Prijavite Look Vinilni Siding

Posted by sorav at 21:07

Monday 19 March 2012

Danas, izgradnju log kuća zvuči nemoguće, zbog različitih razloga. Prvi i glavni razlog tome što je pitanjima zaštite okoliša koji se odnose na rezanje stabala. Drugi razlog je cijena drvenih trupaca, koji zahtijeva višu razinu održavanja, u odnosu na druge vrste kuća sporedni kolosjek. Ali, sada, postoji alternativa za drvene grede, koje je jeftinije i zahtijeva manje održavanja. Ovaj sporedni kolosijek materijala, koji se može oponašati osjećati i izgledati stvarne drvo, poznata je kao klada prilaženje vinil izgled.
Što je Prijavite Potražite Vinyl Siding?
Prijavite se pogledati vinil prilaženje je savršen sporedni kolosijek materijala za one koji vole izgled dnevnik kuće. Ovaj materijal je izrađen od vinil, oponaša drvo, te je zaokružio kutovi koji daje autentičan izgled brvnara. Ovaj vinil prilaženje je od kloriranih polivinilklorid (CPVC) s izoliranom pjenom podloga, koja ispunjava oblik ploče. Kruti polistirena izolacija nudi snagu na sporedni kolosjek. Kao iu slučaju realnih drvo prilaženje, ova izolacija dio sporedni kolosjek pomaže u održavanju temperature što sprečava gubitak topline zimi, i topline dobitak u ljetnim mjesecima. Kao što je po tvrdnji proizvođača, prijavite se pogledati vinil prilaženje je također koristan u zvučnu izolaciju, a također smanjuje propuštanja zraka i dubinske vode. Prijavite se pogledati vinil prilaženje je dostupan u širokom rasponu, ali onih koje oponašaju izgled bora i cedra su najčešće korištene one. Druge opcije su berbe i smeđe drvo siva vuka.
Prijavite Potražite Vinyl Siding - Prednosti
Vinilni prilaženje log je tip vinil prilaženje, te je postao jedan od najpopularnijih materijala sporedni kolosjek. Ono što čini ovaj prilaženje vinil log jedinstven je njegov izgled, da imitira brvnara. No, vinil prilaženje prijavite se jako razlikuje od drva za niz razloga, prvi je bio trošak. Prijavite se pogledati vinil prilaženje je znatno jeftinije nego drvo prilaženje. Također je lakši i instalirate vinil prilaženje lakše je u odnosu na druge vrste materijala sporedni kolosjek. Za razliku od drvenih prilaženje, vinil prilaženje prijavite nije sklon koroziji ili splintering, a također nije napadnut od strane štetočina i insekata. Sve ove značajke čine ovaj održavanja prilaženje materijal besplatno. Prijavite se pogledati vinil prilaženje je na vremenske uvjete, štiteći izgradnji iz svih klima. Iako dolazi u drvenoj završiti, to je moguće slikati prilaženje vinil zapisnik, koji se mogu zadržati svoj sjaj godinama. Možete oprati sporedni kolosjek s crijevom ili moć pranje dva do tri puta godišnje, kako bi se održao izgled.
Ako želite rustikalni izgled za svoju kuću, a nisu u mogućnosti priuštiti i održavanje drvenih prilaženje, zatim se prijavite pogledajte vinil prilaženje je najbolja opcija. To može biti instaliran uz pomoć stručne ili možete to učiniti sami, u skladu s uputama proizvođača. Ovaj proizvod svibanj biti skuplji od drugih vrsta vinil sidings, ali se isplati cijena. Većina vinil log sidings dolaze s jamstvom do 20 godina, dok su neki od njih nude doživotno jamstvo. Ovaj sporedni kolosijek materijala može se koristiti za nove građevine, za preoblikovanje i zamijeniti stare i oštećene drvene sidings.

0 comments: