Vjenčanja uređenje Ideje

Posted by sorav at 20:53

Sunday 25 March 2012

Put će vas odvesti s recepcije dekor će ovisiti o tome da li će se održati u zatvorenom ili otvorenom položaju. Puno svog dekoracije će također ovisiti o temi koji ste odabrali ili boja teme. Važno imati na umu da je svaki predmet / element koji treba biti dio vaše recepcije, od stolica do papirnati ubrus, može pridonijeti uljepšavanja i uređenje mjesta. Također, ne zaboravite da koristite dekoracije vjenčanja mudro ili višak boje i teksture can pobijediti goste. Sljedeće su neke vjenčanja uređenje ideje.
Cvijeće, cvijeće su univerzalni omiljene se koriste u svim vrstama dekor i nema vjenčanja ne može proći bez obilje od njih. Faktor koji se može smatrati dok branje cvijeća što želite je trošak. Ako je egzotično cvijeće želiš, oni će doći na svoju cijenu. Za neke, cijeli vjenčanje prijem tema se vrti oko neke cvijet, kao što je tema calla ljiljan ili bijele ruže temu. Jedan od načina na koje možete koristiti cvijeće u aranžmanima postavljeni na visokim postolja s svijeću u centru, koja su smještena između tablica. Druga mogućnost je da koristite manje aranžmane kao tablicu centara. Luk ili sjenica cvijeća može biti i postavljena na ulazu ili par može stajati ispod njega dok je rezanje torte. Svježe cvijeće ili šećera mogu ukrasiti tortu i ružinih latica mogu biti razbacane na tortu stolu. A pametan ideja je da se mjesto prazna vaza, gdje svaki djeveruša je sjesti (ili gdje god su potrebni) i da ih se sa svojim buketi u njima. Cvjetni vijenci može biti priključen na leđa stolice od nevjesta i mladoženja. Pročitajte više na vjenčanje ideje cvjetnih aranžmana.
Tablica centara; vaš stol centri ovisit će o Vašoj temi. Dok cvjetni aranžmani su najpopularniji izbor, svijeće su bliski drugi. Vosak ili gel svijeća aranžmana, u boji temu, mogu posuditi očaranost u ambijent. Kombinacija cvijeće ili svijeće mogu se koristiti ili ružinih latica i plutajuće svijeće mogu biti smješteni u plitku zdjelu čašu podnesena s vodom. Još jedna rezonantan stol centar je čašu vaza ispunjena s narančama koje su prepolovljena. Za neobičan tablice centar, možete koristiti zdjelu ribe s dvije zlatne ribice u njemu. Za seljački osjećaj, fenjer bi dobro raditi. Pročitajte više na vjenčanje prijem ukras stola.
Zavjese; Među vjenčanje prijem ideje uređenja, ručnici (svoje sheme boja) može stvoriti dramatičan učinak. Ako je Vaš prijem je vani, a vi koristite šator, možete koristiti jednako raspoređeni traka od obojenih zavjesa na zidovima šatora. Ako ste u zatvorenom prostoru, mogu se koristiti oko stupova ili na zidovima. Da biste stvorili čaroban učinak, koristite prozirne bijele zavjese, s LED svjetlima iza njih. Osim zavjese, inkorporirati Vaše boje teme u stolnjake i navlake za stolice.
Svjetla, rasvjeta igra vrlo važnu ulogu u stvaranju željenog ugođaja. U vrijeme prvog plesa, sva svjetla, mogu se uključiti niska. One također mogu imati snop svjetlosti usmjeren izravno na par dok se kreću na glazbu. Neki parovi također vole da im inicijali napisana u svjetlu, a projicirana na zidu. Ako je Vaš proračun dopušta, možete koristiti različite palete boja, bilo izmjenične između boja, ili pomoću različitih boja u različitim područjima. Koristite puno svijeća i svjetiljki u otvoreni postavke, dok prianjaju na vatru sigurnosnim propisima.
Dok odlučivanja na recepciji dekor, uvjerite se da vas kvaliteta, ne kvantiteta u vidu, i sjetite se da "ljubav je u detaljima". These prijem wedding ukrašavanja ideja će vam dati opću ideju područja koja trebaju biti izrađen na. Međutim, od najoriginalnijih ideja će doći od vas i vaš suprug-to-biti. Moj savjet je da koristite barem jednu ideju, kao što je fotografija stol sa slikama članova obitelji, koja govori o vama kao paru.

0 comments: