Najbolje ocijenjeno Jahanje kosilice

Posted by sorav at 14:42

Monday 9 April 2012

Razne tvrtke nude neke od najboljih jahanje kosilice za one koji su vlasnici stanovnici s velikim travnjacima. Ako imate veliki travnjak nećete naći hoda iza snaga kosilice biti vrlo učinkovit. Za njih, jahanje kosilice su najbolje odgovaraju njihovim potrebama. Bilo dvorište veći od četvrtine ral (10.000 četvornih stopa) zahtijeva jahanje kosilice za uštedu vremena i energije. Ovisno o vašem korištenju i okolnosti, možete ići na bilo gasoline powered kosilice ili električne kolega. Plin kosilice košta više nego jedan električni. Međutim, kao i uvijek, električni kosilicu će proizvoditi manje emisije i tako je Eco-friendly. Sljedeći se sastoji od popisa nekih od najboljih ili top-ocijenjeno jahanje kosilice.
Poulan Pro PB22H54YT Jahanje kosac, uz jamstvo od dvije godine, Poulan Pro PB2H54YT jahanje kosilicu, je ocijenjeno kao prosjek izvođač. S relativnom lakoćom i brzinom, ova kosilica je u stanju pokriti veću površinu tla. Ona je građena s konja snage od 22 i težak 600 £. Ona koristi motor Briggs & Stratton Intek V-Twin. To može ići do brzine od 5,5 km / h, a oslanja se na automatskog mjenjača. Za promjenu između naprijed i natrag zupčanici, kosilice koristi na papučicu poput automobila, iako vrlo različiti i na druge načine. Zbog značajka automatskog mjenjača, ove kosilice cijene među najboljih igrača kosilica. Ova kosilica je izgrađen uz vrhunsku kvalitetu volan. Ova pomagala više mirnija vožnja. Kontrole u kosilice su user friendly i rade bez ikakvih prigovora. Gumb je sve što kosilicu treba biti uključen za početak lopatice. Ako želite uživati ​​u šalicu kave dok košenje vaš travnjak, a držač čaša je tu za vas na desnoj strani stroja. Uz velike veličine spremnika 4-galon goriva kapaciteta, ovaj pozamašan stroj kosilica zahtijeva malo više dodatni prostor će biti pohranjeni, a nije u uporabi.
Obrtnik dys 4500 Jahanje kosac, najbolji među svojoj klasi, i vaganje £ 561, obrtnika dys 4500 jahanje kosačica je izgrađen s 54-inčni rezanje palube. Stroj je ocijenjeno kao odličan izvođač s najviše razumnu vrijednost. To se obično cijenjen zbog svoje jednostavnosti korištenja značajke. Njegov motor snage do 26hp i spremnika za gorivo ima kapacitet od oko 3-litara. 26-Pro KS Kohler motor izgrađen u kosilicu pomoći bolje performanse, dok košnju na ravnim i malim brežuljcima. Motor je tiši od drugih kosilice i manje nosier čak i kad je stroj bavi rezanje. Za mirnija vožnja, kosilica također je izgrađen s automatskim mjenjačem. Rad dys 4500 nudi šest različitih podešenja za rezanje podesiva visina 1 do 4 inča. Niže postavke, finije postaje rez. Tvrd izgrađen stroja omogućuje stalni nadzor nad neravnom travnjaka. Dodavanje u svoje mogućnosti, to se također može koristiti tijekom zime kao snijeg maknuti i hauling stroj. Osim kosilice je malo premalu snagu brzinu i snagu, to je najbolje za većinu kuće, i dolazi s dvije godine jamstvenog perioda.
Snapper RE200 RE1330 Jahanje kosac, s dobar broj mogućnosti, RE200 Snapper RE1330 stoji među top kosilice. Ova kosilica je izgrađen s auto-nivelator sustav koji osigurava čist rez, čak i na nepravilnim površinama. Kosilica pruža jednostavnost na rezanje, čak i kada korisnik ide za oštar zaokret, a posebno podrezivanje oko landscaping. U ovom stroj stražnje kotače dozvoljeno stožer neovisno od okvira i prednje osovine. Ovaj pokret je stražnje kotače postiže Snapper Ground Hugger trakcije, koja je jedna od značajki snapper kosilicu. Naprijed i natrag gibanje kosilicu pokreće snagom svojih hidrostatski prijenos. Snapper može dati izlaz 13hp, te je powered by Briggs & Stratton Intek motora. Njegova manje palube veličini, čini se kao idealan kosilice za srednje travnjaka. Za dodatnu udobnost za korisnika, podesivo sjedalo i visoko leđa su dostavili. Kapacitet spremnika za gorivo te kosilica je oko 2 galona i da radi sa brzinom od 5mph. Ovaj kosilice također nudi Jamstveni period od 2 godine.
Jednostavnost Coronet 13-konjskih snaga Jahanje kosac, Kao što ime sugerira, radi Coronet kosilice imaju snagu od 13hp. Motorom koji je građen u stroj je Briggs & Stratton. Ovaj motor ima preko glave ventila (Odbor Hrvata Victorije), dvotaktni, jedan cilindar motora i manje nosier od ostalih kosilicu motora. Kosilica koristi jedan pojas-driven oštrica i ima podesiva visina rezanja između 1 i ¾ inča. Tijelo okvir stroja se sastoji od upaljača 14-gauge čelika, i ima brzinu od 5 km / h. Coronet ima širinu rezanja od 30 inča, i stražnje gume od 16 inča i prednje gume od 13 inča. Mijenjanje brzina je odsutan kao hidrostatski prijenos promjene prijenosnih omjera između sporije i većim brzinama. Za izradu izrezati više udoban, a 6-1/2 posudu stražnji trave i izvlačenja iza Thatcher nalazi se u privitku kosilicu. Za usitnjavanje lišća i za odlaganje otpada, list shredder i 10 kubičnih stopa deponij košaricu također je ugrađen u stroju. Coronet se smatra niskim cijenama upravljiv jahanja kosilicu za veće metara. Poput drugih, ona također ima Jamstveni period od 2 godine i dolazi u kompaktnoj veličini. Prosječna statistike ovog kosilica je 33 inča širok i pet metara 1 inča dugo. Ova veličina kosačica čini lako za to parkiranje u garaži i još uvijek omogućava prostor za druge stvari.
Gore opisani kosilice su među nekoliko najboljih ocijenjeno jahanje kosilice. Nikada se u ovoj mit koji više ćete platiti više će dobiti od kosilica. To sve ovisi o vrsti i opsegu koristiti za njegu travnjaka. Kosilice s više konjskih snaga i više lopatice nisu nužno najbolje jahanje kosilice. Uvijek se ažuriraju o kosilice ste davanje mišljenja na. Budući da je obnovljeno oko različitih cijena i mogućnosti, će vam pomoći da dobijete najviše isplativo cjenjkanje!

0 comments: