Prosječna cijena za gradnju kuće

Posted by sorav at 17:47

Wednesday 4 April 2012

Jeste li nedavno kupili komad zemlje i žele graditi dom? Postavlja se pitanje kako izgraditi kuću često prethodi što je prosječan trošak za gradnju kuće? Pročitajte o daljnjem pronaći odgovor na ono što su prosječni troškovi za gradnju kuće.
Što je prosječni trošak za gradnju kuće?, To je pitanje, što je vrlo teško odgovoriti, razlog je mnogih osobnih odabira koje možete povećati ili smanjiti ukupni trošak, u isto vrijeme također postoje mnogi faktori koji će utjecati na cijene previše. Omogućava pogled na čimbenike koji će odigrati ključnu ulogu.
Čimbenici koji utječu troškovi za gradnju kuće; primarni faktor je ukupna površina biti izgrađen. Ukupni trošak, podijeljen sa ukupnim područje će dati prosječnu cijenu po kvadratnom noge.
Slijedeći čimbenik je kako fancy želite napraviti svoju kuću, drugim riječima modularni dom. Ako želite imati gurmanski kuhinja, to će naravno povećati troškove ukupnog projekta, isti je slučaj ako želite švicarska kupkom, ona će naravno doći s povećanom cijenom. Neki od vas možda uzeti u obzir jedinstvene podnih obloga, kao što su mramor, za cijelu kuću, to je ako ostanu u toplijim podnebljima, ili drvenih podova, u hladnijim krajevima. Postoji ogromna razlika u cijeni mramornih podova i keramičkih pločica. Instaliranje keramičkih pločica podovi su način jeftiniji od mramora podova. Ako se kuće su zgrade će biti dva kata struktura, trebat će vam stepenice za spajanje dva kata. U slučaju da želite nešto fancy, cijene će biti mnogo više nego uzimajući konvencionalne postaviti za izgradnju svoje kuće. Neki od vas možda želite imati stropovi koji su 10 metara visok. To je svakako će biti na teret vašeg džepa. Ako planirate izgraditi ranč kuću za sebe, vjerojatno ćete završiti izgradnju stambenog prostora od oko 2000 četvornih metara, pod jednim krovom. Umjesto toga, ako ste izgraditi kolonijalnom stilu multi-level kuća, cijena će biti podijeljena na pola. Uzimajući u obzir sve čimbenike smo upravo hit na, prosječan trošak za gradnju kuće zasigurno će ustati.
Uz sve osobne potrebe tu su i mnoge vladine politike, koje trebate uzeti u obzir. Postoje razvojni učinak naknade, koje ćete morati platiti vladi i taj iznos može raditi u nekoliko tisuća dolara i ponekad može čak i iznositi 50.000 dolara na temelju svoju ljestvicu gradnje.
Nakon brigu o zakonitosti dolazi troškova građevinskog materijala. Postoji mnogo faktora koji će utjecati na trošak zgrade. Neki od drugih čimbenika koji mogu utjecati na tim troškovima su:; vrijeme u godini koje ste izabrali za izgradnju kuće mogu imati utjecaj na rad i materijalnih troškova. , Kompleksnost projekta; ekonomske puta. U dobrom ekonomske puta trošak izgradnje kuće će se montirati i obrnuto će biti istina, u vrijeme recesije. ; Stopa nezaposlenosti. If je stopa nezaposlenosti veća od vas će biti u mogućnosti pronaći rada uz niže troškove. To će obarati cijenu svoj san doma. ; Vremenski uvjeti mogu povećati ili smanjiti troškove. Na primjer, ako je suho vrijeme čist, posao će biti dovršen uskoro, i na taj način, to će smanjiti troškove projekta. Međutim, ako je vrijeme koje ste izabrali je ugroženo kiše, građevinskih radova neće biti provedena, a cijene će se montirati. ; Priprema mjesta za izgradnju i gori rupu u džepu. , Ovo nije iscrpan popis. Postoje mnoge druge čimbenike koji će utjecati na prosječni trošak za izgradnju nove kuće. Postoje neke realtor's ili graditeljima koji će mjeriti vanjske dimenzije kuće. Ako je to slučaj, prosječan trošak za gradnju kuće će svakako povećati, na temelju dodatnih izvana pomoći da vas rezervirati
Stoga je vrlo teško dati točne prosječan trošak za gradnju kuće.Trošak se povećava sa svakim korak po korak proces izgradnje kuće. Morat ćete uzeti sve ove čimbenike u obzir. Budući da se planira izgraditi svoj novi dom, ovdje želi vam puno sreće u svom nastojanju!

0 comments: