Kako da biste dobili osloboditi od krpelja

Posted by sorav at 12:35

Friday 6 April 2012

Ono što većina ljudi zna o ujeda krpelja je da to može uzrokovati neugodne Lyme bolesti u pasa i kod ljudi. Osim ove bolesti, anaplasmosis, babezioze, monocitni ehrlichoisis, Rocky Mountain pjegavi tifus i krpelja povezani osip bolesti i drugih bolesti prenose od krpelja. Uzimajući osloboditi od tih malih krvi sisanče paraziti i upravljanje njihova populacija nije težak zadatak kao što svibanj činiti. Postoje dvije vrste krpelja; krpelja s mekim vanjske ljuske i krpelja s tvrdo vanjske ljuske. Meka vanjske ljuske krpelja ostanu u pukotinama i sami otkriti tek kada se u potrazi za obrok. Tvrdi granatama one su razlozi za zabrinutost, jer su krpelji držati se u prilogu domaćina za duži vremenski period. Osim hranjenja na druge sisavce, ptice, gmazovi i vodozemci, ovi paraziti se uglavnom nalaze među životinjama i ljudima. Nakon što je imao kratak opis o krpelja, neka je došao dolje do odjeljka o tome kako da biste dobili osloboditi od krpelja?
Kako da biste dobili osloboditi od Krpelji u dvorištu?; Krpelji ne preferiraju kratke i urediše trava, ali oni su fan od korova, grmlja i visoke trave. Razlog za njihovo pridržavanje prema visok trava je zbog činjenice da su na vrhu uspon od njih i čekam da napada svoj plijen (po mogućnosti vas i vaše kućne ljubimce). Dakle, imajući krajolik uredan i urediše je prva linija obrane protiv povećanja krpelj stanovništva i uzimajući osloboditi od njih u isto vrijeme. Prskanje bosiljak ulio vodu je također na snazi ​​u uzimajući osloboditi od krpelja u dvorištu. Za pripremu smjese, stavite bosiljak biljka u posudu vode i ostavite ga da se sjesti za oko dva sata.
Kako da biste dobili osloboditi od Krpelji u kući?; Imajući svoje kućne ljubimce od lutanja u dvorištu ili šume mogu biti od pomoći u uzimajući osloboditi od krpelja u domove. Psi i mačke su najčešći domaćini krpelja, pa su glavni nositelji tih insekata u domove i na kraju na ljude. Dakle, to je poželjno da provjerite krpelja svaki put svoje kućne ljubimce vratiti kući, da ne može biti nosi neki od tih parazita. Možete ići za boračko-odobreni označite odbijajući za vaše kućne ljubimce koji će ubiti krpelje koji dolaze u kontakt s njima. Označite i buha ovratnike su također na raspolaganju da biste dobili osloboditi od krpelja od kućnih ljubimaca. Osim svih ovih mjera, što je dobar kupka za svoje kućne ljubimce dokazati učinkovitiji.
Tijekom ljeta, djeca često ići oko igranja na otvorenom u visokim trave, šume i slično. Stoga je potrebno da provjerite svoje djece gornji dio leđa, stražnji dio vrata, iza ušiju i kosu, za krpelje. To je također dobro savjetovati svoju djecu kako bi se izbjeglo igranje u područjima gdje postoje mogućnosti krpelja invazija.
Dovođenje neke kuće Gvineja kokoši je također učinkovit način dobivanja osloboditi krpelja u kući. Te kokoši se zna da su dobri lovci krpelja, a može pomoći u smanjenju krpelj populaciji. Netoksični pesticida su organske po prirodi, a može se koristiti u vašoj kući krpelja problema. Vakuumski svoju kuću redovito i čiste svoju odjeću, ako sumnjate da krpelj invazije. Tepisi, namještaj i stvari koje uglavnom koriste mora biti poprskan s netoksični pesticida da biste dobili osloboditi od krpelja. Ako u slučaju da nisu svjesni o pravu vrstu pesticida za krpelja, onda je pametno uzeti pomoć stručnjaka deratizacije.
Ako se pravilno slijedi metodama prevencije protiv krpelja invazije na prvo mjesto, onda je pitanje kako da biste dobili osloboditi od krpelja, držite nikakve važnosti. Ako imate vrt za rad na, onda budite sigurni da nose svjetlo i pun rukav odjeće dok radite. Nakon što ste učinili sa svojim radom, ček za bilo krpelja na svoju odjeću i dobiti držite ih pomoću pincetom. Nemojte ih bacati u kante za otpatke ili negdje drugdje, ali ih je spaliti ili ih uroniti u bocu alkohola. Izbjegavajte dodirivanje krpelje golim rukama, jer to može dovesti do infekcije. Navedene tehnike u kombinaciji s pravilnom higijenom, su najbolji način da biste dobili osloboditi od krpelja iz svoje kuće i okolicu.

0 comments: