Kako očistiti Vanjski namještaj - Namještaj za čišćenje Vanjski Namještaj

Posted by sorav at 21:51

Wednesday 21 March 2012

Pravilno čišćenje garniturom za sjedenje ovisi o vrsti namještaja. Mnogi ljudi vole aluminija ili plastike, dok drugi još uvijek njeguju luksuz i udobnost na drveni namještaj. Čišćenje i održavanje različitih vrsta namještaja mogu se razlikovati u mjeri. Uz čišćenje, pravilnu njegu i održavanje je također važno da spriječi bilo kakve ozbiljne štete. Također će vam pomoći produžiti vijek trajanja vašeg namještaja i održavati njihov izgled.
Kako očistiti Vanjski Namještaj, Čišćenje garniturom za sjedenje je malo teže nego unutarnji namještaj, jednostavno zbog činjenice da moraju izdržati oštre vanjske okoline. Dakle, oni su više osjetljiv na prljavštinu, prašinu i mrlje. Ovdje su neke jednostavne i lako savjeta o tome kako očistiti garniturom za sjedenje.
Plastični Vanjski Namještaj, za čišćenje plastike garniturom za sjedenje je vrlo jednostavno. Ako je plastična vrt namještaj, onda je napravio od smole plastike, što ga čini više izdržljiva. No, neki porozni završnu može učiniti malo osjetljiv na mrlje. Za čišćenje plastike namještaja, otopinom blagog deterdženta može se koristiti. Koristite spužva primijeniti rješenje i obrišite ga. Zatim isperite deterdžentom s čistom vodom.
Patio kišobrane i hammocks može se oprati deterdžentom za pranje posuđa sa i toplom vodom. Nakon što ih pranje, stavite ih u suncu da se osuši potpuno. Primjena automobilske zalijepiti vosak će pomoći u zaštiti novi namještaj od vlage i mrlja i dalje čine čišćenje lakšim. Za uklanjanje plijesni iz kišobran i namještaj, možete miješati malu količinu bjelila u otopinu deterdženta. Međutim, to je poželjno da ne koristite izbjeljivač za čišćenje hammocks, kao što to može oslabiti vlakna.
Aluminijska Vanjski Namještaj, aluminij vanjski namještaj obično dolazi u dva oblika, oslikano i non-obojana. Non-oslikanog namještaja aluminija može izgubiti svoj sjaj tijekom godina zbog oksidiranje. Međutim, oni su otporni na rđu i vratiti nekadašnji sjaj, paste za poliranje metala se može koristiti. Abrazivnih materijala prisutna u takvim tijesto će vam pomoći ukloniti korozije uzrokovane oksidiranje. Sjeti se kako bi se izbjeglo alkalna sredstva za čišćenje poput amonijaka na aluminij namještaja. Međutim, ocat se može koristiti za čišćenje takvih namještaja.
Slikano aluminijski namještaj se može lako čistiti blagim sapunom ili deterdžentom pomiješana s vodom. Prije čišćenja bilo garniturom za sjedenje, uvijek izvucite jastucima. Važno je za brisanje jastuci redovito i držati ih suha. U suprotnom mogu razviti plijesni, što je vrlo teško ukloniti. Za čišćenje jastuci, potopiti ih u otopinu deterdženta i vode. Zatim isprati u čistoj vodi i ocijedite u suncu. Otopina deterdženta i bjelilo dobro radi za uklanjanje plijesni, međutim, izbjeljivač koristeći boji na jastucima može oštetiti boju i tkaninu.
Iron Vanjski Namještaj, najveći nedostatak željeza namještaja je možda činjenica da su oni tako lako hrđa. No, danas mnogi od njih dolaze u oblicima otpornim hrđe. Ako je Vaš željezo namještaj nije otporan hrđe, a zatim redovito provjeriti i ako nađete hrđe, odmah je pijesak. Zatim nanesite hrđa otporna boja. Za čišćenje željezo namještaja, koristite blago sredstvo za pranje i nježno pročišćavati njima. Zatim ih isperite korištenja vrtnog crijeva. Primjena automobilske zalijepiti vosak može osigurati zaštitni pokrov od vlage i može pomoći izbjeći hrđanja.
Drvo Vanjski Namještaj, to je bolje držati drvo namještaja u zimi, osim ako su izrađeni od tikovine ili cedrovine. Teak drvo je vrlo skupo, ali ona može izdržati mokre i teškim uvjetima rada. Koristite blagi deterdžent povremeno očistite površinu, ali nemojte koristiti abrazivna sredstva za čišćenje. Bolje je držati ih očistiti od prašine i prljavštine na redovnoj osnovi kako bi se izbjeglo nužnost teške za čišćenje. Prije primjene bilo kojeg drva čišći, pobrinite se da je pogodan za određenu vrstu drva. Prvo koristite čistač u malom neupadljivom mjestu kako bi se spriječilo bilo većih oštećenja. Povremeno, jednom ili dvaput godišnje, liječiti svoje namještaj drva s uljem za održavanje svoje veličanstven izgled.
Nadam se da ove jednostavne savjete za čišćenje vanjski namještaj će vam pomoći da zadržite vaš vrt namještaj čist i u mint stanju. Također ne zaboravite da se odnosi na proizvođača vodič na čišćenje i održavanje prije primjene bilo što na vaše garniturom za sjedenje.

0 comments: