Domaći podići Bar - Kako to Graditi podići Bar

Posted by sorav at 20:59

Saturday 31 March 2012

Ako vam se dogoditi da se fitness-svjesnog pojedinca, morate biti dobro svjesni važnosti zgibova na jednom's fitness režim. Za one od vas koji su novi koncept pull ups, ovdje je malo informacija o zgibova i njihovu ulogu u treninga snage.
Joomla uvijek dodaje se, kao što ime sugerira, uključuje se doslovno vuče prema gore koristeći snagu ramena i gornjeg dijela tijela mišiće. Zgibova uvijek izvode na određenom podići bar i ići dug put prema:; jačanje Vaše mišiće ramena, izgradnja biceps i triceps, poboljšanje vaše držanje, povećanje vaše podlakticu snagu; razvoju vašeg Lat ili 'krila' mišiće, zajedno s Vaš prsni mišići, povećanje i poboljšanje ukupne snage vašeg gornjeg dijela tijela. ; Podići barova dolaze u različitim vrstama. Jedan od njih se dogoditi da bude spreman za korištenje, podići bar s gumenim vakuum držačima na krajevima. To može biti postavljen u okviru svog vrata, a uglavnom je popularan jer je prljavštine jeftini i lako dostupni. Međutim, ako ste ozbiljni o Vašem zgibova, Jako sam će predlagati (a to dolazi iz osobnog iskustva) da ne pada na plijen tih takozvanih "low-cost čudo barovi '. Uvijek je bolje rezervnih sat ili dva u izradu vlastite domaće podići bar. Takav komad opreme za vježbanje može biti puno više pouzdan, učinkovit i jednako jeftino. Dakle, za one od vas koji su zauzeti pitate Kako mogu izgraditi svoju podići bar?, Ne tražite dalje. Ovdje je kako izgraditi podići bar na svoje:
Kako napraviti podići Bar, a to je sve što je potrebno za izgradnju pull-up bar:, jedan 40-inčni duga vodovodne cijevi, dva u obliku slova L na kraju zglobova, dva montažu zagrade ili ploče, vijke, jedan 1ft X 4ft debljine drvena daska, jedan svitak ručnik hvat. , Postupak, Prije svega, pobrinite se da je vodovod cijevi je jak, čvrst i navojem na oba kraja. ; Pričvrstite u obliku slova L na kraju zglobova na krajevima cijevi. Iako ih navoja čini se kao logičan stvar za učiniti, to je poželjno da ih vežu za cijevi s jakim ljepilom. ; Dalje gore su za montažu ploče. priložite ih na drugi kraj u obliku slova L na kraju zglobova. Još jednom, povezati ih sa ljepljivom uz njih navoja. , Kako i gdje želite instalirati vaš podići bar će utvrditi da li vam je potrebna drvena daska ili ne. ; Ako želite montirati podići bar na zidu, onda ne trebate drvene daska. U tom slučaju, vi jednostavno trebate izbušiti nekoliko rupa u zidu i vijak u montažu ploča na odgovarajući način. , Međutim, ako želite instalirati podići bar na strop onda je poželjno da koriste drvene daske za dodatnu podršku, pogotovo ako se dogodi da se drveni strop. ; Vijak drvene daske u strop i pobrinite se da ga čvrsto je fiksna. Dalje, vijak za montažu ploča u drvenu daska. Pobrinite se da su svi vijci dobro su fiksne prije nego što prešli na sljedeći korak. , No sada razviti svitak ručnika prianjanje, nanesite sloj ljepila na podlogu površini, i zamotajte ravnomjerno na vodovod cijev. Ostavite da se osuši za dovoljnu količinu vremena prije nego li testirati podići bar. , Upućivanje domaće podići bar nikad nije bio to jednostavno! Sve to će koštati oko 20 dolara je i par sati svog vremena. Vježba dobro i biti zdrav!

0 comments: