Obljetnica Party Ideje

Posted by sorav at 00:11

Tuesday 27 March 2012

Obljetnica je vrijeme za slavlje radosti danas, sjećanja na jučer, i nade sutra. Wedding godišnjice su posebni jer oni potvrditi par ljubavi i predanosti jedni za druge. Obljetnice također vratiti uspomene na par poseban dan.
Wedding obljetnice su najviše nezaboravne dane para života. Kako vrijeme prolazi, sve više parova se koriste jedni druge. Mnogi se žale da su oni prolaze pored ili plamen romantike je smanjena. Wedding obljetnice su savršena prilika da donese par zajedno i živnuti romansa između njih. Ovo je također vrijeme za pozvati prijateljima i obitelji preko raspaliti veza između svakog člana, jer oni je došao to znati jedni druge zbog svog sindikata. Inventing jedinstvena obljetnica ideja stranka neće biti veliki problem ako organizirati everything unaprijed.
Obljetnica stranke Dekoracija; Ukras obljetnica stranke bi trebalo biti učinjeno na način da ona odražava raspoloženje stranke. Odaberite temu wedding nakon provjere out mjesto ukras. Evo nekoliko savjeta za godišnjicu stranke ukras. ; Dobrodošlicu svojim gostima i vješanjem šareni banner dobrodošlicu na ulazu u dvoranu. Ukrasite banner sa crvenim ružama i karanfilima. ; Odaberite određenu temu za uređenje mjesto. Za romantičnu tema, koristite crveno baloni u obliku srca, crvene ruže i konfete. Bambus lišće i umjetne palme će stvoriti prekrasne tropske tematske party. ; Ukras godišnjica stranka je nepotpun bez gotovo elegantan sredinu. Stvaranje romantičnom ambijentu pomoću šarenim plutajuće svijeće kao središnji. Cvjetni centerpieces izgledati dobro u svim godišnjim dobima. ; Napravite prekrasan kolaž sa par fotografija. Uključite djetinjstvo slike i objesiti kolaž u središtu dvorane. Zalijepite list blizini kolaž i pitati goste da napusti neke cool komentare. ; Godišnjica vjenčanja stranke ideje; Wedding obljetnice puta slaviti godine par je proveo zajedno uspješno, unatoč svim nedaćama. Dakle, plan veliki roštilj party i pozvati sve svoje članove obitelji i prijateljima. Ili planirate romantičnu krstarenje na jahti i pozvati svoje prijatelje i obitelj uživaju i party uz radosni par. Možete planirati stranka temu i pitajte svog goste maskirati se ovisno o temi.
25. godišnjica vjenčanja stranke ideje; 25. godišnjicu braka također poznat kao srebro brak godišnjice, simbolizira prvi veliki korak u bračni život. 25. godišnjica vjenčanja stranke ideje uključuju uzimajući u braku opet. Obnovite vaše vjenčanje zavjete pred svoju djecu, unuke, nećakinje, nećaci, itd. Slavi stranka godišnjica vjenčanja kao što je vjenčanje prijem. Izrežite kolač, podići tost i pokazati svoju ljubav da vaš suprug od 25 godina. Možete ići na drugi medeni mjesec sa svojom ljubavi. Plan glazbeni party, s pjesmama iz svog doba i ples uz omiljenu melodije. Možete plesati s partnerom na istom wedding glazbu ili pjesmu koju su plesali na vaše vjenčanje prijem.
50. obljetnica stranke Ideje; A 50. godišnjica vjenčanja stranke mora biti sve više posebna, s obzirom na činjenicu da par ima njeguje njihov brak gotovo doživotno. Budući da je zlato tradicionalno simbol za 50. godišnjicu braka, možete inkorporirati boju zlata u vašem Party dekoracije. Postavite večeru stol u bež ili boji slonovače posteljinu. Mjesto mirisne svijeće u zlato svijeća stoji. Crvena ruža u vazi će zlato napraviti lijepu sredinu. Koristite bijeli porculan zlatom trim i mjesto podudaranje zlatne paper doilies ispod ploče. 50. godišnjica vjenčanja stvarno pozive za neke velike glazbe. Igrajte par omiljena romantična pjesma. Također možete unajmiti lokalnog benda na rock party.
Ovo su neke obljetnice stranke ideje koje možete planirati i slavi svoj brak obljetnicu. Većina od nas imaju tendenciju da se naš partner odobrena nakon nekog vremena. Ovo je vrijeme za pokazati svoje bolje polovice, da ne mogu opstati bez njih i izraziti svoju ljubav. Godišnjica vjenčanja stranke ideje nisu samo biti kreativan, ali se pažljiv prema svom partneru.

0 comments: