Uklanjanje Akril Nails

Posted by sorav at 22:17

Wednesday 21 March 2012

Long, srazmjeran nokte na one lijepe duge prste je želja svake djevojčice. Međutim, nije svatko tako sretan. Uz dnevne poslove kod kuće i prsti stalno tipkati na tipkovnici ili gegajući miša kliknite na link desno na zaslonu računala, lomljive nokte je čest problem. Manikura definitivno pomaže da imaju lijepe ruke. Ali što je s onim dugim noktima? Pa djevojke, ne morate brinuti više. S akril nokte i gel nokte vani, možete imati nokte na željenu dužinu s jednim posjetom salonu. Budući da je, akril nokte su radili rundi u svijetu mode za prilično negdje, gotovo svi kozmetički saloni have tehničari obučeni u primjeni tih umjetnih noktiju. Ali što o uklanjanju akril nokte? Pa mogućnosti noktiju umjetnosti s ovih umjetnih noktiju čini apsolutno neophodno da se akril nokte prilogu od strane profesionalaca. Međutim, što se tiče uklanjanja akril nokte je u pitanju, jedan sigurno može učiniti i kod kuće. Pročitajte više o akril nokte vs gel nokte.
Proces uklanjanja Akril Nails
Pa pitate kako to maknuti akril nokte? Ovdje je jednostavan način za uklanjanje akrilne nokte koje možete sami napraviti kod kuće. Za jedan proces će zahtijevati sljedeće:; Pure Aceton, čaša zdjelu, grickalica, turpija za nokte, Nail buffer, Vazelin; otpada novinama ili plastične folije, maslinovo ulje ili jakom rukom hidratantnu kremu ili krema za ruke; postupku
Pronađite odgovarajuće radno područje, kao što su kuhinjski stol gdje će imati puno prostora i snažnu potporu ostatak na ruke. Spread nekoliko listova novina na stolu ili pokrivaju područje sa plastične folije za spremanje tablice iz aceton izlijevanja. Isječak noktima što je moguće kraća. Datoteka bilo koji gel ili gornji kaput akril nokte, koristeći filer.
Sipati čisti aceton u čaši zdjelu. Nanesite malo vazelina na prstima, izbjegavajući nokte. Sada umočiti prste u zdjelu. Pobrinite se da nokti su potpuno umočen u posudu. Ostavite svoje prste umočen u aceton za 15 do 20 minuta. Ovo je vrlo važan korak u akril nokte uklanjanje, kao aceton radi na čavao ljepilo da je korišten primijeniti akril nokte. Nafte žele primijeniti na prste spriječiti vašu kožu od postaje suha zbog acetona.
Uzmi svoje prste od sada i pokušati skinuti akril nokte lagano off. U slučaju, nokti ne dolaze off lako, umočite ruke u acetonu za još 5 do 10 minuta. Nikada nemojte gurati da bi dobili akril nokte od svoje prirodne nokte. U slučaju da neki iznos od noktiju ljepila i dalje ostaje na noktima, ukloniti pomoću noktiju buffer. Koristite lagani dodir noktiju pufera kako bi se spriječilo noktima iz uzimajući oštećen.
Nakon što ste dobili umjetnih noktiju svoje prste, operite ruke vodom pravilno ukloniti čak i najmanji trag aceton i vazelina. Sada se primjenjuju velikodušan količine maslinovog ulja ili krema za ruke i masirajte ga u vaše ruke da bi se za ovlaživač da vaše ruke mora imati izgubila zbog utjecaja aceton.
Alternativno, umjesto natapanje prste u acetonu, možete uzeti deset pamučne loptice umočen dobro u čistom acetonu i stavite jedan na svaki prst nokat. Da biste ih drže na mjestu, obaviti svaki prst tip s pamučne loptice na nokte, čvrsto s folijom oblozi i ostaviti na za 20 minuta. Osim ovog koraka, slijedite prethodne metode akril nokte uklanjanja kao što je to.
Pročitajte više relevantnih informacija na:, noktiju, noktiju akril Savjeti, akril nokat njegu; Prekrasna akril nokat dizajne stvarno nosi these umjetnih noktiju vrijedno. No, za održavanje izgleda, treba poduzeti odgovarajuće akril noktiju. Međutim, sada da znate pravu metodu uklanjanja akrilnih noktiju kod kuće, brinite o tome da li ćete biti u mogućnosti da posjetite salon da se one umjetne nokte off, ne treba vas držite leđa od primjene akril nokte.

0 comments: