Kuhinja ormari za skladištenje - ideje i rješenja za Kuhinja cabinetry

Posted by sorav at 13:56

Friday 23 March 2012

Vi nikada neće naći dovoljno prostora za pohranu stvari u vašoj kuhinji ormarića, bez obzira koliko veliki oni. Većina od nas su previše lijeni da organizirati stvari i tako, na kraju završiti s pretrpanim ormari i police prepun. Ponekad, nezgodne struktura kuhinja cabinetry čini nemogućim organizirati stvari. Ako imate bliži pogled unutar vašeg ormara, naći ćete ga puno stvari, koje rijetko koriste. Često postoje uspomene povezane s tim stvarima, tako da je to krivnja faktor koji sprečava vas od uzimajući osloboditi od tih neželjenih stvari. Međutim, morate dobiti preko vaše emocije i dobili osloboditi od tih stvari, kao što su u velikoj mjeri pridonose nered u vašoj kuhinji.
Slijede savjeti kako organizirati kuhinju ormarića za prtljagu.
Namještaj i protoka, a to je najvažniji faktor koji će odrediti stanje vaše kuhinje. Ako se, unatoč svim vašim naporima, te kraj gore sa pretrpan kuhinja, to znači da je drastičan nedostatak u dizajn Vaših kuhinja ormarića. Vi vjerojatno nemate pravo količinu prostora za prave stvari na pravo mjesto. Ako je moguće, prepraviti svoju kuhinju kao i po novom dizajnu koji će vam omogućiti dovoljno prostora za sve stvari. U slučaju kuhinja pregradnja nije moguće, pogledajte ako možete napraviti promjene u Vaš postojeći dizajn.
Riješiti neželjenih nereda; Kao što je spomenuto prije, glavni uzrok nered u kuhinji je nakupljanje neželjenih stvari. Ispraznite sve police i ormarića i početi sortiranje stvari prema učestalosti njihove uporabe. Možete grupirati ih u često koristi, povremeno se koristi, rijetko koristi, nikada ne koriste i ne mogu koristiti. Staviti na stranu često koristi stvari kao što će ih morati organizirati uredno u svojim pozicijama. Grupa povremeno koristi stvari i pohraniti ih zajedno u velikom kabinetu. Budući da su daleko kao rijetko koristi stvari u pitanju, vjerojatno možete učiniti bez njih, budući da ionako ih koristiti jednom u godinu dana ili tako.
Grupa nikada ne koriste stvari dužan je da vam dati neke tvrd vrijeme. To su stvari koje imaju osjećaje povezanih s njima, kao što su, večera postavite mama darovitih kada ste prvi put dobili svoj stan ili porculana skup koji je prošao dolje za vas kao obiteljska dragocjenost. Vjerojatno ćete ga pronaći previše teško za napraviti daleko sa tim stvarima, stoga, možete razmisliti o doniranju ove stvari ili ih gifting. Što se tiče heirlooms, uvijek imate mogućnost da ih prolazeći dolje na sljedeću generaciju u obitelji.
Skupina ne mogu koristiti stvari će pokrivati ​​niz stvari koje nisu više u radnom stanju. Baci ove stvari čim se stavi ruke na njih. Uostalom, usitnjeno šalice i tanjura, siroče pot-poklopci, stari kuhinjski aparati i sl. teško će biti potrebno u bilo kojem trenutku u budućnosti.
Ponovno organiziranja; Opet odvajati stvari prema njihovim vrstama. Rasporedi sve kuhinje pribor za jelo u jednoj ladici, ploče u jednom kabinetu, začin staklenke u jednoj polici i tako dalje. Zatim, staviti lonce i tave, zajedno s njihovim poklopcima. Čuvati odvojeno pribora za jelo u ladici. Držite teške posude za pohranu u bazu ormarićima ili policama najviši, budući da navika biti uzimajući ih vrlo često.
Smart Korištenje Namještaj, možete lako napraviti svoj kuhinja prostran i praktičan za korištenje, tako što pametno korištenje namještaja. Samostojećih ormara frameless se može staviti na slobodan zid ili iznad umivaonika. Kao što su ti ormarići zašiljen dna, oni neće dati bilo kakve smetnje u kuhinji. Možete birati između niz pametnih komada kuhinjskog namještaja, kao što su pegboard ladice, okretnica vrata, pop-up shelfs itd. kako bi vaše kuhinje više organiziran.
To su neki od kuhinjskog elementa rješenja za pohranu koja će vam pomoći da vaše kuhinje pregledna besplatno. Međutim, morat ćete procijeniti Vaš prostor kuhinje skladištenje i broj stavke koje želite pohraniti u njemu, i formulirati svoju kuhinju ideje ormarić za pohranu.

0 comments: