Kako Žičani Trailer Svjetla

Posted by sorav at 00:27

Wednesday 14 March 2012

Ožičenje prikolicom svjetlo je jednostavan i može se obaviti bez stručne pomoći. Alate potrebne za ožičenje prikolica svjetla su žice crimper, test svjetla, trag svjetla konektor, heavy duty flasher, ožičenje kit i električne trake. Nakon prikupljanja svih potrebnih materijala, ožičenje svjetla prikolicom samo treba potrajati nekoliko minuta.
Trailer Light ožičenja; Prije počinje sa ožičenje aktivnosti, treba provjeriti je li vozilo ima 4-žice posuda ili bilo koje druge vrste. 5-žica tlakom će trebati pretvarač lake prikolice. To se može dobiti iz obližnjeg automobila trgovine.
Kako Žičani Trailer svjetla; Kako bi se spojiti žice ispravno, potrebno je znati boju kod. Boje se koriste u boju kod su žuta, bijela, smeđa i zelena. Žuta boja označava lijevi žmigavac, a zelena se koristi za pravo žmigavac. Smeđe boje je povezan s parkirnom svjetla i bijeli se koristi za označavanje šasije tlo.
Prva stvar koju treba učiniti u procesu ožičenje svjetla, je pronaći Pojasevi rep svjetlo ožičenje vozila. Drugi korak je pronaći mjesto za priključiti mjesto. Neophodno je da ožičenja biti dovoljno dugo do priključak spremnika s prikolicom. Ako je duljina žice ne uspijeva, kupovine novog priključka ostaje jedina opcija.
Jedno prvo treba očistiti šasije automobila, tako da se može koristiti za test svjetlo. Isječak kraju testa, svjetlo se koristi u ovom slučaju. Test svjetlo se koristi za probe žice. Nakon gore aktivnost je završena, prednje svjetlo može biti uključen kako biste provjerili parking svjetiljke. Test svjetlo dolazi u akciju u ovom trenutku provjeriti žice. Nastaviti provjeravanje s ispitnim svjetlo dok ne zasvijetli. Nakon što je signal primio, smeđa žica može biti spojen na brzi priključak.
Nakon provjere parking svjetlo, prednje svjetlo može biti isključen. Pravo žmigavac treba provjeriti nakon testiranja parking svjetlo. Isti proces, kao u slučaju parkiranja svjetlo, ponavlja se testirati desno svjetlo. Žica koja je testirana u slučaju desno žmigavac je povezan sa žutom žicom. Nakon spajanja žica pravilno, paljenje treba biti isključen.
U ovom koraku, lijevi žmigavac, a zatim se provjerava ožičen ispravno. Da biste nastavili, sustav paljenja treba biti uključen i čuva u 'Run' položaj. Lijevi žmigavac mora biti aktiviran i žica treba biti ispitan. Žice koje prolazi 'test', odnosno koja zasvijetli testa svjetlo, je skretanje lijevo žice. Tada je spojen na zelene žice. Posljednji žice koja je tlo žica, je povezan s bijele žice. Veza može biti učinjeno uz pomoć jednog vijka lima.
Uz završetak gore navedenih koraka, proces ožičenje prikolice je završena. Prikolica svjetlo ožičenje upute prikazane gore će doći u ruci za one koji žele obaviti ožičenje sve po sebi. Detaljan postupak opisan u gornjem članku pomaže nam da shvatimo kako se žica prikolicu svjetla.

0 comments: