Kako ukloniti kalup od Podrum

Posted by sorav at 02:13

Thursday 29 March 2012

Vrlo često, posebno tijekom zime, a kad je kiša, vidimo da naš podrum je plijesni u njemu. Plijesni su mikroskopski sićušnih organizama koji pripadaju gljive obitelji. Kada je u prirodi, to gljive pomaže u raspadanju mrtvih lišća i biljaka. Međutim, oni postaju problem kada oni čine našim podrumima svojih domova. Obično podruma osigurati vlagu, što je upravo ono što ova gljiva potrebe. Postoje mnoge otrovne crne kalup zdravstvenih rizika, i oni predstavljati opasnost za ljude pogotovo za ljude koji pate od astme. Stoga koristite savjete kalup dane u uklanjanju kako to maknuti kalup od podruma i učiniti svoju kuću kalup slobodne i svježe.
Savjeti za Ukloni Plijesan od podruma, postoje mnoge metode koje možete koristiti za uklanjanje plijesni podrumu. Kada se obvezuju da će ukloniti crne ili bijele plijesni u podrumu, ne zaboravite da nosite masku. Plijesni izostaviti spore i postoje šanse da ćete ih udisati dok ste uklanjanja bijele ili crne plijesni. Drugi jednostavan savjet je da navlažite kalup prije nego što zapravo početi uklanjanje. To smanjuje šanse za kalup širenja u zraku i na kraju u cijelu kuću. Ako imate tapete ili tepih padding na zidovima, onda je najbolja stvar za učiniti je da ga ukloniti totalno da biste dobili osloboditi od plijesni. Pročitajte o daljnjem pronaći načine za uklanjanje plijesni.
Bleach: Izmiješati jedan dio sredstva za izbjeljivanje sa četiri dijela vode. Koristite ovu smjesu i pročišćavati područjima pogođeni s plijesni. Neka se smjesa ostati na zidu barem 15 minuta prije početka rada na zidovima. To će osigurati da su zidovi pravilno dezinficirani. Provjerite jeste li očistili cijelu površinu dobro. Check out podrumu čišćenje kalupa za uklanjanje i prevenciju savjeti za vodstvo. Kada koristite izbjeljivač smjesu, provjerite imate rukavice gumene ruku na, u isto vrijeme paziti da kožu ne dolaze u dodir s bjelilo mješavinu.
Seal pukotine: Ako primijetite da se plijesan pojavljuje čak i nakon što uklonite kalup u podrumu, možete pokušati brtvljenje pukotina na podrumskim zidovima. Postoje hidroizolaciju spojeva na raspolaganju za tu svrhu. Oni su dostupni u svim trgovinama hardver. Ovi spojevi obično dolaze s sve upute o tome kako da ih koriste. Tako nećete imati problema koristeći Internet. Ako je vlažna podruma zbog vode koja je seeping iz zidova, onda možete vodootporan zidova podruma tako da ne lice sličan problem opet.
Provjetrite: Obično podrumima imaju plijesan jer oni nisu dobro prozračenom. Stoga je važno da se prozračiti podrum i uvijek. Čak i nakon uklanjanja plijesni podrum, ne zaboravite prozračiti podrum. Ovo će također pomoći u uklanjanju ustajao miris iz podruma. Ako postoji namještaj u podrumu, izvadite van, očistite ga i držati ga na suncu za neko vrijeme. Isti je slučaj s tepiha kao dobro, tako da oni postaju kalup besplatno.
Dehumidifier: Ako vaš podrum dobiva okužen s plijesni vrlo često, to je poželjno instalirati dehumidifier. Ovo će osigurati da višak vlage uklonjen iz podruma i plijesni nisu formirana.
Ukoliko se u unatoč koristeći savjete dane u kako to maknuti kalup od podruma, niste u mogućnosti to maknuti kalup u podrumu, morat ćete potražiti stručnu pomoć. Postoje određene plijesni uklanjanje proizvoda, koji su dostupni za podrum plijesni uklanjanje. Možete pokušati tih proizvoda vidjeti ako oni će vam pomoći riješiti Vaš problem kalup.

0 comments: