Hair tehnike tkanja

Posted by sorav at 02:43

Thursday 1 March 2012

Hair tkanja, također popularno poznat za kosu integracije, tehnika, gdje je novi set kose je dodao da postojeće kose. Ova metoda omogućuje pojedincima da bi dobili željene frizure dodavanjem više volumena i dužine na njihove izvorne kosu. Ova tehnika je također posebno korisna za one koji se suočavaju s problemom kose Thinning proćelav ili.
Tipovi kose tehnika tkanja; Postoji nekoliko tipova kose tehnika tkanja, od čega veza, praćenje, fuzija, mreža ili neto tkanje, i stablo pletenice su neke od najčešće korištena tehnika. Oba prirodne ili sintetičke kose može se koristiti kao ekstenzija. Let's uzeti kratak pogled na različite sušilo za proširenje tehnika.
Lijepljenje, veza je jedan od najčešće korištena tehnika kose tkanja. Evo, kosa je podijeljen u nekoliko dijelova i komada wefted kose je dodan u prirodne kose, blizu tjemena pomoću hair ljepilo. Ovo je privremena metoda kose tkanja koja ne oštećuje prirodne kose. Ali zapamtite da bi trebalo biti učinjeno od strane stručne osobe. Čak i za uklanjanje kose ekstenzije, vi ili bi trebao uzeti pomoć stručnjaka, ili slijedite upute ispravno. Ne slijedi upute može prevesti na puno oštećenja kose.
Fusion, to je jedan od onih hair tehnika tkanja koja daje istinski prirodni izgled tako što je utkana hair potpuno neprepoznatljiv od originalnog kose. Ovdje stroj se koristi za lijepljenje kose na prirodne kose pramenove. Za to, prirodne kose mora biti podijeljeni off u nekoliko manjih dijelova i vitko. Tada se stroj zagrijava kako bi se priključiti nova kosa svakoj kosu nitima. Ali visoke topline primijenjene može uzrokovati oštećenja na kosu i kožu, a time i dovoljno njege i mjere opreza moraju se poštivati. Ova metoda je prilično skup i dugotrajan, ali se može dati prirodni izgled i kosa se može prati i održavati kao i obično. Danas, drugu tehniku ​​je dostupan, koji je poznat kao hladna fuzija, koji ne zahtijeva korištenje stroja za grijanje.
Praćenje; Ova metoda kose integracija uključuje pletenice prirodne kose u nekoliko pjesama preko glave. Evo, nekoliko koncentričnih krugova od pletenice su stvorili i ušivenim. Sada, tkanja ili nova kosa je ušivenim horizontalno preko glave na ušivenim pletenice. Općenito, kosa je pleten u cornrows kako bi se prišiti tkati kose. Ova metoda stvaranja koncentričnih krugova cornrows a zatim šivanje tkati je jedan od najpopularnijih African American hair tehnike tkanja. Ovaj tip kose tkanja, međutim, zahtijeva puno pažnje i može biti ispravno raditi samo stručne osobe.
Neto tkanja ili mrežaste; Neto tkanja je stalna tehnika tkanja kose da je posebno pogodan za one koji doživljava stanjivanje kose ili proćelav. Neto tkanje uključuje pletenice od prirodne kose, a zatim pridaje vrlo tanka neto o njoj. Sada je to neto služi kao podloga na kojoj je nova kosa ili kosa ekstenzije mogu biti tkani. Ovaj tip kose tkanja može trajati od 2 do 3 mjeseca, ali će zahtijevati pravilnu njegu i održavanje. Prednost ove tehnike je da ne uzrokuje bilo kakvo oštećenje na kosu za razliku od fuzije tehnika. Također možete oprati kosu jednom tjedno, pod uvjetom da isušuje kosu u potpunosti.
Nevidljivi ili Tree Pleter, Nevidljivi pleter je više popularno poznat kao stablo pletenice i to je privremeno zaposlen tehnika za kosu tkanja. No, ova tehnika može dati potpuno autentičan izgled, u smislu da je utkana hair izgleda potpuno prirodno. Da biste dodali kose ekstenzije, prije svega, prirodne kose je slomljen u sredini stvoriti osnovne cornrow pletenicu. Sada je umjetna kosa je dodan samo na početku cornrow pletenica. Proces je malo lukav i može se obaviti savršeno za njegu stručnjak hair profesionalni samo. Umjetne ekstenzije potpuno hair mogu pomiješati s prirodne kose dati zadivljujući izgled. Kao cornrow praćenje, ona je također popularna African American hair tkanja tehnika.
Ovo su neki od popularnih hair tehnika tkanja za integriranje umjetne kose da bi dodali stil, volumen i duljinu na postojeće kose. Uz najnoviji razvoj u ovoj oblasti, sušilo za tkanje je evoluirala u velikoj mjeri, da je istkan kosa izgleda gotovo nemjerljiva. Međutim, većina tehnike zahtijevaju pomoć stručnjaka i certificiranih profesionalnih kako bi se osiguralo da nema oštećenja je učinjeno kako bi vaše prirodne kose u tom procesu.

0 comments: