Custom Tuš Pans

Posted by sorav at 21:48

Friday 13 April 2012

Prilagođeni tuš tave smatraju se kao zamjena za kupka kace i jednostavan za instalaciju. Postoje različite vrste tuš pans dostupni na tržištu. Plastike, mort i stakloplastike su materijali obično se koristi za izgradnju tuš pans.
Custom Tuš Tave, Većina pans na tržištu su dostupne u standardnim veličinama. Međutim, prilagođene tuš tave koje se lako i brzo instalirati, su također dostupni. Tuš pans obrazac važna komponenta tuš enclosures. Plastične tuš tave su nepropusne i riješiti mnoge probleme, uključujući i pitanje linijski brodovi. Prilagođeni tuš posude izrađene od stakloplastike su skupi. Malter tuš planovi su također veliki izbor. Vinyl vodootporan membrana se koristi zajedno s tim tuš pans.
Custom Made Tuš Tave, potrebne materijale za izgradnju prilagođeni tuš pan su šperploča, sortirano pištolj, krovni karton, lateks aditiva malter mix, tuš pan liner, kotač barel lopatom, paluba blato žlice i komunalnih nož.
Za izgradnju tuš tavi, šperploča ima debljine 3 / 4 inča bi trebao biti smješten iznad grede koje su 2 do 10 inča u veličini. To stvara podu tuš pan. Rupa u središtu šperploča služi u svrhu drenaže. Slip list koji pokriva cijelo područje šperploča trebaju biti propisani, daje prostor na podu. Krovni karton ili vrećice za smeće i također se mogu koristiti za iste. Žica mreže koja odgovara površina treba biti položen, a onda cijelu stvar treba biti pričvršćena na šperploča uz pomoć sortirano pištolj.
Sljedeći korak u procesu je da stavite donji pojas poriječja zboru. Mješavina maltera i lateks aditiv bi trebao biti spreman u kolica s jednim kotačem. Svrha iza koristite lateks aditiva umjesto vode dati smjesu veću tlačna čvrstoća. Mort mješavina pripremljena koristeći gore opisani postupak je potrebno za punjenje tuš krevet. Krevet bi trebao biti ispunjen na takav način da je nagib prema sredini koja olakšava odvodnje. Nakon pakiranja mort čvrsto, to bi trebalo biti dopušteno da se lijek za najmanje 24 sata.
Nakon stvrdnjavanja morta, a linijski tuš posudu treba staviti preko njega. Čak i ako je brod je većih dimenzija od površine poda, to bi trebalo biti dopušteno da se ogrnuti se na bokovima. Višak brod bi trebao biti presavijeni na svakom uglu i onda stapled kroz blizu najviše stud. Liner onda bi trebao biti presavijeno tuš mladunče i stapled izvana. Rupa treba rezati nožem u središtu liner.
Priprema paluba blato je sljedeći korak u procesu izgradnje običaj tuš pans. Priprema se miješanjem jednog dijela svakog vode i cementa na pet dijelova pijeska. Tuš pan bi trebao biti ispunjen smjesu i spušta prema središtu za odvodnju treba održavati. Njega treba poduzeti kako bi se ostaviti razmak od 1 1 / 4 inča oko odvod. Blatu trebao biti pakiran ispravno uz pomoć lopaticu. Razina rubnim područjima ili perimetra tuš pan treba biti još. Paluba blato sloj se najviši slojevi tuš pan, trebao bi biti završen ispravno.
Uz završetak gore navedenih koraka, proces običaj tuš pan zaključuje. Navedeni članak pruža potrebne savjete za tuš pan instalaciju.

0 comments: