Dating početak razgovora

Posted by sorav at 03:38

Friday 30 March 2012

Ona te voli i ti si ludo zaljubljen u nju previše. Možete vidjeti jedni druge na istom kafiću svaki dan, možete družiti sa zajedničkim prijateljima, volite jedni drugih tvrtki, a vi dečki umiru znati više o jedni druge. Datiranje je najbolja stvar koja se može dogoditi da jedna osoba u ljubavi. Ne postoji ništa više čini da sretniji nego što je s osobom koju volite. No, tko čini prvi korak? The kliše ide, 'čovjek uvijek radi'. Budući da je na raskrižju, postaje teško znati gdje početi. Postavljanje pitanja je najbolji način da se uključe osobe u razgovoru. Ovdje su neke datiraju početak razgovora koji će vam pomoći da znate svoju ljubav bolje i za najbolje!
Pitanja za Dating početak razgovora; Čitate li knjige? , Koji je vaš omiljeni? ; Koju vrstu glazbe volite? , Koji je vaš omiljeni Bryan Adams pjesmu? , Što je najzanimljivija stvar koju ste ikad pročitali? ; Koji televizijske serije Pratite li? , Koja je tvoja omiljena boja? , Koje je najbolje mjesto ste ikada bili na? ; Tko je vaš omiljeni glumac? ; Što ste radili na 13. rođendan? , Koji je bio vaš najbolji posao? ; Reci mi o svojoj obitelji? , Što je život mijenja trenutak za vas? , Što je najviše stupidest stvar koju ste ikad učinili? , Tko je bio vaš prvi dečka / curu? ; Koliko je bio vaš prvi poljubac? ; Reci mi o mjestima koja ste bili u? , Gdje je najbolje mjesto ste ikada vidjeli da? , Koja je tvoja omiljena jela? , Jeste li ikada pušili? , Koje su vaše žali? , Što učiniti u subotu noći? ; Kako uštedjeti novac? , Što je najdragocjenije stvar u vašem ormaru? , Što je stvar koju volim raditi najviše kada ste sami? , Vjeruješ li u duhovi? , Jeste li ikada itko vjeruje, a željeli biste imali ne? , Koja je vaša najgora noćna mora? , Koji je vaš najveći san? , Da li vi kao djeca? , Koji je tvoj najbolji ponoćni snack? , Kada je bio zadnji put kada je nešto po prvi put? , Koje su tri stvari koje ne možete živjeti bez? ; Koji super moći Želite li posjedujete? , Ako bi mogao otići u prošlost, što biste promijenili? ; Kakva djevojka / momak želite provesti svoj život s? , Koja je Vaša ideja romantične večeri? , Jeste li fanatik kada je u pitanju čistoća? ; Koliko dugo želite živjeti? , Koji je vaš najbolji prijatelj's najviše smeta naviku? , Jeste li ikada bila zaljubljena u osobu istog spola kao i vi? , Koje su glavne privlači me i odbija me? , Koje su 10 stvari koje želite učiniti prije nego što umru? ; Koji instrument ti se sviđa / igrati? , Koji je bio vaš najsramotniji trenutak? , Koji je vaš omiljeni film, a koliko puta ste ga vidjeli? , Što bi vam učiniti ako ikada osvojiti lutrija? , Volite li pisati dnevnik? , Koji je vaš omiljeni restoran? , Ako je Bog sišao da vam kažem da ste u zadnjih 5 minuta, koji će vas provesti dragocjene trenutke s? , Početak razgovora za parove su odličan način provođenja kvalitetnog vremena s osobom koju volite. Zanimljiva pitanja spomenuto će zadržati osobu zalijepljen za dugo vremena i mogu vam pomoći da znaju detalje o osobi. Početak razgovora sa djevojkama, kao što su komentirajući complimenting ili djevojka će vam omogućiti da sudjeluju u razgovoru. Budi pažljiv, koji će obavijestiti svog datuma koji ste zainteresirani da s njom ili njim. Dodaj humor na razgovor. Smijeh oslobađa napetost i čini se osoba osjećati ugodno. Više o smiješne početak razgovora.
Nadati se ovih dating početak razgovora pomoći će vam napraviti dan s datum sjećanju jedan, vrijeme koje ćete gledati natrag i zahvaliti ovaj članak za vas pomoći out! Srecno.

0 comments: