Spiralna Perm frizura

Posted by sorav at 10:15

Friday 27 April 2012

Spiralna perms imaju određenu bezobrazan pogled u ukupnom poretku. Žena može izgledati joj najbolje s raskošnih frizura perm spirala. Spiralna perms su vidljivi na modnoj sklop za veliki broj godina. Ova frizura je bila posebno popularna u 1980. Dakle, što je oko spirala hairstyles da je uhvaćen je fancy ljudi diljem svijeta? Dok neki vole dodati još perms svoje prirodne kovrče, drugi odlučiti za to, jer od ukupnog flirty i glamurozni izgled daje žena. Uglavnom, spiralni perms su još uvijek oko na modnoj sklop zbog svoje glamurozne žalbe, iako su ravne frizure bio vrlo popularan posebno među teens.
Što su Spiralna Perm frizura?; Perms u osnovi se odnose na kovrčavu kosu, međutim, ove su styled kroz umjetni proces. Žene koje nisu blagoslovljeni s prirodnim kovrčama radije posjetiti frizer za stalni valovi, također poznat kao perms. Postoje različite vrste perms, koji ovisi o frizerskim i metoda kojom se rotor tresses. Kosa je tretirana kemikalijama i koji definira tip Perm. Kose također je omotan oko šipke, duljine to također utječe na način na trajnu napokon mogu gledati. Na primjer, širine štapa definira kako izgubiti rotor će izgledati u konačnici. Vertikalni kose šipke se koriste za stvaranje labave i lijepe ringlets. Horizontalna šipke se koristi za stvaranje čvršće perms koje su bliže glavi. Dakle, ovisno o vrsti izgled vam je potrebna, možete se odlučiti za liječenje u skladu s tim.
Osnovni koraci za spiralna Perm frizura; Koristite ove osnovne korake za stvaranje zabave i flirty spirala perms. Uvijek operite kosu i izbjegavajte korištenje omekšivača prije nego što počnete perming.
Stvari koje će trebati, Perming Šipke, Rep češalj, kopče za kosu, papir, ručnici, Perming Kit, Prvo, počnite rastanak kosu u četiri dijela. Prvi rastanak trebala početi u sredini. Napravite još jedan rastanak koji se može oko pola puta prema dolje stražnji dio glave. Koristite isječke kosa siguran ovom odjeljku.
Sada trebate početi s leđa dio glave. Definitivno, trebat će vam prijatelj za ovaj proces. Uzmi jedan odjeljak za omatanje. Češljati ga i koristiti papir za pokrivanje krajeva kose. Ovaj proces bi trebao biti učinjeno za sve dijelove nitima. Sada, početi s umotan dio kosu i zamotajte oko šipke. Možete ga roll i siguran s bendom. Isti proces treba ponoviti za druge dijelove kose.
Nakon što ste uspjeli da zamotate kosu dijelove oko šipke, vrijeme je da se primjenjuju perming rješenje. Uglavnom, vrsta perming rješenje ovisi o jednom dostupan u perming kit. Uvijek se pridržavajte uputa danih u takve setove. Provjerite ovo je primijenjena na kosu ravnomjerno. Još jedna stvar koju trebate imati na umu je vrijeme faktor. Time se po trajanju dane u kompletu. Jedan dio može biti unwrapped ako želite vidjeti izgled perms. Jedanput ispunjavanja, isperite kosu vrlo nježno. Nakon ispiranja, koristite ručnik kako izbrisat višak vlage. Nakon toga, morate primijeniti neutralizator sve više, ravnomjerno. Pričekajte pet minuta i zatim isprati kosu hladnom vodom. Uklonite šipke. Ispiranje kose opet s vodom može biti opcija ako je potrebno. Izbjegavajte koristiti šampon odmah nakon procesa.
Nakon perming proces je završen, liječiti kosu još nježnije. Koristite proizvode namijenjene tretirane kose. Izbjegavajte češljanje kosu u snažan način. Četkanje kose energično samo popustiti do perms. Nakon što ste dobili udoban sa svojim novim izgledom, jednostavno morate imati neki zabava! IT tim s raskošnim haljinu i izazvati drugi ići nijansu zelene boje!

0 comments: