Kako to Uvesti koga u službu Deck Railing - Kako to Graditi Paluba Railing

Posted by sorav at 05:05

Wednesday 18 April 2012

Palube su vrlo pozivaju u bilo koje doba (osim monsun sezone, jer mi se ne sviđa kako bi dobili mokro), a također i tijekom bilo koje doba dana. Jedan od najvažnijih aspekata jednog palubi palube ograda. These ograde nisu samo šarmantan i napraviti palube atraktivan izgled, ali oni također pružaju sigurnost ljudi stoji na palubi. Postoji nekoliko načina na koji palube ograda sustav može biti. Jedan od sustava koji je dolazio u modi je ogradu aluminij palube.
Sljedeći je vrlo jednostavan i brz način za izgradnju i instalirati palube ograda.
Kako izgraditi Paluba i instalirajte Railing
Proces ugradnje palube pružnice je prilično ravno naprijed i lagan. Pobrinite se da slijedite sve korake sustavno i pažljivo kako bi svoj deck ograda 100% siguran. Ova je sigurnosna značajka je izuzetno važno i vrlo potrebne, ako imate malu djecu u kući, a na palubi je povišen.
Neki važni pojmovi, vretena: vretena su na kojima podržava cijeli palubi željeznički je izbušena. Zajedno vretena oblik svojevrstan grill između vrha ograde i najviše površina palube. Vreteno su jasno vidljivi na slici iznad. ; Newel post: newel post je malo veći i deblji od vretena. To je u osnovi koristi za dati potporu za ogradu. The newel post se obično koriste na svim uglovima ograde i ravnomjerno raspoređeni između vretena. , Zaporni vijak: zaporni vijak je vijka i vijak mehanizam koji se koristi za vijak dolje vretena i newel postove. , Zahtjevi, izgraditi svoj deck ograda, trebat će vam sljedeće. , 2 do 2 inča drva; drvena vidio, električna bušilica, Skup o prijevozu vijke, 2 do 4 inča drva; pocinčani vijci; Vanjski mrlja, A kistom, postupku, a postupak instalacije palube pružnice je vrlo jednostavna i vrlo slične instalacije stepenice tračnica. To će biti izuzetno pogodan za instalaciju ograde, ako možete koristiti palube željeznicom instalacija kit iz trgovine home poboljšanje. ; Korak 1: Jedan od najvažnijih aspekata tračnica instalacije paluba je prvo provjeriti gore na državne zakone za dopušteni i odobrene visine palube željeznicom. Ponekad visina ograde palube je ograničena od strane lokalnih upravnih tijela. , 2. korak: idealan način da biste instalirali palube pružnice je mjesto na vretena oko 9 inches apart i učiniti visina ograde oko 4 noge. Ovih dimenzija ispasti da se savršeno kao dobar iznos težine može biti poduprto palube pružnice. Odredite broj vretena koje će vam trebati za instalaciju prema dimenzijama Vašeg palube. ; Korak 3: Treći korak je početi stvarni instalaciju od vretena. U tu svrhu, bušenje vretena s obje strane. Rupe na vrhu i na dnu bi trebao biti oko palac i pol duboko. Bolt niz vretena i newel postove uz pomoć prijevoza vijci, na vanjskoj strani palube. ; Korak 4Thus vijak dolje sve vretena u mjestu uz pomoć vijaka i prijevoza ih pojačati uz pomoć dodatnih vijaka. ; Korak 5: U koraku 3 smo napravili rupe na vrhu svih vretena i newel postove, ti sada će se koristiti za instalaciju stvarne željeznicom. Postavite komada drveta (2 od 2 inča) na vrhu vretena i bušotinu u skladu s rupe na vretena. Stavite u vijcima u ove rupe koje će s vremenom proći dugo komad drveta i da će ići dolje u vreteno. , Uvijek je poželjno kupiti instalacije kit, kao i sve komponente dostupne su u pravu veličinu i popraćena su vrlo koristan priručnik.

0 comments: