Kako Razina Mobile Home

Posted by sorav at 20:50

Thursday 22 March 2012

Vaš mobilni dom potrebe njege i pozornosti. To zahtijeva redovite popravke, osobito česte izravnavanje i re-niveliranje. To je tako jer bilo koji mobilni dom smjene malo na koji se stavljaju na stanicu za godinu ili dvije. To je sasvim prirodno i vrlo čest. Odgovarajući agenti su vremenske prilike, vlaga, tlo, pa čak i vrijeme. Tla omekšava, a podršku vezova kopaju u prljavštine. Stupova početi truleži i propadanja, što zauzvrat ostavlja prazninu. Tlo ispunjava prazninu. Zbog toga naseljavanja tla ispod mobilne kućice, I-beam postaje neujednačena. Obično, pomak od oko ¼ inča ostavlja I-beam nije podržan. Pod takvim uvjetima, te iskustvo da su vrata i prozore više nije u blizini i otvorene normalno, a primijetite pojavu nekih sheetrock pukotine u vašem domu. Opuštene I-crta mora se izravnati kako bi se spriječila bilo kakva strukturna oštećenja kuće.
Naputak o Mobile Home niveliranje: Možete dobiti niveliranje posao učinio angažiranjem profesionalaca. Ali ako to učiniti sami, od vas će uštedjeti novac i vrijeme. Želite li da probate Sljedeće su upute o tome kako na razini mobilne kućice. , Neki dijelovi kućice letvica će morati biti uklonjen sa svih strana vaše mobilne kućice. Možda ćete morati ukloniti sve letvica, ako je potrebno. To je učinjeno kako bi dobili pristup gatovima ispod. , Drugi korak je da provjerite da li svi dijelovi su na razini ili ne. To je učinjeno uz pomoć razinu koja je jednaka dužini vašeg mobilnog doma. Start iz mjesta. Mjesto blizu razine podrške najbližih lukobran. Bacite pogled na mjehurić bočicu na razini. Ako je u sredini, dio je razini. Provjerite sljedeće najbliže pristanište na isti način. ; Držite ponavljanja drugi korak dok ne dođete do kraja. Učiniti isto za druge strane također. Gat treba niveliranje na dijelove gdje je mjehurić bočicu nije u centru. Držite bocu jack na komad drveta. Stavite ga u blizini pristaništa. ga podići na razinu od I-beam. Držite podizanje bocu jack do točke u balon bočicu razini u sredini. Učinite to polako. ; Iznad korak stvara jaz između I-grede i pristaništa. Stavite u shims u prostoru između I-zrake i pristanište i prisiliti ih se s čekićem. Ponovite navedene korake za sve naknadne stupovi dok su na razini. , Niveliranje je ostvaren. Ne zaboravite da provjerite povezivanje svih vodovod i vodovod. Zamijenite sve letvica koji je uklonjen oko mobilne kućice. Ti se protežu u vremenskom periodu između dva uzastopna popravke sljedeća dva vrlo važnih savjeta. Jedan je pečat gore rupu ili bilo koji otvoreni prostor koji ćete naći, dok puzeći okolo. Drugo, širenje plastične folije na tlo pod svoj mobitel doma. Plastične folije djeluje kao vlage i da će zaštititi donje mobilne kućice od oštećenja zbog vlage.
Sve gore navedene korake opisati kako na razini mobilne kućice. Niveliranje mobilne kućice je vrlo važno održavati svoj mobilni dom za dugo vremena. Sada kada su opremljeni sa svim potrebnim uputama, možete se bolje brinuti o vašem slatke kućice. Srecno.

0 comments: