Izgradnja Rajčica Kavezi - Kako to Graditi rajčice Kavezi

Posted by sorav at 05:06

Sunday 22 April 2012

Paradajz biljke širenje kao oni rasti, što je razlog zašto vrtlari ih okružuju sa paradajz kaveza od drva ili metala. Rajčica kavezima su kao sustavi za podršku u paradajz biljka, nagovaranje biljke da rastu okomito, umjesto vodoravno. Osim pružanja potpore, te kaveze i spriječiti biljaka iz bitak povaljen ili raskidanje. Kavezi držati rajčice od tla, eliminirajući rizik od rajčica trune. Rajčica truleži kada doveo u dodiru s tlom, a može čak i dobiti izgorio od sunca, ako nisu zaštićeni od strane lišća. Oba pitanja su zbrinuti od strane paradajz kaveza. Osim toga, koristeći rajčice kavezima ubrzava prskanje kukcima u svim vinove loze, a obrezivanje je lakše odabrati tijekom žetve vrijeme. Razne vrste rajčice kaveza su dostupne na vrt centri i dom opskrbe prodavaonica. Međutim, u trgovini kupili rajčice kaveza ne samo nad-cijena, ali su također neučinkovita. Kao rajčice dozrijevaju, srednje rajčice rasti jači nego kaveze i nadvlada kaveza 'dug i tanak noge. Izgradnjom paradajz kaveza kod kuće, može se, ne samo smanjiti cijenu, ali i steći kvalitetan i pouzdan kavez da raste usjeva.
Kako to Graditi rajčice kaveza
Zgrada rajčice kaveza nije složen zadatak, i bilo tko s nekoliko alata i spretnost može ostvariti zadatak podizanje čvrste rajčice kavez. Rajčica kavezima mogu biti izrađene od različitih materijala, kao što su drvo, bambus ili metalne žice. Plastični paradajz kavezi su također dostupne na tržištu danas. Ovdje su neke upute o tome kako napraviti domaće rajčice kaveza
Kako napraviti od rajčice Kavezi od drveta
Materijali Obavezno:; 1 x 3-inčni drvene trake, 8 metara dug (6 traka), 2 x 4 inča bilješku odbora komad, 8 inča dugo; 3-inčni palube vijaka (2 vijka), ½ - inčni pocinčani palube vijcima - 30; Postupak:; Korak 1: Kako izgraditi vlastiti paradajz kavez od drvo treba rezati dva 8-stopalo dugo 1 x 3s, kako bi para prečki za rajčice ljestve. Prve dvije prečke se smanjiti 21 ½ inches long, sljedeće dvije su se smanjiti na 19 ½ inča, a druge dvije na 17 ½ inča. Za braces, dvije 20-inčne ploče moraju biti izrezani, koji će stabilizirati strane ljestvice.
Korak 2: Sljedeći korak je da nokautirati još dvije od 8 - noga trake za noge na ljestve. These noge trebaju biti priključeni na svakoj strani 8-inčni 2 x 4 bilješku odbora komad, na vrhu ljestvice. Pilot rupe se bušenih u drvene noge, koje su potom biti spojen na drvenu ploču preko 3-inčni palubi vijak, pijan na svakoj strani. Dok bušenje vijka u, mora se osigurati pivot point je stvorio, kako bi se proširila iz noge ljestvice kasnije.
Korak 3: Najduži Prečke izrezati moraju biti smještena u blizini dna, kao i bušenje rupa pilot na početku, 21-inčni ½ odbora je da se pijan na noge na 7 cm od dna. Isti postupak se ponavlja s 19 ½ inča odbora na udaljenosti od 12 cm od prvog prečka. 17-inčni ½ odbora je biti smještena 15 cm od drugog prečka. Ova formula će omogućiti pozicioniranje baze stand biti šire od vrha, čime drvene strukture stajati.
Korak 4: Nakon uključivanja ljestvice, provesti isti postupak na drugoj strani, kao dobro. Prečke malo će se proširiti aparatić na svakoj strani. Nakon obje strane su učinili, dopustiti noge na ljestve da stoje, te ih rasporediti. Pomoću vijka na 20-inčni 1 x 3 aparatić na svakoj strani ljestvice na 27 cm od baze ljestvice. Drvena rajčice kavez je spreman da se stavi preko rajčice postrojenja. Dvije drvene rajčice kaveza 'noge su se staked dolje.
Drvo kavezi rajčice just fold kao ljestve korak, i može lako biti pohranjeni daleko uredno. Međutim, može se čak opredijeliti za teška kolosijek, wire-mrežaste ograde izgraditi vlastiti rajčice kavez. Rajčica kaveza 'žica metala može biti čak i reciklirati peradi ograde ili piletina žica. Za ljude u potrazi za jeftinije alternative, bambus paradajz Kavezi su dobar izbor. Zgrada rajčice kaveza je prednost što caged rajčice su čišći i bolje kvalitete u odnosu na one rastu bez adekvatne podrške.

0 comments: