Ljubičasta boja kose Ideje

Posted by sorav at 12:29

Thursday 29 March 2012

Naravno, zdrava kosa je blagoslov jedan mora biti jako ponosni. Accessorizing dodaje da ljepotu i veličanstvenost. Najbolji i najlakši način kako bi vaša kosa izgleda jedinstveno različit je tako da je bojanje. Što je bolje od svijetle lijepa ljubičasta boja kose? Bilo bi zanimljivo znati da je jedinstvo crvene i plave predstavlja snažne kvalitete kao što vjeru, vrlina, bogatstvo i položaj. Mi općenito povezati ga s smirenost, duhovnost i plemića. Purpurni boja kose mogu stvoriti čuda u vaš način života dodavanjem nagovještaj individualnosti. Dakle, jeste li spremni za obvezu?
Ljubičasta boja kose Ideje
Iako se odlučuje o bojanje kose ideje, morate dati ozbiljan mislio na posljedice. Čudan boja kose može učiniti ili break trend, to može uništiti vaš identifikacije kao dobro. Izbor boja mora ići uz vašu osobnost, pametno definiranje trendy osobi koju su. Ako imate tamno smeđe ili čokoladne kose, tamno ljubičasta će odgovarati vašim svrhe. Međutim, ljudi sa svijetlim ili svijetlo smeđe kose idealno može ići za svjetlije nijanse ljubičaste. Osobe sa crvenom kosom trebaju izbjegavati boje vina u cijelosti jer bi to izgledalo drugačije drsko. Uzmite u obzir vaše kože ton, a odlučujući o boji, kao što ne bi trebao završiti gleda kao weirdo. Postoje različiti načini za oboje tvoju svilenkastom grivu. ; Bright purple ističe, bojanje cijelog hair lavande, Stalna boja, ljubičasta kosa ekstenzije, uobičajeni postupak za bojenje
Ako imate dugu, ravnu kosu, možete lako dati dobru definiciju dodavanjem svijetle, ljubičaste naglašava. Također možete koristiti boje za kosu na cijelu kosu, iako bi to moglo izgledati malo apsurdno. Ako možete nositi ga dobro, to će sigurno dodati na svoju čar. Kose ekstenzije su također sjajan način ukrasni vaše kose privremeno i vjerujte mi, ako hoda na party u onim iznimno redovne ekstenzije, ti si čovjek (Oops! Žena). Let's to isprobati kod kuće, ako ne i za ozbiljan bojanje, barem samo za zabavu.
Kosa moraju biti čiste, suhe i bez prljavštine. Izbjegavajte korištenje boje na svježe opranu kosu kao prirodna ulja u kosu štiti od jakih kemikalija. Češalj kosu, stanite u pred ogledalo i zamislite sebe sa tresses boji. To će vam dati ideju o tome kako ići oko cijelog postupka. Podijelite kosu u nekoliko sekcija, od kojih svaki ima oko osam do deset hair nitima. Možete uzeti zamjenske dijelove te ih boje do vrha, u slučaju da su ih isticanja. Ako ste bojanje cijelu svoju kosu, to će zahtijevati od vas da strpljivo kaput svaki cjedilu s bojom smjesu. Budite sigurni da kaput kose pramenove ispravno, tako da to ne izgleda nespretno učinjeno. Neka boja sjesti za neko vrijeme. Blago trljati off boje premaza iz dijela kose i analizirati. Ako ima dovoljno laki, isprati i ostatak kose. Off you go, što je trend seter u izradi! Pročitajte više na bojanje kose savjete i tehnike.
Bodovi za razmišljanje, analizirati ako se osjećate kao da se 'zagledao u'. Boja nije baš ugodan, a možda neće dobiti puno cijeni izgleda. Razmislite prije nego se odlučite! , Ako planirate da ispusti bombu na neki brak ili neke druge obiteljsko okupljanje, budite sigurni da je bomba ne pada na vas kao da će to biti vrlo neprihvatljivo u konvencionalne stranke ili intervju. (Ne daj Bože, ako se iznenada izvire niotkuda!) , Biti spremna za rigorozne pranje. Takva jaka boja ostaviti mrlju na koži sve više, uključujući i vrat i lice. Dobra vijest je da se olakšaj i konačno nestati ubrzo. No, loša vijest je da to neće biti slučaj sa platna. Your obojene odjeće i ručnika će biti trajno mauved i ne postoji pobjeći od toga. ; Li cijeli postupak uz pomoć nekoga tko je, barem malo doživjeli. Budite vrlo oprezni kao pogrešku, može koštati mnogo. Pročitajte više o odabiru pravo boja kose. ; To su neke cool ljubičastu boju kose ideje. Ljubičasta boja kose nije za svaki Jane i Joe. Samozaložan žene s volje da nose ono što su oni odgovorni za, su trebali raditi različite stvari drugačije. Ovdje je mogućnost izrade izjavu, ići za to djevojke!

0 comments: