Kako držati kosu Straight Duže

Posted by sorav at 02:42

Saturday 17 March 2012

Ravnanje kose je jedna stvar i održavanje uspravio dlakom dugom vremenskom razdoblju je cijela druga pitanja. Osobe s prirodno kovrčavu ili valovitu kosu odaberite izravnati svoje kose na različite načine. Korištenje kemijske tretmane ili stan Okovi, privremeni su hair ravnanje tehnike. Nakon što ste dobili vaše kose mokro, vjerojatno bi pregib leđa to svoj izvorni stil, narušili sve svoje teško raditi u jednom pokretu. Okolišni čimbenici kao što su vlaga i magla također može rezultirati u kosu kudrav natrag prije nego što želite. Dakle, ako ste jedan od onih ljudi pitali kako držati kosu ravno duže, onda evo nekoliko savjeta koji će vam pomoći na vašem putu do raskošnih gleda ravno kosu.
Savjeti o tome kako zadržati ravnu kosu
Hair Ravnanje proizvoda za njegu kose: Nakon što ste ravnanje kose, trebate koristiti nekoliko proizvoda za njegu kose, kao što su, opuštanje šamponi i uređaja koji će vam pomoći zadržati ravnanje kose. Većina tih hair ravnanje šamponi i uređaja imaju silicons, polimera i ostalih agenata uređaj koji će pomoći da povijati kose nakon šamponiranje i boriti se prirodna sklonost je kosa kovrča prema gore. Također, možete ih koristiti prije ravnanje kosu za postizanje najboljih rezultata. Provjerite ravnanje kose Herbal Essences proizvoda ili Jonathan težine izglađivanje proizvoda.
Hair Ravnanje Irons: Odaberite dobar željeza kvalitete koji omogućava topline prodrijeti u vlas kose. Stručni hair straighteners su malo skuplji, ali oni su još na snazi ​​u skladu kosu ravno za jedan duži vremenski period. Ne samo da ti stan Okovi objaviti više koncentriran topline u odnosu na jeftini pegle, ali također koriste keramičke materijale koji sprečavaju oštećenje kose.
Primjena Ravnanje seruma: Ravnanje seruma i kreme se koriste za kontrolu suhu i neposlušnu kosu. Oni pomažu zaštititi kosu od topline i korisni su za žene koje su sklone neposlušnu kosu u vlažnim ili suhim vremenskim uvjetima. Silikon i pomades u tim kremama štiti kosu od vlage i vlage. Dakle, ako se pitate kako da kosu ravno u vlažnosti i suhim uvjetima, ravnanje seruma svakako odgovor za neposlušan hair woes.
Koristite Hairspray: Plastificiranje hairsprays raditi odlično na ravnanje kose i držati tvoj kosa ravno za dugo vremena. Poprskajte ih na vrhu, kao i unutrašnjost kose i gledati dodatnu težinu poravnati your nestašan kose.
Sušenje kose: za sušenje kosu koristite kosu s koncentrator mlaznica i veslo kist i napraviti male odjeljke u isto vrijeme. Započeti s pridnenom sloju vaše kose i raditi svoj put do vrha slojeva. Kada vam je kosa potpuno suha, postaviti kosu na svjež zrak postavljanje i puhati da se osuši potpuno.
Imajući kosu Straight Noćenje: Jedan od najčešće postavljanih pitanja je, kako bi kosa ravno preko noći? Pa, kose koja je ispravljeno treba biti završeni noću. To će pomoći u produljenju straightness vaše kose. Zamotajte kosu češljati okolo, tako da se oblozi u kružnom postavljanje oko vaše glave, a zatim koristiti hair igle kako bi osigurali Vašu tresses u raznim mjestima. Nadam se da ćete sada shvatiti kako držati kosu ravno dok spava.
Ovi savjeti o tome kako držati kosu odmah nakon ravnanje proces, može pomoć držati tvoj kosa ravno za jedan duži vremenski period. Ipak, najvažniji faktor za održavanje ravnanje kose dugo je prikladna za njegu kose. Sjetite se prekomjerne topline uzrokuje oštećenja na kosu i mogu biti štetni za nju. Dakle, stvari kao što je udarac sušenja kosu ili četkanjem previše često može uzrokovati oštećenja na njega. Stanje i hidratizirati kosu redovito i izbjegavajte pretjeranu upotrebu kose ravnanje proizvoda. Budite uvjereni da vaše prekrasne kose će ostati ravno za mnogo dulje vremensko razdoblje.

0 comments: