Kako to Maknuti tepiha Ljepilo

Posted by sorav at 02:27

Sunday 18 March 2012

Tepisi svakako dodati naglaskom na dom dekor. Tepisi su vrlo trendi i oni su dostupni u različitim izvedbama kao dobro. Kada je potrebno ukloniti tepihe, posebno lijepe tepiha, scene iza tepiha nije tako lijepo. Ako su tepisi zalijepljen na podu ili betonskim zidovima, oni stvarno dobili jako tvrdoglav s vremena na vrijeme. Postoje mnoge tehnike uklanjanja ljepila i otapala dostupan u trgovinama home poboljšanje koje možete napraviti tepih uklanjanje ljepila, relativno lak posao. Osnovna stvar za naučiti kako to maknuti tepih vrlo pažljivo od poda, koja će ostaviti najmanji opseg za ljepilo ostatke. Ako ste još uvijek zbunjeni, ne morate brinuti kao što sam ja ovdje s lako vodič o tome kako maknuti tepih ljepilo, DIY nacin.
Kako to Maknuti Carpet ljepilo od betona?, Provjerite je li zadržao sva vrata i prozore otvorene kako bi se stvorila zona kemijske sigurnosti u kući. Koristite vakuum za čišćenje poda uz pomoć svojih ravan pod privitku. Pročitajte sve upute iz kemijske boce kako bi dobili ideju o Omjer miješanja koje je potrebno ukloniti tepih ljepilo.
Materijale potrebne za uklanjanje tepiha Ljepilo, suhi ili mokri vakuumu, razbojnik rukavice, respirator kako bi se izbjeglo plinova; kantu (5 galona), pumpa raspršivač, Kat ljepilo striptizeta, Kat strugalica, ručnik i grimase, postupak za uklanjanje tepiha Ljepilo; Nakon čišćenja katu s vakuum, koristite prskalica pumpe primijeniti striptizeta katu ljepilo. Napunite striptizeta katu ljepilo rješenje pumpa raspršivač (pročitajte upute prije toga), a zatim sipati rješenje na podu. , Slijedite sve upute i rokove koji su potrebni za nalijevanje vrijeme rješenje na tepih ljepilo. Nakon toga počinju s ljepilom struganja proces. ; Počnite s ljepilom scrapping proces pomoću katu strugalicom. Provjerite jeste li napraviti stabilan i ravno kretanja na podu scrapper. Uskoro ćete vidjeti stabljika ljepila na kraju poda strugalicom. ; Ponovite postupak uklanjanja tepiha ljepilo sve dok ne dobijete željene rezultate. Nakon što je proces uklanjanja ljepilo je završio, provjerite da li grimase očistite katu s čistom vodom. Opet završiti cijeli proces uklanjanja tepiha ljepilo od poda pomoću vakuum.
Savjeti za uklanjanje tepiha Ljepilo, dok uklanjanjem tepiha ljepilo, provjerite da li su opremljeni sa svim sigurnost stražara koji su potrebni pri rukovanju s kemikalijama. Zaštitne naočale i rukom rukavice mora biti iskorišten. ; One također mogu misliti da uklonite tepih ljepilo pomoću vode na snagu od oko 120 psi ili deterdžent, kipuće vode, alkohol i takve stvari. Materijal se koristi za uklanjanje tepiha ljepila varira prema debljini ljepila. ; Postoji nekoliko ne-otrovne kemikalije na raspolaganju za uklanjanje tepiha ljepilo, koje čine zadatak eco-friendly, kao dobro. , Prije nego što uklonite tepih ljepilo, budite sigurni da ste uklonili sve ostatke tepih s poda ili betona uz pomoć poda strugalicom. ; Koristite najbolje ljepilo za skidanje ljepila za uklanjanje tepiha. To su obično na bazi otapala, a neke od njih su vrlo zapaljive. Dakle provjerite da li poduzeti sve mjere sigurnosti ili biste išli na druga redovito ljepilo uklanjanje tehnike. , To je sve o tome kako to maknuti tepih ljepilo od betona. Koristeći najbolje pogodna metoda za uklanjanje tepiha ljepilo daje najbolje rezultate.

0 comments: