Izgradnja Storage Shed - Kako to Graditi Storage Shed

Posted by sorav at 10:58

Wednesday 11 April 2012

A za pohranu prolio je struktura, graditi izvan kuće, u cilju za pohranu materijala, najčešće na otvorenom opreme. Ona štiti vaše opreme od loših vremenskih uvjeta, a istovremeno čuva ih osiguran. Iako skladištenje prolio zgrada setove, dostupan na tržištu napraviti svoj posao prilično lako, jer trebate samo sastaviti dijelove zajedno. Izgradnja skladištenje prolio vlastitog može biti prilično avanturistički. Možete izgraditi vlastiti proliti slijedeći neke jednostavne korake.
Pripremne radove prilikom izgradnje Storage proliti! Prije izgradnje skladištenje prolio saznati da li je potrebno uzeti dozvolu od lokalnih vlasti. U nekim državama, ne zahtijeva bilo koji dozvola, ali u nekim državama, ako se konstrukcija ste gradnje premašuje 120 četvornih metara, a zatim morate dobiti dozvolu od vlasti. Trebate odabrati pravo mjesto za izgradnju pohranu prolio, a izravnati teren će biti idealan izbor. Pazite da na licu mjesta se odlučite za izgradnju pohranu prolio ne imati bilo koji podzemne kabele ili cijevi, kao i oštećivanje tih bi značilo da ćete morati potrošiti pristojan iznos na popravak. Planiranje je najvažniji atribut za bilo koju uspješnu aktivnost, isti je slučaj u pohranu prolio zgrade. Morate planirati dizajn i specifikacije prolio ovisno o namjeni za koju ga namjeravate graditi. Na primjer, ako namjeravate izgraditi prolio za pohranu vaše otvoreni opreme, provjeriti koliko prostora će biti potrebna kako bi ih spremiti. To je mudar da bi malo više mjesta nego što će zahtijevati, kao što se može dokazati da bude korisno u budućnosti. Nakon što se vaš otvoreni za pohranu prolio plan i dizajn je spreman, popis svih stvari koje će zahtijevati izgradnju skladištenje prolio.
Kako to Graditi Storage Shed?, Najvažniji uvjet za izgradnju pohranu prolio će biti drvo, koje će biti potrebna kako bi podu grede, zidne dugmad, vrata i krov. Hardware poput čavala, okovi, crvenilo, kut blokova i krov čavlići su također potrebni za izgradnju pohranu prolio. Koristite pila za rezanje drvenih dasaka. Pokretanje izgradnje odozdola, odnosno prvi podu brodski pod, a zatim zidove i zatim krov, je idealan način, posebno ako radite sami. Koristite udjela ili temeljne blokove kako bi se osiguralo brodski pod na tlo. Tada možete početi podizanje zidova, s drvenim okvirom. Koristite čavle osigurati daskama na temelj. Nakon što ste učinili sa zidova, popravak vrata ili rolete koje ste odabrali. Možete kupiti zatvarača ili napraviti svoj vlastiti vrata od sirovina. Izrada vrata na svoju vlastitu će biti relativno jeftin. Pobrinite se da svi ti dijelovi u potpunosti osigurani, prije nego što počnete utvrđivanju krov. Kako popraviti krov, morate podići dva drvena stupa, od oko 2 do 3 m, u centru drvenog zida, jedna iznad prednjeg zida, a drugi iznad backside zid. Pričvrstite okvir na tim stupovima izvodi pravo kroz prolio, razdvajajući ga na dvije polovice. Tada možete popraviti daskama, s jednoga kraja na okvir i drugi kraj na bočnom zidu. Izgradnjom krova je zahtjevan posao, i ako ne želite to učiniti, također možete koristiti metalne ili plastične krovovi za skladištenje prolio.
Biti jednostavan zadatak, izgradnju skladištenje prolio će samo potrajati nekoliko sati, nešto što jednostavno možete učiniti na vikend. Znajući kako izgraditi pohranu prolio, ne samo pomoći će vam da držati tvoj otvoreni opreme sigurno, ali će također pomoći vam da isprobate svoje vještine na stolarije, i još važnije podsjetiti svog djetinjstva, u kojem ćete koristiti za izgradnju i break puno stvari.

0 comments: