Kako Izoštri Rezač kosilica

Posted by sorav at 04:52

Monday 12 March 2012

Reel kosilice su korisni alati za isječak travu tvoj travnjak. Trava rezanje postaje manje dosadan s zateturati kosilica. Popularnost tih kosilice je u porastu jer oni nisu glasan kad rezanje trave. Reel kosilice dostupan danas su lagane i lako guranje. Međutim, košnja travnjaka s tupim noževima je ne koristiti kao kolut kosilica neće moći rezati travu. Oštrila oštrica je sastavni dio bubnja kosilice za održavanje i popravci koje treba provoditi periodično. Iako je većina reel kosilice imaju zamjenu oštrice, pomoću njih vrlo često može biti skupa. Učenje kako izoštriti jedan kolut kosilica kod kuće je vrijedno i može dati željene rezultate.
Brušenje Kits; Oštrenje setove obično se koriste za oštrenje kolut kosilicu. Te setove sadrže sve potrebne stavke, kao što su oštrenje složena i kist potrebnih za oštrenje jedan kolut kosilicu. To je najviše jeftin reel kosilica šiljilo i može se učinkovito koristiti svatko.
Kako Izoštravanje jedan Reel kosilice; U cilju da izoštri jedan kolut kosilica, morat ćete rastaviti kolut kosilicu. Prvo, trebate skinuti ručka kao što može pokazati kao smetnja. To možete učiniti tako da uklonite vijke koji su priključeni na obje strane zateturati kosačica. To može biti tvrd posao, posebno ako je kolut kosilice nije demontiran za dugo vremena. Odvajanje vijak i matica postaje prilično teško čak i na starim zateturati kosilica.
Uključite reel kosilice na njegovu stranu i izvadite na stranu poklopca kotača pomoću odvijača. Vidjet ćete prsten koji se montira kotač na kosilicu. Za uklanjanje prsten, samo ga slide off koristeći veliki glupan odvijač. Nakon što je uklonjen prsten, možete odvojiti kotača od kolut kosilicu. Sljedeći korak je da se iz prijenosnika koji se nalazi unutar kotača. Ne morate koristiti bilo koji alat da biste ga uklonili. Brzina može se jednostavno skinuti rukom.
The šiljenje kit dolazi sa rucice. Slide ovaj alat iznad malog komad metala gdje je brzina bila priključena. Now rotirati zglob smjeru kazaljke na satu kako bi se uključili lopatice unatrag. To je poznato kao 'backlapping metode oštrenja reel kosilicu. Da izoštri oštrice, morate se prijaviti oštrenje rješenje koje dolazi zajedno s oštrenja kit. Koristite kistom obojiti lopatice sa ovog rješenja. Reel kosačica ima 5 noževima za košnju trave. Dakle provjerite da li primijeniti rješenje ravnomjerno na sve oštrice.
Vratite se na kolut oštrenje noža kosilice (backlapping metoda) okretanjem ručica ručka satu za oko 10 minuta. U slučaju da se osjećate umorno, odmorite se i nastavite opet. Morat ćete nastaviti sve dok niste u mogućnosti vidjeti sjajan odjeljke (glatke metalne rubove) na svakom blade. Nakon što promatrati one sjajne dijelove, vaš posao je cjelovit i svoje vrijeme za ponovno sastaviti opet kosilicu. Da biste znali da li ste bili uspješni u oštrenje kolut kosilicu, samo pokušajte kolut kosilice na dio travnjaka.
Osnovni brusilica se također može koristiti za izoštriti jedan kolut kosilicu. Međutim, ova metoda je teško i zahtijeva stručnu pomoć. To je komplicirano i može konzumirati veliku količinu vremena. S druge strane, oštrenje reel kosilica je manje vremena i mnogo sigurnije nego brušenje oštrice pomoću brusilice.

0 comments: