Koristeći Ocat očistiti tvrdo etaže

Posted by sorav at 11:52

Thursday 15 March 2012

Dakle, imaš tvrdo podnice ste oduvijek željeli za svoju kuću? To je dragulj u svoju kuću krunu i zjenicu oka. Ali čak i ako su ga instalirate, misao mora imati prešao vaš um, Da, to tvrdo podnice izgleda lijepo u redu, ali nije to će biti pravi težak posao da ga prekrasan izgled tijekom vremena? Što ako sam ga mrlja? Hoću li morati potrošiti bogatstvo da bi ga ukloniti?
Ne bas. Korištenje ocat očistiti drvene podove učinkovito će očistiti bez napuštanja užasan oznaka na površini. Razlog? Ocat je upravo savršena koncentracija octene kiseline (30%) koji će očistiti vaš katu, ali ne ostavljaju vidljive štete na površinu. Komercijalni proizvodi za čišćenje mogu sadržavati tvari koje mogu naškoditi Vašem podu. Ne samo to, oni će gorjeti rupa u svoj džep previše. Ocat pomaže ukloniti mrlje masti, smrdljiv odors, plijesni i nakupljanje voska. Ocat je jeftin, vjerojatno su ga oko kuće, u svako doba, i to miriše dobro previše. Također, neće naškoditi Vašem lijep katu. Evo kako možete koristiti ocat za čišćenje tvrdo katu.
Ocat vode za pranje Parket
Prije nego počnete koristiti ocat očistiti tvrdo etaže, imate kako bi bili sigurni da su svi prašina se uklanja. Ako prašina ne ukloni, to će samo širiti okolo, poništavanja učinak čišćenja. Možete koristiti usisivač za uklanjanje prašine. , Razrijediti ocat u vodi. Omjer bi trebao biti oko 1 čaša octa 2 galona vode. Nemojte širiti ovu smjesu izravno na podu jer može iskriviti drva. Spread ga polako i poraziti vlaznom grimase. , Zatim, za poliranje poda i da izgleda sjajan, mješavina jednake količine octa i ulja na podu. Ocat pomoći će ukloniti mrlje, a ulje će nokte i hidratizirati katu. ; Ocat se također može koristiti da ponište štetne učinke bjelilo. Mi svi znamo da bijeljeti, iako na snazi, je prilično ljepljive stvari. Ako ste primijenili izbjeljivač na tvrdo mrlje, neka izbjeljivač rada preko noći i zatim primijeniti ocat za uklanjanje bjelilo. Ako izbjeljivač ne ukloni, onda mrlje će ići u redu, ali to će se sjaj i prirodnu boju od drva. ; Alternativno, mi također mogli primijeniti octa direktno na mrlje. Ocat će vjerojatno raditi za sat vremena na mrlje, i prije nego što to znam mrlje će biti pp od GO. Ali jednom učinili, pobrinite se da vam obrišite ocat-ed licu mjesta s vlažnom krpom, tako da sve tragove kisele tvari bit će uklonjeni. , Također možete koristiti ocat kao mirisne. Ako postoje neke upadljive mirisi oko kuće, osobito one vezane za bebe, ocat može vam pomoći ukloniti ih. Možete koristiti nerazrijeđeno bijeli ocat očistiti tvrdo katu. Uvjerite se da je soba je posebno dobro prozračenom tako da su obje mirisi nestati. A ako miris octa ne ide, ne bismo svi željeli miris kineske hrane? , Korištenje ocat očistiti tvrdo etaže sigurno će očistiti ih bolje od drugih agenata kemijskih čišćenja. Opet, samo budite sigurni da ste je dobio svu prašinu s poda. Ne zaboravite da koristite usisavač, kao i ako prašinu s grimase ili komad tkanine, ogrebotine se mogu pojaviti na podu površine. Također, prije nego krećemo na ocat-programa za čišćenje, obratite se svom dobavljaču podu tvrdo, samo u slučaju.

0 comments: