Kako Seal betona Driveway

Posted by sorav at 02:34

Tuesday 20 March 2012

Brtvljenje betona kolovoz je jednostavan i jeftin proces. Ljudi vide kolovoz prvi prije nego što su pogon za vaš dom. Dakle, konkretne kolovoz bi trebao biti čist i atraktivan u isto vrijeme. Brtvljenje to učinit će to trajan i zaštititi kolovoz za godine koje dolaze iz opora elemenata prirode.
Konkretna kolovoz je uvijek gužva s vozilima, kao što su, ulazak i izlazak iz automobila i djeca ga koristi kao igralište. Dakle, konkretne kolovoz bi trebao imati brtvljenje koje mogu prodrijeti kroz površinu, umjesto površine brtvljenje koja se primjenjuje na površinu i ne prodire. Površina punila je oštećen lako ako se koristi stalno. Svaki put kad automobila ide preko njega ili loptu bounces na njemu, neki iznos od sealer je smanji. Neke površine punila su opasni, jer oni imaju tendenciju da bi kolovoz klizav kad je kiša. Nasuprot tome, siloksanskih sealer prodire ispod površine betona čime je otporan i tvrd, a također pomaže u beton hidroizolacija. Oni se spominju kao siloksanskih vode repelenti kao što su oni ispod površine i zato što oni štite površinu betona.
Kako za brtvljenje betona Driveway? ; Materijalima koje će zahtijevati za brtvljenje betonskih kolovoz su prskalica, kist, valjak, metla, perač, siloksanskih sealer i sapunicom spužva ili krpe. , Prije nego što počnete s aktualnim postupkom, izmjerite područje želite pokriti. Zatim, primjenjuju siloksanskih vode po stopi od 100 četvornih metara po širit. , Pazite da beton je čist. Ako je labav krhotine ili prljavštine, zatim prašine u. Uz perač ili na bazi vode de-podmazivač, očistite mrlje od masti ili ulja ako je bilo. Tlaka perač služi kao beton uklanjanje mrlja. Nakon što ste završili čišćenje, neka beton suši 24 sata prije uporabe. ; Sljedeći korak je primijeniti penetrating silixane brtvljenje s četkom, pumpa ili valjkom. Također možete koristiti prskalica vrt primijeniti materijal na takav način, da je dovoljno za bijelu boju je vidljiva. Izbjegavajte nad primjenom rješenje. Spread viška materijala odmah u čak način. , Ako postoji višak sprej prisutan bilo gdje na drvo, metal ili staklo, obrišite ga sa sapunicom spužvom ili krpom. ; Dopusti kolovoz da se suši 24 sata prije nego što počne promet koji ga koristi. Također ga spriječiti od kiše vode za najmanje 24 sata nakon zatvaranja. ; Razlog propadanja betona driveways
Prodiranja vode uzrokuje većinu oštećenja na betonu kolovoz. Širenja vode zbog smrzavanja je jedan od glavnih razloga koji uzrokuje štetu. Voda se širi na 9% volumena poslije njega smrzne, što može ponekad i fizički slomiti obveznice i može biti razlog za odbijanje, pitting i pucanja driveway površine. Ako pečat konkretne kolovoz, to će se smanjiti u velikoj mjeri jer smanjuje upijanje vode.
Odleđivanje soli je također jedan od razloga za štetu od betona, jer soli napad površinskog sloja i čelika prisutan unutar betona. Nakon de-glazura, soli napada na površinu opet kao voda može ući u konkretne i kao temperatura padne, može zamrznuti.
Dakle, beton treba biti zapečaćena sa prodoran siloksanskih sealer, također se spominju kao siloksanskih vode odbijajući, jer smanjuje unos vode i soli. Također se smanjuje broj zamrzavanje i odmrzavanje ciklusa beton mora proći.
Postoji mnogo načina za brtvljenje betonskih kolovoz. No, postupak je već spomenuto o tome kako potpisati konkretne kolovoz je najlakši po meni. Također, materijal potreban u postupku spominje u članku su lako dostupni. Ako želite, također možete ići o resurfacing betona driveways na svoju vlastitu, jer je ne samo interijera Vaše kuće tom pitanju, ali i izvana.

0 comments: