Havajski cvijet tetovaže

Posted by sorav at 11:46

Monday 12 March 2012

Hawaii je sinonim sa svojim bezbrižan stav i tropska vremenu. Također je svjetski poznat po svojim prekrasan krajolik oduzima dah. Osim svih tih, Hawaii je također poznat po svojim svijetlim, živopisnim, probran i raznolik izbor cvijeća, koji sada postaje vrlo popularna kao tetovaže, posebno među djevojkama. Havajski tetovaže smatraju jednim od najneobičnijih tetovaže na svijetu.
Postojanje havajski tetovaže datira tisućama godina. Čak i danas, havajski tetovaže su jako popularne među mladima. Tradicionalni Polynesian umjetnosti tetovaže prevladava i danas i može se vidjeti u interpretacijama moderne tetovaže. Tradicionalna umjetnost simbolizira stare plemenske kulture. Tradicionalni tehnika tinte plemenskih tetovaža je bio pod nazivom 'kakau'. Havajski tetovaže, koje su simbol njihove kulture, izražavaju veliku vjeru da havajski ljudi imaju u Bogu. Stotine godina, Hawaiians su se okupljali u hramovima i mole za sreću i dobrobit svakog člana plemena potpisao s havajski tetovaže.These tetovaže su korišteni da bi se otkrilo osobni identitet havajski ljudi. Tradicionalni havajski tetovaže su od mješavine šećerne trske sok i kukui orasima, što bi formirati crna tinta.
Vrste havajski Cvijeće
Ti bi trebao znati symbolisms tih cvjetova, prije nego što se havajski cvijet tetovaže trajno natopljene na kožu.
The Anthurium: To je popularan u obliku srca tropski cvijet koji simbolizira gostoljubivost. Najpopularniji one su crvene boje, iako su dostupni u niz boja u rasponu od naranče, ljubičasta, bijela, zelena i ružičasta.
The Hibiskus cvijet: The markantnim lijepe žute hibiskus cvijet je stanje cvijet Hawaii. On simbolizira osjetljive ljepote. Hibiscus je dostupan u različitim bojama poput ružičaste, crvene i ljubičaste, žute, iako je najpopularniji, a uzimajući tetovaža. When havajski hibiskus žene nose iza uha, on izjavljuje da su spremni za brak.
Orhideje: Najpopularnije orhideje na Havajima su dendrobium orhideje, koje su u obliku leptira. Simbolizira niz kvaliteta kao što je ljubav, ljepotu, snagu, veličanstvenost i luksuz, što ga čini savršenim za dolazak do svoje izvorne havajske tetovaža.
Ptice Raja cvijet: Ovaj cvijet sa velikim plavim i narančastim cvijeta izgleda vrlo dramatična i podsjeća na pticu u letu. Predstavlja radost i raj. Ako želite svijetle i šarene tetovaža, tetovaža ovo je savršen za vas.
Plumeria Cvjetni Tattoo: Plumeria je tropska cvijet koji se obično koristi da bi lei (vijenac na Havajima), koje se koriste za doček turista. Uglavnom poznat po svojim slatkim mirisom, njegova boja varira od ružičaste, bijele do zagasito crvene. Plumeria često se može koristiti za pojačanje drugi cvijet kao Hibiscus. Međutim, ova tetovaža može biti natopljene kao glavni projekat zbog svoje jednostavnosti i elegancije. Ovaj cvijet je povijesno povezan sa životom i rađanje. Kada je prikazan u lei, može simbolizirati gostoljubivost i toplinu.
Da bi vaš tetovaže izgledaju originalno i zanimljivo, možete kombinirati tetovaže s drugim simbolima poput hula djevojke ili morskih valova, koji također ima veze s otoka Hawaii. These cvijet tetovaže su često vidjeti na dijelove tijela kao što su stopala, rame, ruka, gležanj, i hip području. Pročitajte više na cvijet tetovaža dizajne.
Havajski cvijet tetovaže su idealan izbor za bilo tko obličje za jednostavan, fin, lijep i nepretenciozan dizajna. Oni koji se odluče za ove dizajne može biti natives otoka ili su rodovski odnosi s otoka. To također može biti samo počast kulturi ili načinu proživljavanje sjećanja na svog boravka na Havajima, bez obzira na romantični bijeg, opuštajući odmor ili surfanje plažama.
Bilo je to samo za uspomene ili vezu s poznatom otoku, ili samo za iznimne ljepote i estetske vrijednosti, havajski cvijet tetovaže su definitivno vrijedan body arta!

0 comments: