Osveta na bivšeg dečka

Posted by sorav at 06:18

Tuesday 10 April 2012

Često, odnos break up potiče mnoštvo emocija u pojedinca. Ljutnja i nagon za osvetom su među najboljih emocije koje vladaju osobe savjesti, nakon što je završio odnos. Ljudi često osjećaju kao ranjavanje njihovih bivših i ruining svoj život na neki način. U stvari, ništa ne čini slađi od osvete u tom trenutku. Broken Heart often oslobađa kreativnost u osobe i omogućuje im da se s bizarnim idejama za dobivanje osvetiti svoje bivših.
Osveta na bivšeg dečka, ako tvoj bivši dečko je bio apsolutni GIT, koji niste zaslužili na prvo mjesto ili ljubavnik koji je varao na vas, onda treba tražiti načina da se osveti na njemu. To ne bi ozlijediti da plati sleaze ono što on doista zaslužuje. Ovdje su neke pravne, ali moralno ponižavajuće načine da se osvete svojim bivšim dečkom.
Koristite Internet, Internet je najučinkovitiji način za dobivanje osvete bivšeg dečka i da je bez otkrivanja vašeg identiteta. Post mu neugodno fotografija na myspace ili facebook račun ili poštom na njegovu blizu i one drage. Također možete stvoriti lažni račun za svoje ime, a jelo prljavštine na ljude mrzi. Ako je Vaš bivši ima odnos s nekim, a zatim post stvarno intimnu sliku od vas dvoje zajedno i njoj poslati. Ako imate malo znanja o photoshopu tada, također možete stvoriti sliku o svojim bivšim i slučajne osobe, tako da vaš identitet nije otkriven.
Pružite mu srčani udar, a to osveta podvala mogu se reproducirati na dva načina. Prvo, možete podnijeti zahtjev za pre-odobrene kreditne kartice u svoje ime i jedanput te dobiti držite ga, trgovina kao nema sutra. To bi bilo tako zabavno vidjeti cheapskate dobiti srčani udar kad je primio račun. Drugi osvete podvala je usporedno lakše i gnjavažu besplatno. Sve što morate učiniti je kupiti neke naljepnice u obliku slomljena stakla ili boje i kapljice ga staviti na vjetrobransko staklo svoga automobila. Provjerite jeste li oko vidjeti prestravljen pogled na njegovo lice, kad vidi svog voljenog Porsche u takvom neredu.
Izlaziti s najtoplijeg Guy u gradu, ako znate tip koji je pravi veliki koma, a zatim ga molim da nastup s vama na mjestima svojim ex frequents. Međutim, pobrinite se vaše šanse za bumping sa svojim bivšim su sto posto, još ćete završiti gubit dobar dan s komadina za ništa. Izlasci sa svojim najboljim prijateljem ili još gore, njegov brat je također odlična osvete ideja, koji će učiniti vaš ex ljubomoran.
Neke jednostavne ideje za osvetom na bivšeg dečka, ako može položiti ruke na ključeve svog stana, onda iskoristite ovu priliku, po objavljivanju nekoliko krpom jesti moljaca u ormaru i izvrsno njegove skupe majice na komade. ; Reklamirajte se potpuni make-over i pretvoriti u apsolutne diva, tako da ćete želite vratiti još više. Ali, pazite da ga deponij, ovaj put okolo. ; Družite se s hrpa muških prijatelja pred svojim bivšim dečkom i pretvarati se da budu sretni. ; Napravite obest pozive za žene u njegovom životu i recite im da je on homoseksualac. , Pronaći načine za javno ga je neugodno. Napravite ponižavajući plakata i staviti ih oko svog susjedstva. , Stvarno ne postoji glad ideja za osvetu na bivšeg dečka, ali ako stvarno dati ga ozbiljno mislio, shvatit ćete da nitko od njih će vam krenuti dalje u životu. Takve podvale osveta samo mogu vam dati zadovoljstvo perverzna i da vas još više osvetoljubiv. Ignoriranje vaš bivši i počinju svoj život iznova je najbolji način dobivanja osvetiti svojim bivšim dečkom.

0 comments: