Kako se obrije bradu

Posted by sorav at 01:23

Saturday 7 April 2012

Ako ste sportski dugo razvučen brade, onda je moguće jer ćete za pustinjak duhovne transcendentalist izgleda, ili jednostavno zato što ne znam kako da se obrije bradu. To je vještina koju svaki čovjek mora steći u svom životu, ali najbolji način da se obrije bradu može naučiti samo kroz stalna praksa. Ako ne slijediti temeljna brada brijanje savjeta, od vas će završiti s ne samo posjekotine na licu, ali i nadraženu kožu, što je rezultiralo osip i svrbež prekomjerne. Točke kada čovjek počinje brijanje obično podudara s točke adolescenata ravnodušnosti, pa bilo koji savjet na najbolji način za brijanje jednom brade odmah uzeti u obzir.
Vi svibanj biti doveli do vjeruju da sportske mudrost displaying bradu, ili druge takve bradi stilova djela čudesa za sliku koju prikazuju, ali češće nego ne, vi samo kraj gore gleda kao civilizacije lišene prapovijesnog primata. Trim bradu redovito kako bi se izbjeglo da na primanje kraj vjeran izgled otkaza od prijatelja, obitelji i kolegama. Pročitajte više na bradu dotjerivanje i podrezivanje brade.
Kako se obrije bradu ispravno nije teška zadaća na sve, ali ako si u razvoju živce jer je to vaš prvi put, samo ostati mirni i čitati na razumjeti najbolji način da se obrije bradu. , Prva stvar koju trebate učiniti prilikom uklanjanja dlake na licu, jest odgonetnuti što britva je najbolje za vas. Postoji mnoštvo izbora dostupnih na tržištu, i ide za 3 blade britva je najsigurnija opcija. Isto tako, osigurati da svaki put kad brijanje, nož nije previše star ili izlizan. Koristeći novu britva pomoći će spriječiti brijač opeklina, koje znaju biti vrlo neugodan. , A sada, morate navlažiti bradu i kožu kako bi se izbjegle sve neželjene posjekotina. Koristite toplu vodu da to učini, ili čak možete staviti mokru krpu na lice na minutu. Kada je učenje kako da se obrije bradu, ne pada za reklame koje vidite na TV-u, jer oni čine cijeli čin kako da se obrije bradu izgleda puno jednostavniji nego što zapravo jest. , Sljedeći korak je primjena vaš izbor pjena za brijanje, gel za brijanje, brijanje ili u prahu. Širiti ravnomjerno diljem vaše lice, i biti velikodušan. Ovisno o debljini svoje brade, možete odlučiti koliko će zahtijevati da se prijave. ; Sada dolazi stvarni uklanjanje kose. Započnite pod zalizaka i korištenje nježan ali čvrst udaraca u dolje gibanje prema bradu. Nemojte stalno udara your britva oko fiksne krpa. Što više stegnuti i rastegnuti vašu kožu, bolje će biti brijanje. ; Za vaše grlo, morate promijeniti kut vaših poteza. Sada ćete biti brijanje bradu pokretima prema gore, da ponovno kretati prema bradu. Ovo je najzahtjevnijim dijelom kao više nego često ne, vi svibanj kraj gore sami rezanjem, tako da budite vrlo oprezni. Njegova nije najbolje za sebe žuriti, ali ne primjenjuju se previše grube udarce. , A sada, pažljivo obrije dlake na bradi, i pobrinite se da nema tragova kose, ostavljeno na ili oko nje. ; Pull down gornje usne, brijanje i prema dolje, daleko od svog nosa. Ostavite ovaj dio neobrijan na vlastitu odgovornost. , A sada, provjerite vaše lice za bilo dlaka da vam svibanj imati je propustila u tom procesu. Mjestima gdje je to vjerojatno pojava, blizu vaše uši, vaše gornji obraz kosti, i donje strane čeljusti. ; Isperite lice da biste dobili osloboditi od preostalih krema, i primjenjuju se nakon brijanja ili drugih proizvoda za njegu kože lica, ako se odlučite. ; Tijekom cijelog postupka, ne zaboravite da stalno isperite brijač nakon svakih 2-3 poteza. Ili to učiniti u pelivan vode, ili čak možete odabrati napuniti vode u svoje umivaonik, jer to će spriječiti rasipanje vode. , Sada, da učinkovito završite s brijanje, i si dobar to ići. Zabilježite razlika u izgledu između starog ispucao sebe, i svoj novi njegovan izgled. Također, gledati kako ljudi počinju mijenjati svoje ponašanje prema vama, kada ste sami učio kako da obrije bradu.

0 comments: