodatne vlage iz otopina za čišćenje. To također će pomoći tepih dobili osloboditi od deterdženta za pranje rublja. Što možete učiniti je sprej svjetlo magla čašu vode četvrtine šalice amonijaka na tepihu.
Sada odjeća sastoji se veliki komad žrtava plijesni prijetnje. Pa kako ste ukloniti mrlje od plijesni odjeću? Ovdje ide odgovor na upit.
Uklanjanje plijesni Mrlje od odjeće; Za početak off, izlagati plijesan utječe odjeću otvorenom i četkom od lose rast plijesni, ako ih ima. Neka se tkanina osuši na suncu, jer sunce će ubiti plijesni. Sada već potopiti sve mrlje su lijevo, u hladnoj vodi, a zatim s deterdžentom ih oprati u vrućoj vodi. Opet, osušite na suncu. Ako mrlje ne odustaju, koristite izbjeljivač razrijeđen klor s klorom i vodom u omjeru 2:1. Ostavite ga na 10 minuta i zatim isperite. Opet, isprati i osušiti odjeću u suncu.
Ovdje je kratak opis o tome kako ukloniti plijesan iz različitih materijala i površina. Ako se ove stvari ne rade, a vi ste na poziv za stručnu pomoć, biti apsolutno sigurni u gljive kao kalup ili plijesan. Dakle za to, morate znati plijesan plijesni vs usporedbu. Pobrinite se da svi vlage skloni i podložni su suhe površine što je više moguće i dobro reći bye to plijesan!

0 comments: